اون محدودیت برای خود دانشگاه ، دختر و پسر و معافی ، کسی زیر 12 واحد نباید داشته باشه.نقل قول:
اون محدودیت برای خود دانشگاه ، دختر و پسر و معافی ، کسی زیر 12 واحد نباید داشته باشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز . خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنقل قول:
یعنی 4 ترم رو پاس کردید تموم شد؟ اگه اره که فکر نمیکنم بتونید شرکت کنیدنقل قول:
اما چون مسئله (مرگ و زندگیه :31:) بهتری یه سر تا نظام وظیفه بری و بپرسی
تا موقعه ای که کنکور بدم در دانشگاه جدید 4 ترم پاس کرده ام یعنی تا تابستون .نقل قول:
و روی هم رفته 6 ترم
با توجه به این که در دفترچه کنکور 90 گفته در رشته جدید بیش از 4 ترم بناید خونده باشم
باز هم تاکید می کنم در رشته جدید
دوستان تو رو به خدا راهنماییم کنید . من تک پسرم ولی پدرم 48 سالشه . میتونم کفالت برای پدر بزرگم بگیرم ؟ 2 تا دایی دارم که هر دو ازدواج کردن .
یک خبر داغ برای مشمولین 90:
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال 90 خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان 18 ماه باقی ماند.
وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.
وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.
تا موقعه ای که کنکور بدم در دانشگاه جدید 4 ترم پاس کرده ام یعنی تا تابستون .
و روی هم رفته 6 ترم
با توجه به این که در دفترچه کنکور 90 گفته در رشته جدید بیش از 4 ترم بناید خونده باشم
باز هم تاکید می کنم در رشته جدید
نقل قول:
پس اگه اینطوره شاید اگه ترم جاری رو کلن پاس نکنید ، شاید بشه یه کاری کرد
یعنی کل واحدا بندازی خودتو
اما تاکید میکنم برو بپرس ، شاید اگر پاس هم بکنی مشکلی نباشه
من دانشجوءی ترم دوم هستم و می خوام مجددا در آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنم و طبق قانون جدید نظام وظیفه می تونم . ولی نمی دونم کدوم کدو برای نظام وظیفه بزنم یعنی اصلا کدی برای من وجود نداره لطفا راهنمایی کنید
چرا اگه ترم جاری رو پاس نکنم میتونم میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
ممنون
توی دفتر چه کنکور 90 نوشته کد 12نقل قول:
صفحه 35 پایین صفحه
می تونی دفترچه رو از اینترنت هم دانلود کنی
خب باید اطلاعات کامل بدین تا بتونم کمکتون کنم ؟!نقل قول:
دانشجوی آزاد هستین؟ کاردانی ؟ یا کارشناسی؟
از کجا مطمئنید که میتونید بازهم شرکت کنید ؟
چون هیچ کدی با شرایط شما نمیخونه،
اما چاره ای نیست، باید کد 8 رو بزنی
با سلام
من متولد نیمه دوم 69 و دانشجوی ترم دوم مقطع کارشناسی هستم پیش دانشگاهیو خرداد 89 تمام کردم (بدون تجدیدی) الان دانشگاه آزاد تحصیل میکنم (ورودی 89 ) و میخوام مجددا در کنکور آزاد شرکت کنم در صورت قبولی برای ثبت نام در دانشگاه جدید مشکلی که برام پیش نمیاد؟یکم زود جواب بدید
کسی جواب مارو نمیده ؟ :41:نقل قول:
اگه جواب ندادم به خاطر این بود که مطمئن نبودمنقل قول:
فکر میکنم چون دائی دارید نمیتونید کفالت بگیرید
نقل قول:
نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
فقط وقفه بین انصراف از این رشته و مهر 90 نباید بیشتر از 4 ماه بشه
میشه لطف کنید یه پرس و جویی بکنید ؟نقل قول:
من با تحقیقی که کردم به شرطی میتونید استفاده کنید که پدر بزرگتون پسر نداشته باشه. برای اطمینان بیشتر میتونید از بخش معافیت کفالت نظام وظیفه شهرتون سوال کنید.نقل قول:
سردار موسی کمالی در گفتو گو با ایسنا، افزود: در روزهای گذشته ابلاغ شد که تنها نوه ذکور بالای ۱۸ سال جد و جده که فاقد فرزند ذکور هستند، از خدمت سربازی معاف میشوند این درحالیست که در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، این مقررات شاملشان نمیشد.نقل قول:
-------------------------------------
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در باره معافيت جدو جده گفت: در صورتي كه پدر بزرگ مشمول در شوراي پزشكي نيازمند مراقبت تشخيص داده شود مشروط برآن كه فاقد فرزند پسر بوده يا فرزندان پسر وي بنا به نظر شوراي پزشكي قادر به مراقبت از پدر خود نبوده و مشمول نيز تنها نوه پسر سالم بالاي 18سال وي باشد، رسيدگي و ارجاع پرونده به هيئت رسيدگي بلامانع خواهد بود.
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=42cccdf7-3b00-48d3-961e-42522db1bc52&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
پس معاف نمیشم :41:
کسی به طور کامل جواب این سوالو میدونه؟
نقل قول:
نقل قول:
سلام من دارم واسه کنکور آزاد 90 ثبت نام میکنم اما نمیدونم از بین 9تا کدوم شامل حال من میشه؟!
من متولد 70/1/1 هستم، سال 88 کنکور دادم و دانشگاه رفتم، 3ترم دانشجو بودم؛این ترم یعنی ترم دوم 89 رو مرخصی گرفتم، الان میخوام ثبت نام کنم ، و اگه قبول شدم، از اون ور انصراف بدم و بیام دانشگاه جدید! :41:
من دفترچه هم نگرفتم باید بگیرم؟؟
یک راهنمایی مختصر :
می دانیم که شما
نه کارت پایان خدمت دارید
و
نه کارت معافیت
چند تا حذف شد ؟
مرسی ،راستش هیش کدوم شامل حال من نمیشد
اصن شایدم کفالت بتونم بگیرم بابام توی بهمن 58ساله شد:37:، فردا صبح میرم دفتر خود نظام وظیفه، من دانشجو محسوب میشم اما فقط از 6سال مدت مجاز واسه خوندن کارشناسی 4سالش میمونه و بعد از قبول شدن توی دانشگاه جدید باید از دانشگاه قدیم ،معافی تحصیلی بایرم اما هنوز نمیدونم توی ثبت نام چی بزنم! صبح میرم ببینم چی میگه:41:
اگه خدا بخواد من معاف کفالت میشم، فقط یارور گفتش اگه موافقت بشه،! یعنی ممکنه با معافی من موافق نباشن؟
کمک کنید، قول میدم اگه okشد شیرینیش رو همینجا پخش کنم
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
پیشنهاد میکنم برید خود نظام وظیفه ببینین چی میگن!نقل قول:
سلام
دوستان کسی که متولد نیمه ی اول 70 هست
و یکبار هم پارسال از یک دانشگاه انصراف داده و به دانشگاه دیگه رفته وضعیت چجوربه آیا میتونه ثبت نام کنه؟
اگر میشه کدوم کد نظام وظیفه رو باید بزنه؟
منم نیمه اول 70 هستم و ذفتم پلیس+10 بعدش گفتش گزینه 8 رو بزن، ورودی 88دانشگاه آزاد هستم و بعد 2سال میخوام شرکت و کنم و واسه کارشناسی 6سال معافیت تحصیلی هستش و مهمتر اینه که وضعیتت رو توی نظام وظیفه بدونی و مشخص باشه، توی نظام وظیفه مسیولش حتی بهم گفتش هرچی بزنی مهم نیست(میتونی هم بزنی اعزامی:question:) اما فک میکنم گزینه 8 با توجه به اینکه پلیس 10 گفتش درستتر باشهنقل قول:
آخه من شنیده بودم یک بار بیشتر نمیشه انصراف دادنقل قول:
و اگر بار دوم از دانشگاهی انصراف بدی و در صورت قبولی بخوای بری دانشگاه دیگه مشمول هستی
دوستان اگر میشه سریعتر جواب بدیننقل قول:
آخه من شنیده بودم یک بار بیشتر نمیشه انصراف داد
و اگر بار دوم از دانشگاهی انصراف بدی و در صورت قبولی بخوای بری دانشگاه دیگه مشمول هستی
امروز آخرین روز ثبت نام هست
دوستان من پدرم 60 سال تمومه و یه برادر کوچکتر از خودم دارم،معاف میشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
متولد 1372 شهریور هستم
سلام.نقل قول:
فکر میکنم چون برادر دارید نمیتونید از معافیت کفالت استفاده کنید.
-----------------------------------------
دوستان کسی برگه سبز از پایگاه محل بسیجش داشته باشه آیا دوره آموزشی رو میره؟
اگر برادر شما زیر 18 سال باشه معاف میشید.نقل قول:
مطمئنید؟؟؟نقل قول:
بله، در صفحه زیر سولات 2، 3 و 4 را بخوانید.نقل قول:
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&ID=1dbdcd18-df9d-4055-b52b-48615cd81590&LayoutID=fff336a5-d484-4592-9646-bd046f0ef219&CategoryID=f592d423-d54f-42c3-918b-750a7af6f823
نقل قول:
سلام
دوستان کسی که متولد نیمه ی اول 70 هست
و یکبار هم پارسال از یک دانشگاه انصراف داده و به دانشگاه دیگه رفته وضعیت چجوربه آیا میتونه ثبت نام کنه؟
اگر میشه کدوم کد نظام وظیفه رو باید بزنه؟
دوستان کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟نقل قول:
آخه من شنیده بودم یک بار بیشتر نمیشه انصراف داد
دوست عزیز این طور که من از دانشگاهم پرسیدم گفت خیر نمیشه دوبار انصراف داد!نقل قول:
حالا شماهم یه زنگ به دانشگاه بزن ببین چی میگن خبرشو به منم بده!
امروز عصر کارت معافی من اومد :دی
این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه قدر ضایست !!!!:18:
سلام به دوستان گل
من یه سوالی داشتم. من الان دانشگاه هستم و البته متاهل !! اما سربازی نرفتم ! میخواستم بدونم آیا راهی هست که با تورهای مسافرتی بتونم برم کشورهای اطراف یا کلا به هیچ وجه نمیتونم خارج بشم ؟!
نقل قول:
اگه غیبت دارین ، به هیچ وجه نمیشه از کشور خارج بشین
.