نظر بنده خیلی به نظر ایشون نزدیک است:20:نقل قول:
Printable View
نظر بنده خیلی به نظر ایشون نزدیک است:20:نقل قول:
دوستان یه نظر سنجی در مورد البوم گذاشتم شرکت کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389462
دستو دست نکن ننهنقل قول:
دخترو داره میپره :16:
خیلی باحاله :31:
مسئله اصلی این است : جامعه موسیقی ایران ، اگر قرار باشد به محسن چاوشی احترام نگذارد ،
پس باید چه کسانی را محترم بداند شاید پاسخ دادن به این سوال ، یک جریان "فرا فنی" را در مورد
آلبوم ژاکت به وجود بیاورد و نیازی نباشد برای به نفع کشیدن "ژاکت" تمام قطعه های آن را گوش
داد.
باید قبل از دست به نقد شدن ، این سوال را از خودمان بپرسیم : در این 12 ساله ، موسیقی ایران
چه بستری را برای بالا بردن خواننده های پاپ به وجود آورده و چند نفر ، امروز دارای
جایگاه هستند که حالا از بین بردن جایگاه خواننده ای مثل چاوشی مقرون به صرفه باشد؟
خط کشیدن روی اسم چاوشی آیا به سود موسیقی پاپ ما تمام خواهد شد یا خیر؟
بد نیست به این سوالات کوتاه هم جواب های بلندی بدهیم :
شادمهر عقیلی چه شد؟ محمد اصفهانی به کجا رسید؟ علیرضا عصار با خودش چه کرد؟
فریدون چرا بیشتر از یک آلبوم جلو نرفت؟ خشایار اعتمادی چرا قدر خودش را ندانست؟
آیا موقعیت امروز رضا صادقی با آنچه در اوایل دهه ی 80 مالکش شد اصلا قابل مقایسه
هست؟ بنیامین چرا از مرحله پرت شد؟
اگر به تمامی این سوالات جواب بدهیم شاید خودمان را موظف بداینم به چاوشی و کارهایش
احترام بگذاریم و در صدد محکم شدن جایگاه او بر بیاییم.
موسیقی پاپ ایران ، بعد از 12 سال پرماجرا امروز فقط 2 خواننده را به بالا فرستاده
و آنها را همچنان در نوک قله نگه داشته است : محسن چاوشی و احسان خواجه امیری.
متاسفانه حتی این تعریف شامل حال نفر سومی هم نمی شود.
موسیقی سنتی با استاد شجریان ، همایون شجریان و شهرام ناظری اش می نازد.
مینیاتور ، با استاد فرشچیان مقابل تمام هنرها قد کشیده است.
سینما با خسرو شکیبایی ، عزت الله انتظامی ، داریوش مهرجویی ، اصغر فرهادی و...
خودش را بالاترین هنر سرزمین ما می پندارد.
تائتر روی حمید سمندریان و بهرام بیضایی به عنوان سرمایه های بزرگ حساب می کند
و حالا باید مهمترین سوال را به این ترتیب پرسید :
"انداختن" و به سقوط کشاندن قله نشین ها، به سود موسیقی پاپ ماست یا به زیان آن؟
اگر امروز چاوشی را خط بزنیم و فردا به احسان خواجه امیری بتازیم با کدام "آرتیست"
می خواهیم بزرگی موسیقی پاپ ایران را به رخ هنرمندان رشته های دیگر بکشیم.
مجله اتفاق نو
بیچاره خستگی تو تنش موند با نظرات بعضی ها
محسن خواسته فقط بهانه نداشته باشن بعضی ها
شاد میخونه میگن چرا شاد....
غمگین میخوه میگت نوحه میخونه
این البوم رو داد تا دهن همه رو ببنده:31:
به جز 4 تا ترک بقیه عالی بودن
منم گرفتم و دارم گوش میدم . بعنوان نظر اولیه باید بگم " خیلی جالب " (فعلا)
:10:
واقعا ریتم برخی از ترک ها غوغاست....هر بار که بیشتر گوش میدم بیشتر باهاشون حال میکنم....
واقعا روحیه بخشه و طی این چند سال آلبوم به این زیبایی گوش نکرده بودم
منقل قول:
در این زمینه بیشتر شرکت بخش کننده مقصره....کلا کارهای ایران گام از نظر طراحی زیاد جالب نیست.
ولی منم به کاور انتقاد دارم و خیلی بهتر و در خور چاووشی میتونست باشه
نقل قول:با حذف اون دو تراک موافقمنقل قول:
دور آخر هم خوشم نیومد
در کل تراک 2 و 9 روی من تاثیر زیادی گذاشته و جزو بهترین آهنگای سال میدونمشون
آلبوم خیلی جالبی هست برام و اینکه تنوع رو تو آهنگاش بیشتر کرده خیلی خوشحال کنندس . ترک 1 که فوق العاده بود و دقیقا نقطه ی مقابلش ترک 8 هستش :13: . در کل عالی بود :8:
در مورد کاور آلبوم : بنظرم خیلی ضعیف بودش :41:.
:10:
من با تمام ترکها حال کردم ، دم محسن گرم ، فوق العاده بود
دمش گرم :40:
واقعا متاسفم نذاشتید البوم یک روز از زمان انتشارش بگذره و بعد نقد کنید و نظر بدید همین نظرات را موقع اومدن البوم یه شاخه نیلوفر دادید ولی بعد از چند وقت 80 درصد افراد پشیمون شدید و تازه پی بردید که البوم یه شاخه نیلوفر چه البوم فوق العاده ای هست
یه جا خوندم که ما ایرانیا تا میبینیم یکی محبوب میشه دست به هر کاری میزنیم تا خرابش کنیم
واقعا راست گفت از نظراتی که رنگ و بوی حسودی از توشون موج میزنه متنفرم نقد میکنید نقد کنید ولی نه مغرضانه بذارید البوم چند بار گوش کنید بفهمید با چه اثری روبه رو هستید بعد
دلم به حال محسن عزیز میسوزه که البومی رو با هزار زحمت و مشقت و بیداری ها و سختی ها جمع میکنه ولی به راحتی همه زحماتش زیر پا له میکنیم
اره منم مثه بعضی هاتون بار اول که البوم گوش کردم متعجب شدم واقعا انتظار همچین کاری از محسن عزیز رو نداشتم ولی به هیچ وجه به خودم اجازه ندادم بیام و به این زودی درباره البوم نظر بدم چند بار گوش کردم البومو کامل و با هندزفری هر چقدر بیشتر گوش دادم نظرم عوض شد . البوم های محسن مثه البوم های سخیفی نیست که با یه بار گوش کردن به زیباییش پی ببری و دفعه دوم اصلا نتونی به اون گوش بدی البوم های چاوشی رو باید بارها گوش کرد و هر دفعه اتفاق تازه ای رو در ان شنید و لذت برد من باز هم به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم درباره این البوم نظر بدم درباره البومی که فقط یک روز هست عرضه شده . باز هم گوش میدم و گوش میدم و گوش میدم ...
نمیخواستم هیچ نظری بدم ولی نظرات بعضی ها واقعا منصفانه نیست
آهنگ خنده هم خیلی عالی شده
اره خدایی
هر چی بیشتر گوش میدی
بیشتر خوشت میاد
تراک 6 شاهکاره ولی نمیدونم چرا زیاد رای نیاورده:13::12::44::35:
دوستان خواهشا این تاپیک بنده که چند وقت پیش زده بودم بیارید بالا...
که فکر کنم به موضوع بحث هم بی مرتبط نیست ....
به نظر من ارشاد نمیذاره محسن اونجور که میخواد کار کنه ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369310
انصافا یکی از عادت های بد ما زود قضاوت کردنه و این که فکر میکنیم تو همه کاری ماهریم و از بقیه ایراد میگیریم.
وقتی خودم خواستم یه ترک واسه خودم درست کنم دهنم سرویس شد !!
تازه از اون موقع فهمیدم خوننده ها واسه یه آلبومشون چقدر زحمت میکشن ... واسه همین دیگه نه میرم ترک هاشون رو دانلود کنم و نه زود قضاوت میکنم تو نظر دادن.
قبلا خودم اینجوری بودم. مثلا آلبوم 88 بنیامین رو گوش دادم، بعد از گوش دادن ترک اولش شروع کردم به بدگفتن در مورد این کار ... میگفتم چقدر افتضاحه و از این حرفا ....... ولی بعد که با دقت گوش دادم عاشق آلبومش شدم، جوری که الان میگم یکی از بهترین آلبومایی که گوش دادم 88 بوده و واقعا توش یه سری نوآوری و هنر پیدا کردم (حالا کاری ندارم یه سری با خوب بودن این آلبوم مخالفن، چون اصلا بحثم این نیست ... )
قضیه این آلبوم هم همینه، وقتی با دقت گوش دادم فهمیدم محسن چقدر تو کارش دقیق بوده و چقدر نسبت به کارای قبلیش پیشرفت کرده !! حتی آهنگ لولای شکسته هم که اولش به دلم ننشست وقتی گوش دادم دیدم واقعا قشنگه !!
پس خواهشا بیایم یاد بگیریم زود قضاوت نکنیم ... فکر نکنیم ما از کسی که سال هاست تو کار موسیقیه بیشتر بلدیم و کاراشو نادیده بگیریم.
مثبت بین باشید :10:
خدا کنه با فروش بالای آلبوم این قدرنشناسی ها جبران بشه و خسته نباشیدی به محسن گفته بشه
من اول فقط 5 تراکرو دوست داشتم الان رسیده به 9 تراک . واقعا محسن هنرمند بزرگیه اون نباید مطابق سلیقه ما کار کنه ما باید درک موسیقیمونو همراه اون ارتقا بدیم
این ترک 9 بخون امشب چرا اینقدر فوق العادهستتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت؟؟؟؟؟
دم محسن گرم
لامصب مثل قالی کرمونه!
هرچی بیشتر گوش میدی قشنگ تر میشه!! :40::40:
این زنده موندنه....
بازنده موندنه....
بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره.....
سلام
دیروز یه 120 مگ دانلود کردم نشستم به گوش کردن امروز هم تقریبا مدام گوش می دادم. اولش جا خوردم که چقدر تنوعش زیاد شده!!؟!
در کل البوم متوسطی بود نمی دونم شاید توقع من زیاد بالا بود
متن غالب ترانه ها خیلی خوب
اهنگ سازی و تنظیم خیلی خوب بود
متوسط هم به خاطر قیاس با ترک های البوم های قبل و لذتی که از البوم های قبلیش بردم.
من از البوم متاسفم و اغلب ترک هاش خیلی خوشم اومد مدام گوش می کردم عالی بود حسابی همش به دلم نشست
یه شاخه نیلوفر محسن هم خوب بود از 4 تا ترکش حسابی لذت بردم.
این البوم رو هم زیاد گوش کردم
از دو تاش خیلی خوشم اومد .یکیش اسیری بود
قبلا هم گفتم من اکثر اهنگ های شاد محسن رو دوست دارم اما اهنگ هایی مثل نفس بریده و عروس قصه و یه شاخه نیلوفرو هفته های تلخ و چرا.
و اسیری در این البوم که متن ترانه زیبا +سنگینی دارند
نه مثل این بندر خرمشهر که به سلیقه خودم خیلی مسخره وجلف بود!!!!:27:
یک ترک دیگه هم دور اخر بود این یکی واقعا عالی بود
مخصوصا این تیکش: ...حتی اگه من از این عشق بگذرم ..قلب شکستم از حقش نمی گذره... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت.. محکم بشین دلم این دوره اخره:41:
بقیه هم مثله حراج و خنده متن قشنگی داشتن ولی خوب چی کار کنم بقیش نچسبید دیگه!!:46:
در کل خسته نباشید می گم به محسن چاووشی عزیز و امید به پیشرفت بیشترش
البوم هم خریداری وهدیه داده خواهد شد مثل سریهای قبلی تا زحماتش به هدر نره
میگم چرا همه به آهنگسازی گیر دادید.چرا راجع به صدای بی نظیر چاوشی حرف نمیزنید؟
کمکم کن ای دوست مردم از تنهایی......
نقل قول:
دیروز متن بالا رو نوشتم ولی حالا حرفهای دیگه ای هم دارم اگر حوصله ای باشد برایتان :
نون مجنون و که آجر کردم ...من که دنیا رو ازت پر کردم ، کم نکن سایه تو از سرم ، یا تو که باشم از عالم به درم ...**
محسن جان ، این روزها نقدت میکنند ، ای کاش واقعا نقد بود ، ای کاش حرف حساب بود ، این روزها شاهد فحاشی به تو هستیم ، محسن جان مگر تو چه کردی با این آدم نماها که جز حرف مفت حرفی ندارند ، محسن جان ، روزهای سخت زیاد داشتی ، اما انگار دشمنانت میخواهند تو را به زانو دربیارند ، این روزها نقدهایی دیدم که مثلا در اونها فحاشی نبود بلکه بسیار مودبانه و دوستانه هم بود ، حتی از چند کلمه و جمله فنی هم در آن استفاده شده بود .مثلا حرفشان این بود که ارشاد نمیزاره تو اونجوری که میخوای بخونی ، من میدونم دردشون چیه ، همون آدمایی هستند که میخواستند تو از ایران بری ، نمیتونند ببینند که اینجا موندی و دو تا آلبوم بیرون دادی ، که موفق هم بوده ، پرو فروش هم بوده ، بعضیا ناجوانمردانه آهنگ هات رو به سخره گرفتند ، از یکی از این نامردها پرسیدم آهنگ سه شنبه ها رو تا حالا گوش دادی ؟ گفت مال کیه !
این ها حتی چهارتا آهنگ معروف تو رو هم گوش ندادند و با یک بار گوش دادن آلبوم تو شروع به فحاشی کردند ، محسن جان اگر این آلبومت باب میل من و امثال من نبود ( گرچه صدایت هنوز دیوونه کننده اس ، از دیروز هزار بار آهنگهایت رو گوش دادم و لذت بردم ) البته به جز تراک یک بقیه آهنگ ها خوب هستند و من دوست دارمشون ولی ... با این حال عاشق صداتم محسن جان ، آلبومت رو دوست دارم ، ترانه هات هنوز دوست دارم ، محسن جان حقیقتی رو میخوام اعتراف کنم گرچه الان متهم میشم به زود قضاوت کردن اما تو این بار نه فقط برای من و هوادارنت بلکه فراتر ااز ما برای همه خواندی ، برای همه ، همه سلیقه ها ، بعضی از آهنگهایت بدجوری به دل من نشست و برخی دیگر به دل خیلیای دیگه من ترک ایکسو ایگرگ رو خیلی دوست دارم ، یکی دیگه چند تای دیگر رو ، .. محسن جان فقط میخواستم بگم این آلبومت از همه آلبوم های چند سال اخیر موسیقی ایران بهتر بود و ما هوادرانت مثل کوه پشتت ایستاده ایم و ازت حمایت میکنیم ...تا هستیم و تا دنیا هست و موسیقی صدات تو قلبمونه ...
** قسمتی از ترانه اسیری
تو كرج من همون اول صبح رفتم پخش جوانه پويا.تازه مغازه رو باز كرده بود داشت بنرها رو ميچيد جلوي مغازه كه ديدم يك بنر چاوشي هم هست.ولي عمده ميداد.از شانسم يكي از رفيقام كه توكار پخش CD هست اومد و همونجا ازش يكي گرفتم.يك پوستر برگ هم ازش گرفتم.نقل قول:
آخه توزیع که دیروز صبح بود! تازه با تاخیر! احتمالاً کارگرای بخش توزیع برداشتن آپ کردن! : دی
آلبوم بسیار خوبی شده... تنظیمهای محسن هم قابل تحسینه...
به نظر من فقط اهنگ حراج قشنگه!
باقیش بدرد نمیخوره!
اما از اینا که بگذریم من صداش رو دوست دارم!
خیلی توپه!
شما بذار دو هفته دیگه نظرتو اعلام کننقل قول:
مطمئن باش هر چی بیشتر گوش بدی زیبایی های بیشتری توش میبینی
چه میدونم!؟نقل قول:
شاید همینطور شد که شما میگی!
با اینکه به محسن چاووشی علاقه دارم اما سبک آهنگ ها تکراری و ترانه ها شدیداً تکراریه و چندان واسم جالب نبود.
یه آلبوم کاملاً متوسط بود.
روا نبود که اینجوری از دل تو جا بمونم روا نبود با اینهمه تنهایی تنها بمونم
این بیتش هم خیلی باحاله
امروز آلبوم رو اورجينال خريدم فقط به اميد اينكه محسن دوباره برگشته باشه به سبك متاسفم و سنتوري ...
اما نه تنها اينطوري نبود بلكه يه شاخه نيلوفر خيلي قوي تر و برتر از اين آلبوم بود .
قبلا چاووشي خيلي با احساس مي خوند اما در حال حاضر آنقدر ناله و سوز و گداز و يه نوع حس مصنوعي توي برخي اهنگاش مي
گيره كه باعث سنگين شدن فضا ميشه و به هيچ وجه نميشه گفت داره موسيقي پاپ رو خوانندگي مي كنه !
مثلا ايشون فكر نكردن كه اين چه تحرير صدايي بود توي لولاي شكسته ! ( بانووووو جان !!! ) البته اين فقط يه موردش بود !
مجموعا تنها ترانه اي كه محسن خودش بود ترك چار ديواري بود كه قابل قبول بود ! وگرنه اگه همين ترك توي آلبوم متاسفم بود
رتبش از نظر ارزشي ميشد چهار و پنج !
اميدوارم طرفداراي چاووشي ناراحت نشن .
موفق باشيد يا علي
حالا صبر کن ... نظرت عوض میشه :31:نقل قول:
امروز آلبوم رو اورجينال خريدم فقط به اميد اينكه محسن دوباره برگشته باشه به سبك متاسفم و سنتوري ...
اما نه تنها اينطوري نبود بلكه يه شاخه نيلوفر خيلي قوي تر و برتر از اين آلبوم بود .
قبلا چاووشي خيلي با احساس مي خوند اما در حال حاضر آنقدر ناله و سوز و گداز و يه نوع حس مصنوعي توي برخي اهنگاش مي
گيره كه باعث سنگين شدن فضا ميشه و به هيچ وجه نميشه گفت داره موسيقي پاپ رو خوانندگي مي كنه !
مثلا ايشون فكر نكردن كه اين چه تحرير صدايي بود توي لولاي شكسته ! ( بانووووو جان !!! ) البته اين فقط يه موردش بود !
مجموعا تنها ترانه اي كه محسن خودش بود ترك چار ديواري بود كه قابل قبول بود ! وگرنه اگه همين ترك توي آلبوم متاسفم بود
رتبش از نظر ارزشي ميشد چهار و پنج !
اميدوارم طرفداراي چاووشي ناراحت نشن .
موفق باشيد يا علي
از این بیتش خیلی خوشم اومد :
طعنه به طعنه میگنو خسته نمیشن آدما
با این همه زخم زبون مثل آتیشن آدما :13:
تازه الان CD آلبوم اومد دستم!
بشینم ریپش کنم ببینم محسن ایندفعه چیکار کرده
خير دوست عزيز به هيچ وجه نظرم تغيير نمي كنه ! من خودمو كه ميشناسم ديگه !!نقل قول:
در ضمن مي تونيد بازتاب اين آلبوم رو در ميان مردم هم بزودي حس كنيد ! و قضاوت واقعي را بسپريد دست عوام ...
نقل قول:
منظور دوستمون با گذشت زمان بود
شما وقتی 1 بار یه کاری را گوش میدید امکان داره حالتون ازش بهم بخوره اما بعد چند بار گوش دادن عاشقش بشید
من که به عوام کاری ندارم !!نقل قول:
خير دوست عزيز به هيچ وجه نظرم تغيير نمي كنه ! من خودمو كه ميشناسم ديگه !!
در ضمن مي تونيد بازتاب اين آلبوم رو در ميان مردم هم بزودي حس كنيد ! و قضاوت واقعي را بسپريد دست عوام ...
نظر خودم واسم مهمه ... بقیه هر چی میخوان بگن.
هر کی یه نظری داره. :5:
تو آهنگ دوره آخرش پوزخند های تلخ جالبی زده...
یه جاشم خیلی باحال میگه:
این زنده موندنه، بازنده موندنه... بی دوست زندگی، مرگ از تو بهتره...
از دیروز تا هر وقت پا کامپیوتر میشینم، فقط این آلبوم رو گوش می کنم... دارم کم کم به این نتیجه می رسم که بعضی از تزک هاش مثل لولای شکسته یا به خصوص دلشوره واقعا افتضاحن و بعضی از ترک هاش مثل دوره آخر یا حراج یا بخون امشب فوق العادن...
ولی منم با بیشتر دوستان موافقم که این آلبوم، آلبوم قویی نبود...
درسته اما اگه فقط شما راضي باشي و اطرافيانت نباشن خود به خود هنرمند محبوبت هم زمين خواهد خوردنقل قول:
تنها توصیه ی من به اونایی که از آلبوم راضی نیستند ... دوباره ، دوباره و دوباره گوش کنید ..من تضمین میکنم ضرر نمیکنید ...