میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
Printable View
میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.
عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.نقل قول:
پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست:41:نقل قول:
هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟:31:
البت شما هم زود قاطي كرديها:31: :31: :20:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....:19:***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...:21:
شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...
سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
چون باز من تحقیق کردم دیدم مثله اینکه هزینه ی اس ام اس 14.8 تومنه...!!!:10:
اينم به نظر من يك مسئله كاملا شخصيه آخه درسته من سيم كارتم اعتباريه ولي يكدونه 0912 با پيش شماره 2 هم دارم ولي در حاله حاضر اصلا فكر نمي كنم تازه به موبايل رسيدم و يا سيم كارتم بي كلاسه؟:20: :20: :20:نقل قول:
درسته 0912 يك چيز ديگه است ولي به نظر من اين يك چيز ديگه دليل بر برتري نيست دليلي بر تفاوت پيش شماره هاست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.
یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون كاملا موافقم.:11: :11: :11: :11: :10: :10: :10: :10: :10: :31: :31: :31: :31:نقل قول:
واقعا برا این طرز فکرتون متاسفم ! وقتی آدمایی مثل شمارا می بینم یکی از دلایل عقب موندگیمونا میببنم و میگم حق ماهاس که عقب مونده باشیم !نقل قول:
واقعا اینجا ایرانه اگه شما نباشید این مخابرات از گرسنگی میمیره
این چرت پرتا چیه الان عصر خدماته هرکی بهتر سرویس بدس کلاس سیخی چنده این یکی از بارز ترین دلایل عقب ماندگی و نوکیسه گیست
من یک نفر رو میشناسم که میلیاردر هستش یک روزی اتفاقی تو فرودگاه دیدمش خودش رو نمیشناختم دخترش دوست داداشم در المان بودنقل قول:
اول که دیدمش خوب بنظر کاملا یک ادم معمولی با لباسهای معمولی با کفش معمولی
بعد خودش رو معرفی کردو ساعت ها با هم صحبت کردیم گوشی منو دید و گفت این کتابه؟!؟!؟
منم هم به ارومی خندیدم و در حاله خنده گفتم نه این مبایل منه و گفت خیلی مبایل خوبی هست گفتم اره...
ومبایل خودشم دیدم یک مبایل سامسونگ از اون مدلهای قدیمی فکر میکنم قیمتش الان 25 یا 30 هزار تومانی باشه
همین ادم چند ماه یک بار تمام اروپارو با لوفتهانزا Lufthanza سفر میکنه
اون طرف با حرفاش و رفتارش ارزش خودش رو برام نشون داد نه با مبایلش و لباسش