مبارک باشه... :10:نقل قول:
فکر می کنم چون سیستم عامل W950 از نوع UIQ اسمارت فون محسوب میشه...:13:
بهتره ببینم اهل فن چی می گن..! :31:
Printable View
مبارک باشه... :10:نقل قول:
فکر می کنم چون سیستم عامل W950 از نوع UIQ اسمارت فون محسوب میشه...:13:
بهتره ببینم اهل فن چی می گن..! :31:
دوستانی که آپدیت کردن گوشیشونو..میتونم بپرسم که مراحل کارشون چقدر طول کشید؟
و اینکه با چه سرعتی این کارو کردن؟
آخه برا من خیلی زود تموم شد (30 دقیقه)
اگر با ADSL این کارو کردی که درسته ولی اگر با Dialup آپدیت کردی آپدیت شما خیلی زود تموم شده !!.....
چطوري ميشه تصاوير متحرك رو براي پس زمينه به كار برد؟
برای من با ADSL 128KB حدود 1 ساعت طول کشید! شاید هم یشتر...نقل قول:
چرا من دنبال هر چی که میرم اینطوری میشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه ماه پیش این گوشی ریخته بود تو بازار اونم با قیمت 220 هزار تومن !!!!!
همینکه من بیچاره تصمیم گرفتم این گوشی رو بخرم رسید به آسمون . شد نایاب و گرون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اینم میشه شانس ؟؟؟
کسی جایی سراغ نداره که این گوشی رو با قیمت مناسب بده ؟؟؟؟
باور کنین دارم میترکم . تا حالا برای خرید هیچ چیزی اینجوری دوندگی نکردم . اما هر چی می گردم کمتر نتیجه می گیرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی بهم یه w950 ارزون نشون بده . همه جا تهش 290 قیمت میدن . یکی بگه آخه چرا اینطوری شد یهو . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی یه جای ارزون نشونم بده .......................................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم .
بنیاد حمایت از دانشجویان جیب سوراخ .
مهدی جان . این حرفی که بقیه زدن تقریبا درسته . چون یکی از ویژگیهایی که باید یه اسمارت فون داشته باشه اینه که سیستم عامل داشته باشه . سیمبین هم جزو معروفترین سیستم عاملهای گوشی تو دنیاست که معمولا برای اسمارت فونها از اون استفاده میشه . اما همش این نیست . اما جالبله که بدونی گوشی 6600 هم جزو اسمارت فون ها محسوب میشه . البته تا اونجایی که من اطلاع دارم .نقل قول:
بحث جالبیه این بحث . من یه مقاله در موردش خونده بودم . جزئیاتش یادم نیست . اگه پیدا کردم حتما میذارم برات . یه چیز جالبه دیگه که اخیرا شنیدم اینه که یکی از شاهکارای سونی اریکسون که گوشی w960 باشه جزو رده بندی اسمارت فونها قرار نمیگیره . با اون همه امکانات . البته فکر کنم قابلیت ویرایش فایلهای آفیس رو نداشته باشه . همه مونم میدونیم که این گوشی از همون سیستم عاملی استفاده میکنه که دبلیو 950 و پی 990 و ام 600 استفاده میکنن که همشونم اسمارت فون محسوب میشن .البته همه ی اینا شنیده هاست . نمیدونم تا چه حد صحت داره که دبلیو 960 اسمارت فون هست یا نیست .
فقط میخواستم بگم که داشتن سیستم عامل سیمبین یکی از ویژگیهای معمول اسمارت فونهای امروزیه . نه شرط اسمارت فون بودن . چون یه اسمارت فون فقط باید یه سیستم عامل هوشمند داشته باشه . یا سیمبین یا ویندوز موبایل یا ویندوز ce یا هر چیز دیگه ای که تو رده ی سیستم عامل های همراه قرار بگیره .
گوشی ای که سیستم عامل نداشته باشه جزو اسمارت فونها شناخته نمیشه . نمونهش تموم گوشیهایی که تحت جاوا کار می کنن . حالا با هر قیمت و امکاناتی که میخوان باشن . نه دوربینهای چند مگا پیکسلی و نه تاچ اسکرین و از قبیل اینه ... هیچ کدوم نشونه ی یه اسمارت فون نیست .
یکی به من w950 ارزون نشون بده . من دچار دپرسینگ حاد شدم .
الان خودمو پرت میکنم از پنجره پایین .
تم Iphone داریم برای و950 که منوهاش تغییر کنه ؟
چطوري ميشه تصاوير متحرك رو براي پس زمينه به كار برد؟
چقذر کار کردن با پلیر این گوشی سخته ! Walk Man player روی و810 به راحتی میتونستی Track به playlist اضافه کنی ... اما تو این گوشی حتما باید update music بزنی یعد از داخل Tracks دونه دونه MARK کنی اگر هم بخوای ترک و پلی کنی ببینی چیه متاسفانه نمیتونی چون فقط گزینه MARK هست ...حالا من که 300 تا آهنگ تو این گوشی ریختم تو MEDIA MEMORYام همرو پوش بندی کردم خیلی مرتب میخواستم به یاد و810 پوشرو مارک کنم و ADD TO PLAYLIST کنم ولی متاسفانه همچی کاری اصلا ممکن نیست ! از نحوه یافتن و درست کردن playlist اصلا WALKMAN PLAYER2
لافل به درد ما ایرانیها نمیخوره !
اساتید اگه راهی میدونن برای درست کردن playlist از MEDIAMEMORY لطفا منو راهنمایی کنن !