*, meno و سبز و هچنین 3 را گرفتم گوشی را روشن کردم فرمت نشد لطفا بگویید n70 را چگونه فرمت می کنند
Printable View
*, meno و سبز و هچنین 3 را گرفتم گوشی را روشن کردم فرمت نشد لطفا بگویید n70 را چگونه فرمت می کنند
اولا سعی کن مموری متفرقه نندازین رو گوشیتون .....نقل قول:
اگر هم اصل گرفتی سعی کن هیچ موقع مموریتو پر نکنی .....
همیشه یه مقدار فضای خالی نگه دار ....
دوست من کلید Menu رو نباید بگیری ....نقل قول:
فقط کلید سبز و ستاره و عدد 3 .... و درنهایت کلید Power
:13: :13:نقل قول:
:8: :8: :8:
سلام
گوشی من Log ش کامل گم شده و نیستش کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
[QUOTE]ممنون دقيقا" همون چيزي بود كه ميخواستم:11:نقل قول:
amir جان اين بلند گو ها چيني هستند يا جاي ديگه؟ تقلبي و غير تقلبي هم دارد؟ اگه اره؟چطوري بفهميم يكم توضيح
سلام من تازه یک ان 70 خریدم و راه کانکت کردن به انترنت از طریق کامپیوترم را بلد نیستم کسی می تونه راهنمایی کنه
من در اداره همیشه ان لاین هستم و از طریق ورک گروپ کانکنت هستم Dhcp
سبز و ستاره و عدد 3 امتحان شد فرمت نمی شه ان 70 را جور دیگه ای باید وارد شد وبعد با برنامه unlock کرد
ببین عزیز من دقیقا همین کارهایی رو که میگم انجام بده :
اول از همه گوشیتو خاموش کن بعد باید هم زمان 3 کلید ستاره و سبز و عدد 3 رو نگه داری وقتی که مطمین شدی هر 3 کلید رو نگه داشتی بدون اینکه ول کنی کلید Power گوشیتو نگه میداری تا گوشیت روشن بشه ( در این لحظه تو 4 کلید رو نگه داشتی) و تا وقتی که اسم شهر و تاریخ رو ازت نخواسته کلید هارو ول نمیکنی میدونم کار سختیه ولی بهتره از یکی کمک بگیری وقتی که اسم شهر و تاریخ اومد مطمین باش گوشیت فورمت شده بعد کلید ها رو ول میکنی و بعد تنظیمات گوشیتو انجام میدی بازم میگم : یه لحظه هم نباید تا وقتی که اسم شهر رو میپرسه این 4 کلید رو ول کنی حتی یه لحظه منو در جریان کار قرار بده
اطلاعات گوشیت مثل تنظیمات و Contact(اگه روی سیم کارت نباشه ) و هرچی اططلاعات که روی مموری نیست پاک میشه باید تنظیمات رو بعد فورمت گوشیت انجام بدی