خبر بدی بود ولی تا کرایسیس رو داریم غم نداریم
خبر بدی بود ولی تا کرایسیس رو داریم غم نداریم
عکسهایی از باکس شات رسمی بازی Rock Band :
PS3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xbox 360
موفق باشید
جوک نگو لطفا! من گوست ریکون 2 را با فریم 75 بازی میکنم( کارت گرافبکم 8800 جی تی ایکسه)نقل قول:
سازنده این بازی همون هارمونیکس سازنده سری گیتار هیرو است. گیم پلی بازی مثل همونه و همچنان نوتها از روبرو میان و شما باید به موقع اون هارو بزنید. ولی یه حالت چهار نفره به بازی اظافه شده که میتونین 4 نفره یه آهنگ رو اجرا کنید و هر کس وظیفه خودش رو انجام بده(خواننده،گیتاریست و جاز ..) گیتار و میکروفون و تجهیزات جدیدی هم قراره همزمان با عرضه بازی واسش بیاد .نقل قول:
در مصاحبه اختصاصی Gamereactor در GC آلمان با یکی از سازنده های بازی گفته شده به زودی دمو قابل بازی عنوان Killzone 2 در PSN برای دانلود قرار خواهد گرفت البته طبق خبر های شنیده شده انتظار برای این دمو تا قبل از سال 2008 بسیار زود است.
ماکروسافت در نرم افزار Google Earth به صورت مخفیانه عنوان Flight Simulator را قرار داده که در بخش utilizes Google's advanced satellite فعال میباشد در برخی نسخه های اصلی هم اکنون موجود در بازار با زدن کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+A میتوانید بازی را فراخوانی کنید در این نسخه فقط دو هواپیمای aircrafts و F16 وجود دارد.شما به واقع در دنیای واقعی و محیط کره زمین میتوانید حتی بر روی آسمان ایران پرواز کنید!!
آرنولد جان منون از خبر دومیت عالی بود.
Jack Thompson هنوز دست از سر T2 و Rockstar برنداشته. البته t2 هم ساکت ننشسته:
فعلا که زهرشو ریخته و 2/3 بازیهای سال 2005 رو جمع کردن توی کشورهایی مثل اسپانیا.کد:http://64.233.183.104/search?q=cache:Xg9AWTWanBUJ:gamepolitics.com/+game+politics&hl=en&ct=clnk&cd=1&gl=uk
خواهش میکنم قابلی نداشت.
کمپانی Diamond که در زمینه تولید قطعات سخت افزار فعالیت دارد خبر ساخت کارت گرافیک مدل FX 2000 با مارکت Diamond و 2 گیگ حافظه ویدیویی و همچنین دارای قابلیت DDR4 میباشد که تا قبل از عرضه دو عنوان Crysis , UT3 وارد بازار میشود کمپانی Diamond افزود این کارت گرافیک فوق العاده از تمامی بازی های نسل بعد (از Crysis به بعد ) به بعد بدون هیچ مشکلی عمل خواهد کرد.قیمت این کارت گرافیک ابر قدرت نامشخصی است و در هفته های آتی عرضه خواهد شد.
منظور از Ut3 چه بازی ایه؟ آنریل؟