حیف اون همه هزینه و انرژی که پای این پروژه ها از بین میره...معلوم نیست تا کی مدیران و مسئولین ما خودشون رو به خواب میخوان بزنن...طرحی که در خیلی از کشورها به خوبی اجرا شده تو کشور ما نیومده داره شکست میخوره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
حیف اون همه هزینه و انرژی که پای این پروژه ها از بین میره...معلوم نیست تا کی مدیران و مسئولین ما خودشون رو به خواب میخوان بزنن...طرحی که در خیلی از کشورها به خوبی اجرا شده تو کشور ما نیومده داره شکست میخوره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تمام روش هارو تست کردم نمیشه اصلا و ابدانقل قول:
رفتم مرکز تلفن ثابت تست فنی روی سیمکارت کردن گفت شما مشکل شبکه ای دارین و باید تیکت ثبت کنم تا درست بشه اینم جوابشان در اینستاگرام گرام بعد از پنجاه روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
من نوشتم زیر پست تبلیغاتی اپلیکیشن همراه مننقل قول:
Sent from my SM-P555 using Tapatalk
پیگیری انفرادی و وقفه دار و غیر علنی و غیر آشکار هیچ نتیجه ای نداره دوست من . یک دست صدا نداره .نقل قول:
اینطور نیست مشخصه برنامه ریزی درستی انجام ندادن و درسته زمان آزمایش طرح رو هم داشتن و آزمایشی اجرا هم کردن ولی کلا بدون برنامه وارد شدن . کل ترابرد به وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات وصله و از طریق اونها انجام میشه . همونطور که میبینید رفته رفته داره بهتر میشه و نظم و انضباط در کارها به وجود اومده اینها رو باید زمان طرح ازمایشی انجام میدادن ولی نکردن .نقل قول:
شما هم مثل من مشکل شبکه ای یا دکلی دارید . درسته به سیم کارت و کد و دستور ربطی نداره . فقط دست از پیگیری بر ندارید اگه جایی و یا صفحه چیزی بود من هستم کجا میخواهید منم بیام اعلام مشکل کنم .نقل قول:
زیر نوشته شما هم من نوشتم برو حال کن تا برخورد نکنی جواب نمیگیری آفرین به شما که پیگیری .نقل قول:
نقل قول:
از ترسشون و رفتن ابرو پیش مشترکان کانال اینستاگرام همراه اول پست منو پاک کردن . ولی من دست بر نمیدارم . باید رسیدگی بشه . خوبه عکس گرفتم از پست ارسالی خودم .
دوستا هر کی مشکلی داره از ترابرد در داخل اینستاگرام بیاد این صفحه پیغام بگذاره . شما مشکل رو بگذارید منم پشت سر شما میام تایید میکنم . اینجا نمیتونن زیاد سانسور کنن چون پست خوده ترابرد هستش .
به صورت ایمیل علاوه بر اینکه چند مدته دنبال مشکل خودم هستم برا نمونه چند تا از مشکلات دوستان رو هم انعکاس دادم :