هیچکی از اینجا رد نمیشه یه جوابی بده؟
Printable View
هیچکی از اینجا رد نمیشه یه جوابی بده؟
من یه مانیتور ال جی دارم F700P
امروز دستم خورد یه نصف لیوان قهوه ریخت روش :41: یه صدای جیر داد که خاموش کردم حالا که می خوام روشن کنم روشن نمی شه وفقط اون چراغ کوچیکش هی سبز و نارنجی می شه وبعد از 40 50 بار سبز سابت میشه
ولی تصویر نمی یاد به نظرتون چیش سوخته وهزینش چقدر میشه
سلام ...
اگه يه کيکي ، کولوچه اي چيزي هم بهش بدي بد نيست !!!
بزار يه چند روزي از اين جريان بگذره تا قطعات خشک بشه.. اگه بعد از چند روز روشن شد که هيچ .. اما اگه روشن نشد احتمالا برد اصليش سوخته ... چون وقتي لامپ سبز و نارنجي روشن ميشه يعني برد منبع تغذيه سالمه و برد تصوير ساز سوخته
ضمنا بعيد ميدونم گارانتي هم قبول کنن
ممکنه که پین های ورودی DVI پشت مانیتور آسیب دیده باشه-اتصالی میکنه- قطع شده و ..... کلا به احتمال زیاد مشکل از پین های DVI پشت مانیتورهنقل قول:
سلام
مونيتور فوكاس 17 اينچ crt دارم مشكل سخت افزاري و تعميراتي نداره
تنظيمات رنگ و كنتراست به هم ريخته اينها دو جور سطح دسترسي و تنظيم داره يكي براي كاربران
كه همه ميدونن و ميدونيم يكي هم تنظيم مريوط به كارخونه و تعمير كاران به اصطلاح منو فكتوري
با توجه به اين مقدمه ميتوانيد من رو راهنمايي كنيد چگونه به منو فكتوري دسترسي داشته باشم
و مونيتورم رو تنظيم كنم
با تشكر
سلام
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )
منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند
البته کسی اینجا جواب نمیده اگر هم میدن بزور جواب میدن
فقط عجیبه که این فروم خیلی بازدید کننده داره
آفا بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشهنقل قول:
سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟
ادم دق مرگ میشه اینجا تا جوابشو بگیره !:41: