دمت گرم. ممنون از راهنمایی خوبت.نقل قول:
شرمنده یه سوال دیگه
قیمتش می دونی حدودا چنده؟
Printable View
دمت گرم. ممنون از راهنمایی خوبت.نقل قول:
شرمنده یه سوال دیگه
قیمتش می دونی حدودا چنده؟
نقل قول:
حدود 170 تومان
سلام دوستان
بحث راجع به P2014 که البته پرینتر خوبیه و بیسش تقریبا 90% همون 1320 ولی سینی کاغذ بالا یا Tray 1 هم داره
خلاصه مکانیک قوی تری داره :40:
ولی بگذارید یه چیز ی بهتون بگم که تا اونجای که من می دونم این پرینتر روی DOS خوب جواب نداده مخصوصا راجع به فارسی شدن (البته اگر کسی کار کرده ومشکل نداشته به ما هم بگه) واین اشکال مربوط به فرمتر (بردی که پورت روش نصبه) بود ما اینو Upgrade کردیم درست نشد :18:
***ولی اگر شما DOS احتیاج نداری مشکلی هم نداری :13:
البته ممکنه اساتید براش راه حلی داده باشن ولی خوب حواست باشه که این دستگاه ندرتا (خیلی کم)ولی بود بازم که توی ویندوز هم مشکل داشت واونجوری که 1320 بعضی جاها کار می کرد ایشون کار نمیکرد :18:
البته خیلیها هم اینو دارن وهیچ مشکلی باهاش ندارن در هر صورت حواست باشه
رامین
نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
دقیقا درسته برای کار شما حافظه داخلي اونقدر موضوع مهمي نيست كه آدم بخواد روش مانور بده....
و خوب پس واقعا حافظه پرینتر این وسط چه کاره ست
****حافظه سرعت شروع چاپ افزایش میده و مکث بین صفحات چاپ کمتر میکنه ببینید چاپگر شما یه سرعت مکانیک داره که اون مثلا 20 پرینت در دقیقه هستش در حالتی با یه فونت اینگلیسی استاندارد و در محیط یه ادیتور ساده مثل نت پد نوشته شده باشه تازه توی این حالت هم هم خیلی موقع ها کمتره از چیزیه که میگن (تازه این سرعت اکثر مواقع برای کاغذLetter نه A4 که برای دومی یکی دوتا کمتره ) :27:
چون سازندگان پرینتر سرعتSelf Test براشون ملاک نه اسناد شما :21:
حالا شما اگر یه فایل PDF کیفیت بالا یا یه فایل MS Word با جدول و رنگ آمیزی و کلی فونت بری پرینتر بفرستی
پرینتر بعد از یه چند صفحه یه ذره مکث میکنه بعد ادامه میده مقدار این مکث به حافظه و سرعت پردازش پردازشگر
پرینتر داره
خسته نشدید ؟ :19: عجیبه :46:
توی پرینترای کوچیک مثل HP 1020 که برد ( Formatter) (به فارسیچی می گن بهش :46:) نصف و نیمه ای دارن قسمت زیادی از پردازش اطلاعات برای چاپ به عهده درایور (راه انداز نرم افزاری ) و از حافظه پرینتر به عنوان بافر
استفاده میکنه به خاطر همین فقط 2 مگ حافظه داره بیشتر لازم نداره شما اگر دوست داری رم ش زیاد باشه
رم کامپیوترت رو زیاد کن
ولی توی چاپگرای که فرمتر کامل دارن (برای2014 تقریبا ) پردازش چاپ روی خود فرمتر چاپگر انجام میشه اینجاست که حالا حافظه پرینتر دخیل میشه و فایل برای چاپ و اون فونتهای که پرینتر توی خودش نداره روی
حافظه ش لود ببخشید بارگذاری میشه
*واین خودش یه تیغ دو لبه هستش یعنی اینکه اگر پرینتر حافظه کم بیاره اون فایل MS Word که صحبتش رو کردیم یه قسمت از فونتش زده نمیشه یا جدولا جابجا زده میشه جالب نه :31:
خوب خودم خسته شدم:19:
رامین
سلام آقا راميننقل قول:
من نظر قطعي داشتم كه 2014 بخرم ولي دوباره به شك افتادم.
من كه با داس كار ندارم . يعني تو ويندوز هم ممين مشكل ايجاد ميشه؟
راستي شما اين پرينترو داري؟
سلام دوست عزیزمنقل قول:
شما بهتر خودت هم تحقیق کنی قضاوتت رو فقط روی حساب صحبتهای ما نگذار
برو توی اینتر نت هر review بخون ما تجربیات خودمون میگیم
در مقابل هر یه نفر که ممکنه مشکل داشته باشه ممکنه صد نفر از اون راضی باشن
مثلا یه آقای این مشکل و داشت که وقتی پرینترش (2014) توی شبکه شیر (share) میکنه
بقیه با پرینت بعضی فایلها مشکل دارن در حالیکه کاربری که مستقیما پرینتر روی دستگاهش نصب شده بود
هیچ مشکلی با همون فایل ها نداشت
یا یه بانکی با بعضی از خروجیهای کریستال ریپورت مشکل داشت در حالی که 1320 اون مشکلات نداشت
اینها مشکلات خاص شما شاید هرگز اونا رو نبینی و خیلی هم باهاش حال کنی بری ازش ده تا بخری:40:
(منظورم جنیفر نیستا منظورم P2014 ):31:
****فقط یه توصیه جدی دارم برات حتما موقع خرید تستش کن اونم با کامپیوتر چون ممکنه گرفتار خدمات پس از
فروش بشی و ....:2::18:
****و حتما اگر از USB استفاده میکنی یه کابل خیلی خوب بخر (USB 2)
موفق باشی زیاد هم حرفهای این جوجه رو جدی نگیر:46::31:
داش رامين من بعد از اينكه اين پست شما را خوندم اين 2014 را تستيدم.........
توي داس تحت برنامه foxpro (تحت داس ) مشكلي نداشت و بدون نقص كار كرد.........
به نظر من كه اين 2014 كم كم جاي 1020 قديمي را ميگيره........
كاراييش واقعا عالي هست....
توي ويندوز هم تالا من نديدم مشكلي داشته باشه.........
سلام
پیرینترم hp 1020 هست وقتی پرینت می گیرم عمودی از بالا تا پایین به عرض 5 الی 6 سانت سفید می زنه.چرا؟ در ضمن اگه بخوام کارتریج بخرم قیمیت چقدر هست؟
سلام دوستان
خدار و شکر آقا امین وقت گذاشته و پرینتر رو تست کرده واقعا جای تشکر داره
خوب انگار مشکلی توی این پرینتر وجود نداره آقا دیگه شک نداشته باش
خوب دوست عزیز کارتریج و در بیار دو سه بار تکون بده دوباره سرجاش بگذار و یه پرینت بگیر اگر وضعیت بهتر شدنقل قول:
پودر تونر کارتریجتون تموم شده یا پول داری میری می خری یا اینکه میدی برات شارژش میکنن
قیمتش هم بستگی مستقیم با جنسی که میخوای بخری داره
از بیست هزار تومان (ال.. و اعلم کجایی) تا پنجاه و خورده (خورده بستگی به انصاف فروشنده داره) اورژینال
رامین
نقل قول:
چاكر داش رامين گل......
قربان من فكر كنم مشكل اين دوستمون،مشكل نرم افزاري داشته باشند........
تونر HP1020 را هم ما در اصفهان در حال حاضر داريم 45 ميديم......
ممنون....
خوش باشيد