این موردی که شما میگین سوناتا 6 سیلندر هست.کارکردش اگر واقعی باشه خیلی عالیه نسبت به مدلشنقل قول:
قیمت رو مناسب گفته اگر دنده اتوماتیک بااشه و از نظر بدنه و فنی هم مشکلی نداشته باشه خریدش 100% ارزش داره
این موردی که شما میگین سوناتا 6 سیلندر هست.کارکردش اگر واقعی باشه خیلی عالیه نسبت به مدلشنقل قول:
قیمت رو مناسب گفته اگر دنده اتوماتیک بااشه و از نظر بدنه و فنی هم مشکلی نداشته باشه خریدش 100% ارزش داره
نقل قول:
بازم ممنون محمد جان ....
در مورد Geely EC7 هم توضیح بدی ممنون میشم . نمایندگی میده 56900 . بنظر ماشین با کیفیت و خوش آپشنیه از سایتش geelran دیدم .
در آخر که زیاد زحمت دادم بهت ، اینکه یه ترتیب بندی از EC7 و پارس و 315 میگی ؟
ممنون
به ترتیب اگر بخوایم انتخاب کنیم اول جیلی انتخاب میشهنقل قول:
چون این دیگه از هر نظری از پارس elx برتری رو داره بهتره از نزدیک این ماشین رو ببنید
اما خوب قیمتش تو بازار بین 68 تا 70 میلیون تومان شده. از نظر امکانات و کیفیت و راحتی بدون شک از پارس elx برتر هست
اما اینم بگم خودرویی تازه وارد با خدمات پس از فروش در حد بسیار ضعیف هست.
خودروهایی مثل جیلی یا mvm 315 به نظر من نیاز به چند سال تجربه حضور در جاده ها دارن تا امتحانشون رو پس بدن
و از نظر خدمات پس از فروش و لوازم یدکی شرایط بهتری پیدا کنن.
دیگه انتخاب نهایی با شماست
سوناتای 6 سیلندر اگه مشکل فنی و بدنه نداشته باشه و تر و تمیز باشه، به این قیمت خوبه طرف حتما پول لازمه، فقط 60 میلیون داشته باشی به هیچ کاری نمیاد مگر خرید به ماشین تپل.نقل قول:
می ارزه بخر وقت رو از دست نده وگرنه یه زرنگی میزنه تو گوشش. این قیمت مگان مدل 89 هستش که جنازه سوناتا رو با مگان صفر کیلومتر هم عوض نمیکنم
کارکرد واقعی رو چطور تشخیص بدیم؟ مشکل فنی که نداره ولی بدنه بردم صافکاری گفت اگه میخوای تمیز تمیز شه 900-800 هزینه داره. چطوره میارزه بخرم؟نقل قول:
منم که خدمت شما عرض کردم در صورت سالم بودن بدنهنقل قول:
صافکار گفت بدنه ماشین چقدر کار میبره؟ کجاهاش؟ آیا جایی از بدنه رو باید رنگ کنه یا صاف کنه؟
کارکرد واقعی ماشین رو ببرید با دستگاه دیاگ تشخیص میدن
به نظر من اگر گفته 800 تا 900 تومان خرج داره شما سعی کن چونه بزنی تا این مبلغ رو از کل هزینه ماشین کم کنی
در ضمن صافکارها هم قیمت های مختلفی میدن خصوصا برای خودروهای خارجی.
بهتره چند تا صافکار ماشین رو نشون بدی
آخه چونه زدم که میگم 60 برمیدارم ماشینو... یعنی به طرف گفتم ماشین چند جا خورده و اونم راضی شد ارزون تر از 70 بدهنقل قول:
حالا من با شناختی که ازش دارم گفتم 60 ولی زیر 64-63 فکر نکنم بده. صافکار دید گفت سپر جلو و عقب باید هر دو باز و تعمیر شه،
گلگیرم گفت رنگ نزنم بهتره، بدون رنگ در میارم یکی دو تا خط و خش جزیی هم داشت که میگیره خلاصه روی هم گفت 800 تا 900 و گفت 4 تا 5 روز باید بذاری ماشینو حدودن
الان با این اوصاف 64-63 راضیش کنم میارزه؟ مصرفش حدودن چقدره تو شهر و جاده؟
در مورد سپر ها باید بگم مشکلی نیست چون اکثرا خودروهایی که سپرهاشوننقل قول:
خوردگی داره رو یه دست رنگ درست حسابی میزنن و این تو قیمت ماشین هیچ اثری نداره
بدنه مهم هست
پس بازم میشه رو خریدش حساب کرد. قیمتش هم تا جایی که میشه سعی کن زیر 65 میلیون تومان تمام کنی
مصرف سوختش هم داخل شهر حدود 13 لیتر و خارج از شهر حدود 10 لیتر حتی تا 9 لیتر هم میرسه در شرایط مناسب کارکرد موتور
[QUOTE=redevil6990;7602868]آخه چونه زدم که میگم 60 برمیدارم ماشینو... یعنی به طرف گفتم ماشین چند جا خورده و اونم راضی شد ارزون تر از 70 بده
حالا من با شناختی که ازش دارم گفتم 60 ولی زیر 64-63 فکر نکنم بده. صافکار دید گفت سپر جلو و عقب باید هر دو باز و تعمیر شه،
گلگیرم گفت رنگ نزنم بهتره، بدون رنگ در میارم یکی دو تا خط و خش جزیی هم داشت که میگیره خلاصه روی هم گفت 800 تا 900 و گفت 4 تا 5 روز باید بذاری ماشینو حدودن
الان با این اوصاف 64-63 راضیش کنم میارزه؟ مصرفش حدودن چقدره تو شهر و جاده؟[/QUOTE
خیالت تخت تو شهر زیر صدی بیست نمیسوزونه ولی تو جاده صدی هفت تا هشت
لامصب عقربه بنزینشو با چشم میتونی ببینی داره میره پایین اما شتابشه که باعث میشه بگی نوش جونش
سلام.
آقا دنبال یه ماشین شیک و با شخصیت برای کسی هستم (ایشون یکی از شخصیت ها هستن)، فقط برام شیک و مخوف بودن ماشین مهمه...یعنی با ابهت باشه ...وقتی دید حال کنه :):n01:
شاسی بلندا رو که نگاه میکردم اصن این پرادو ها رو خوشم نیومد! مثلا کیا موهاوی سیاه کمی بهتر از این هاست(از لحاظ شیک و با ابهت بودن)چون بدنه خوب تر ساخته شده(منظورم یک دست)... جنسیس سدان هم (رنگ سیاه) بد نبود...ولی به نظرتون ماشین های دیگه ای مثل برند BMW و مرسدس هستند که در دوره ی قیمت 200 ( کمی بالاتر) بتونن خیلی خوب باشن؟
مرسی