رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیرنقل قول:
Printable View
رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیرنقل قول:
خیلب اعصابم خورده .این راصد یک هفته پیش قرار بوده بیاد امکان سنجی هنو نیومده هر دفه هم زنگ میزنم میگه ادرس ها دست بچه هاست خودشون تماس میگیرن .کلا انگار مرد تو شرکتشون نیست همشون زنن .نتیجش همین میشه دیگه .ظاهرا خودم باید برم دنبال رادیو اینا اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن چون بهش گفتم میخام از بیرون رادیو بخرم شاید برای همین لج کرده و زورش میاد به خاطر یک تست بلند شه بیاد .تخم چیزا.:n24:نقل قول:
رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی
اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .نقل قول:
دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sنقل قول:
منم این دید مستقیم رو خیلی متوجه نشدم :n02: منظور اینه که یعنی هیچ ساختمونی هم حتی بین فاصله رادیو تا دکل نباشه ؟ خب این که امکان نداره . ساختمون های ده طبقه جلوی خونه های ویلایی رو گرفتن
داداش اگه خیلی عجله نداری من 10 روز دیگه اسباب کشی میکنم سی متری , تست میکنم ببینم چطوریه . ساختمان بلند هم اطرافم هست اونجا . به نظرم توی نادری و سی متری نباید مشکل باشه چون وضع و تعداد دکل ها اونجا خوبه.
پ.ن : تاپیک از موضوع خودش خارج شده دیگه :n02: پیشنهاد میکنم از این تایپیک استفاده کنیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق صحبتی که با دوستان عزیز و مدیرا شده بود قرار شد اینجا تاپیک تمام اینترنت ها چه وایرلس چه مثلا شاتل چه پارس آنلاین رفاتک تاریانا و ... باشه
این تاپیک وایرلس اختصاصی از کجا اومد ؟!
الان ADSL مخابرات رو داریم - اینترنت استان رو هم داریم وایرلس هم اضافه شد ؟!:n04::n07::n07::n07::n07::n07:
سلام
دوستان بحث در مورد وایرلس در همین تاپیک انجام بشه
با تشکر
با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.نقل قول:
.شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.نقل قول:
راستی این که میگن اپارتمان جلوش نباشه یعنی نزدیک من نباشه یا توی مسیر نباشه ؟
داداش من که وایرلس قبلا گزاشتم داخل مسیر دکل یه ساختمون بود که ۳ طبقه از ساختمون ما بلندتر بود ولی وصل شد البته فقط ۲ تا خط سبز بود فک نکنم مشکلی خاصی داشته باشهنقل قول: