یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشهنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
Printable View
یکبار اون هاردی که ویستا روش نصب کردید از داخل خود ویستا scan disk بکن احتمالا درست میشهنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
نقل قول:
با تشکر
من الان دارم این فایل رو با حجم 4.10 گیگ دانلود می کنم :
Opensuse -10.3-GM-DVD-i386.iso
آیا این فقط خود سیستم عامله ؟
اگه اینطوره چرا 4.10 گیگ ؟
تا الان حدود 3.2 گیگش رو گرفته ام .
اگه به درد نمی خوره بیخیالش بشم .... ها ؟ :13:
نه مشكل از اون نيست فكر كنم منظور من رو متوجه نشديننقل قول:
من دوتا هارد دارم كه تو يكيش ويندوز XP و Opensuse رو نصب كردم و موقع نصب اون هارد رو به عنوان هارد boot به سيستم معرفي كردم
و تو يه هارد ويندوز Vista كه اونم موقع نصب به عنوان هارد Boot به سيستم معرفي كردم
حالا از تو هارد اولي ميخوام هر سه تا سيستم عامل رو بتونم بوت كنم!
اينم بگم كه در حالت عادي بايد از تو Bios هارد Defult رو تغيير بدم تا بتونم بين دو تا هارد سوئيچ كنم
يعني تو هر ويندوز درايو اصلي C با درايو C اون يكي ويندوز فرق ميكنه
اين فايلي روكه شما داري دانلود ميكني سيستم عامل به علاوه كلي برنامه هست كه ميتونه بدون نياز به اينترنت تا حد قابل قبولي نيازهاي نرم افزاري شما را براورده كنه ولي اينم در نظر بگيرين كه مخازن توزيعي مثل Suse حجم خيلي بالايي دارن و اصلا معقول نيست كه همه رو يه جا براي دانلود بزارن! مثلا شما ميتوني حدود 50Gig فايل دانلود كني و رو Dvd رايت كني؟!!!نقل قول:
باور بفرمایین ، اگه مطمئن بودم که 50 گیگ بگیرم کار تمومه ، همین کار رو می کردم چون خفه شدم از بس برای هر کار کوچیکی خودش رو از اینترنت آپدیت کرد .!!! :19:
امیدوارم این 4 گیگ مشکل رو در حد قابل قبولی حل کنه .
ضمناً وقتی تموم شد اگه خواستین بگین تا براتون کپی بگیرم و بفرستم .
تنها نگرانیم اون دوتا حرف داخل اسم فایله ( Gm ) ..... نکنه این کلاً آلمانی باشه ؟؟:18:
من از سایت اوپن سوزه دارم می گیرم و اشاره ای هم به این مسئله نکرده بودن :13:
نسخه ای که دارید دانلود می کنید درسته و جای هیچ نگرانی وجود نداره ! در ضمن GM مخفف Gold Master به معنی نسخه نهایی است !! :46:نقل قول:
امیدوارم حالا متوجه شده باشم :46:نقل قول:
شما باید از طریق بایوس سیستم اون هارددیسک رو بعنوان master و هارد ویستا رو بعنوان second تعیین کنید
بعدش سیستم رو با دیسک اوپن زوزه بوت کنید تا گراب repair بشه
۱- کل مخازن 10.3 کلا ۱۷ گیگ بیشتر نیستنقل قول:
۲- در مورد آپدیت شدن خب میتونید کاری کنید که automatic update غیرفعال بشه
نقل قول:
1. لینک اگر بدهید دانلود می کنم . ( حتماً نسخه ی آفلاینش علاوه بر من به درد خیلی ها خواهد خورد )
2. آپدیت را غیر فعال کرده ام اما بازبینی مخازن در هنگام نصب برنامه های جدید .... و ریفرش کردن آن ها و ..... هنوز آنلاین صورت می گیرد .
سلام
من تازه شروع به استفاده از سوزه لینوکس کردم.
البته یه بار بلایی سرم اومد که مجبور شدم کل هارد رو fdisk کنم!!!
ولی می ارزید به تجربه ش.