علت این حرفتون چیه؟نقل قول:
علت این حرفتون چیه؟نقل قول:
نقل قول:System Restore فعاله؟
بسیار خوب
موقع پاک کردن نورتون از کدوم گزینه استفاده کردید؟
Delete All User data
یا
Keep user data
میتونید از سایت اصلی دانلود کنید ولی نیاز به ابزار عبور از ف|ی|ل|ت|ر دارید.نقل قول:
بهتره از لینک زیر دانلود کنید. مطمئنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو برای موردِ ایشون توصیه کردم تا احتمال عدم سازگاری هنگام بوت رو به حداقل برسونیم و GUI رو ببینیم.نقل قول:
هر دو مورد رو امتحان کردمنقل قول:
منظورتون از System Restore چیه؟
اگه منظورتون System Restore ویندوز هست نه فعال نیست
روی یه سیستم دیگه هم تست کردم و مطمئن شدم
با قرار دادن فولدر های VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs کنار فایل نصاب میشه به صورت آفلاین آنتی ویروس رو آپدیت کرد
حتی با آپدیتهای N360 میشه NIS رو آپدیت کرد و قاعدتا برعکس
فقط یک مشکل هست که اونم دو برابر شدن حجم آدیتها در فولدر مربوطه هست که نمیدونم راه حلی هست یا نه؟
با رفع این مشکل میشه این روش رو به پست دوم و فایل PDF اضافه کرد
سلامنقل قول:
خیلی خوبه فقط چند تا ابهام وجود داره:
شما گفتید بعد از جایگزین کردن آپدیتها NIS از کار افتاد. منم انتظار نداشتم این اتفاق بیفته چون این آپدیتها برای هر سه محصول، یکی هستن.
علاوه بر این سه فولدر اشاره کردید که یه فولد Definitions هم از قبل کنار فایل نصبی بود. حالا آنتی ویروس اون سه پوشه رو برداشته یا فولدر Definitions را انتخاب کرده؟
مورد اول رو یه بار گفتم شفاف تر میگمنقل قول:
بعد نصب ویندوز جدید NIS رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی
بعد از Safe Mode اون سه فولدر رو پاک کردم و جدیدا رو جایگزین کردم
بعد از بالا اومدن ویندوز کنار آیکون یه علامت تعجب اومد و حتی پنچره برنامه هم باز نشد!!
حتی چند بار پاکش هم کردم جواب نداد
حالا نمیدونم مشکل از کجاست
در مورد دوم آنتی ویروس از اون سه فولدر استفاده کرده
چون فولدرDefinitions که کنارش بود مال دو ماه قبل بود
اما اون سه فولدر به روز بود که بعد نصب هم فقط 16 مگ دانلود کرده پس نتیجه گیری من اینه که از اون سه فولدر استفاده کرده
در ضمن بعد از نصب نوشته بود آخرین آپدیت مال یه روز قبله
روی سیستم جدیده هم فقط اون سه فولدر رو کنار فایل نصاب قرار دادم
پس میشه مطمئن بود که از اون سه فولدر استفاده کرده
حالا کسی راه حلی داره واسه پاک کردن فایل های آپدیتی که توسط خود برنامه نصب میشه تا حجم معقولی داشته باشن؟
دوستان من نورتون 360 رو نصب کردم و اپدیتشم کردم اکانت هم ساختم (فقط نمیدونستم الان لازم به اکتیو کردن نیست فکرکردم مثل نود ئه الکی کی دادم و بجای 180 روز که خودش بود شد175 روز :n02:)
حالا یسری سوال دارم
- بجز اینا باید برای شروع چیکارکنم؟ این برنامه های جداگانه که داره منیجمنت و ... رو باید دانلود کنم؟
- تو تنظیماتش میشه راهنمایی کنید؟ این تنظیماتی که تو تاپیکها نوشتید مقادیری فرق داره من یسری رو پیدا نمیکنم (خیلی گزینه داره) . میخوام خودبخود فایلی رو حذف نکنه و وقتی چیزی پیدا میکنه بپرسه و خودم بگم چیکار کنه. باید چیکارکنم؟
- منظور ازReputation Scan و Application Ratings و Intelligent Skip Scanning چیه؟ من اینهارو هم تو تنظیمات برنامه پیدا نکردم
نقل قول:- قسمتی که قرمز کردم یعنیScanPerformanceProfiles رو ازکجا باید تنظیم کرد؟ من پیدا نکردم
- قسمت ریمو اینفکت همین قسمت مد نظره؟
من اینو میزنم میگه ممکنه کل فولدر پاک بشه (یه همچین چیزی) این موردی نداره؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- نورتون تو Quick Scan اولیه دوتا مورد پیدا کرده و یکیش رو نوشته ریموو شد. ولی هیچ جا توضیحی نداده که چی بود وکجا بود و ... با راست کلیک هم چیزی نمیاره. از کجا باید بفهمم چی بوده و اطلاعات بیشتری ازش بگیرم؟
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بابت سوالهای زیادم :blush:
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم :»
با تاریخ میشه آپدیت های قدیمی رو حذف کرد. اگه دقت کنید پوشه های آپدیت با تاریخ نامگذاری شدن.نقل قول:
سوالاتی رو که شما مطرح کردید قبلا تحت عناوین مختلف پاسخ داده شده و تکراریه.نقل قول:
شما که تازه نورتون رو نصب کردید پست دوم تاپیک رو مطالعه کنید تا با قابلیت ها و تنظیمات نورتون آشنا بشید.
بعدا اگر باز هم ابهامی وجود داشت سوال کنید.