بازی خیلی جذابی بود تو چند صحنه واقعا ناحقی رو به اوج رسوند داور!!!
حیف شد!!! :n22:
Printable View
بازی خیلی جذابی بود تو چند صحنه واقعا ناحقی رو به اوج رسوند داور!!!
حیف شد!!! :n22:
شرطو باختی.:n02:نقل قول:
آقا ما سر ناهار روتون بستیما
ورشکستمون نکنید
نگران پولش نباش. نانی رو می فروشیم پولشو میدیم به تو!
این همه انتظار بکش اخر یه بازی اینجوری شاهد باش:n15:
من به کارشناس های ایرانی زیاد اعتقاد ندارم ولی اینو دیگه نصیر زاده هم گفت اشتباه بوده اخراج نانی
در ضمن گفن راموس پای اورا رو زده و باید اون صحنه برای من یو پنالتی گرفته میشد
بهرحال وقتی تصمیم بر موفقیت یک تیم مبنی بر کمک داور گرفته شه هیچکس کاری از دستش برنمیاد
حالا تیم میخواد منچستر باشه بارسا باشه بایرن باشه هرکی باشه
راموس هم با یه اعتماد به نفس خاصی خطا میکنه انگار میدونه کسی کاری باهاش نداره:n02:
دوستان دیدید که گیگز تو این سنش چقدر دوندگی خوبی داشت.
یه صحنه تو نیمه اول توپ دست رونالدو بود گیگز از پشت سر بهش رسید توپو گرفت. خیلی حال کردم.
یاد بازی با بایرن افتادم چند سال پیش کهتو همین رقابت ها بود و فکر کنم رافائل اخراج شد و بازی رو 3به یک باختیم.به نظرم فرگوسن باید خیلی زودتر تعویض میکرد.داور هم که خیلی راحت حق تیمو خورد.یه پنالتی نگرفت و اخراج اشتباه نانی.
آقا مثل اینکه شامرو افتادی !!نقل قول:
یه کاری کن برو بگو نمیدم همونجور که اشتباهات داوری جزوی از بازیه اشتباهات شرط بندی هم جزو بازیهو بزن زیر همه چی!! :n09:
جالب اینجاس هم سر این صحنه هم سر صحنه ای که روی سانچز پنالتی کرد راموس با اطمینان گف پاشو خطا نیس!
یکی از بهترین بازی ها یکی از بهترین ترکیب های منچستر رو امشب دیدم...واقعا اگه تو این 3-4 تا بازی داوری با رئال نبود همون رئال این چند ساله رو میدیدم...
بازیکنای منچستر خیلی خوب و رو فرم بودن ولی به نظر من باید مثل 10 دقیقه آخر بازی میکردن کل بازیو گیگز با 40 سال سن واقعا خیلی خوب بود!!!!نقل قول:
نانی هم داشت خوب بازی میکرد!!
البته بازی با بایرن بود.نقل قول:
یه اخراج بیخودی. یه پنالتی سوخته...
مبارک رئال و داور باشه... نمیدونم چرا هر چی احمق هست باید داور ما تو اولدترفورد تو بازی های مهم باشن... افتخار میکنم به یونایتد... به سر الکس و تک تک بازیکنا... حذف شدیم و ناراحت کنندس... ولی اگه قرار بود این رقمه و به سبک مادرید بریم بالا، همین بهتر که حذف شدیم..
دیگه هر چی بود تموم شد.. نباید فکرشو کرد حتی با وجود سخت بودنش... فرصت تریبل توسط یه کودن از دست رفت... اما فرصت دابل به قوت خودش باقیه...
فعلا
یاعلی