تائیدیه مدیر عامل فجر و دفاع از عاری :
نقل قول:
مدیر عامل باشگاه فجرسپاسی شیراز با تائید حرفهای "محمد عاری" در مورد مبلغ قرارد داد "رضا حقیقی" گفت: تمامی صحبتهای عاری در برنامه۹۰ درباره قرارداد بازیکن پیشین فجر صحت دارد
به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر،جعفر جعفری در مورد صحبتهای اخیر سرپرست باشگاه فجرسپاسی در مورد قرارداد حقیقی با باشگاه پرسپولیس و پاسخ محمد رویانیان به این اظهارات ضمن بیان مطلب فوق گفت: باشگاه فجر از فروش "رضا حقیقی" به پرسپولیس مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان دریافت کرد و در مورد ملبغ دریافتی بازیکن نیز خود این فرد مبلغ قرارداد را بیان کرده است.
وی تصریح کرد: در صورتی که مسئولان استانی به شکل مطلوب از تیم فجرسپاسی شیراز حمایت میکردند، به هیچ وجه نیازی به فروش ستون اصلی تیم به پرسپولیس نبود.
مدیرعامل باشگاه فجرسپاسی شیراز اضافه کرد: به واقع عدم حمایت کافی و عمل نکردن مسئولان به وعدههای خود باعث شده تا رویانیان بدین شکل باشگاه فجر را تحقیر کند.
جعفری در پایان گفت: ظهر امروز نشستی با حضور اعضای هیئت رئیسه باشگاه فجرسپاسی برگزار میشود که به طور حتم در این نشست در مورد تحقیرهای تیم فجرسپاسی که توسط مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انجام شده، مسئولان باشگاه تصمیم گیری میکنند
...........................................
رویانیان: محمد عاری دوست و همدورهای من در سپاه است/ دیشب از شبهای تلخ زندگیام بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیریت ورزش - سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره برنامه شب گذشته 90 و گفتگو با عادل فردوسی پور و سرهنگ عاری سرپرست تیم فوتبال فجر سپاسی، گفت: متاسفانه اتفاقی افتاد که من و برادر عاری که با هم در دوره کارشناسی ارشد سپاه و دوست و همدوره ای بودیم رودروی هم قرار گرفتیم.
محمد رویانیان افزود: ابتدا باید تاکید کنم مبلغ اعلام شده درباره قرارداد رضا حقیقی صحت نداشت. ولی انتظار من از عادل فردوسی پور و برنامه پر بیننده 90 این بوده و هست که وقتی می خواهد خبری را اعلام کند به اعلام خبر پرداخته و قبل از اینکه طرفین حرفهایشان را مطرح کنند به قضاوت نپردازد. متاسفانه در برنامه شب گذشته چنین اتفاقی افتاد و آقای فردوسی پور که برای بنده قابل احترام است از ابتدا با موضع و قضاوت قبلی این خبر را مطرح کرده و حتی درباره آن تفسیر و تحلیل ارائه کرده در آن شرایط من و آقای عاری روبروی هم قرار گرفتیم. دیشب از شبهای تلخ زندگی من بود. برادر عاری یکی از خادمین نظام جمهوری اسلامی و ایران عزیز بوده و هست و من هم تیم فوتبال فجر سپاسی را قلباً تیم دوم خودم می دانم. اما در برنامه 90، شرایط طوری پیش رفت که من و آقای عاری روبروی هم قرار گرفتیم و این موضوع مایه تاسف شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: من امروز تلفنی با آقای عاری صحبت کردم و خواستم که از من دلگیر نباشد. به هر حال بعضی مواقع برای دفاع از حق پرسپولیس و اینکه پرسپولیس مورد کم لطفی قرار نگیرد، مجبورم مسائلی را مطرح کنم که ممکن است منجر به رنجش دوستان شود. امروز وقتی تلفنی با آقای عاری صحبت می کردم، متوجه شدم ایشان از همدوره های کارشناسی ارشد سپاه من است. تردیدی نیست تیم فوتبال فجر سپاسی هم تیم ارزشها است. تیم موفق و سربلندی است که بنده با تمام وجود آن را تکریم می کنم و لازم دانستم این توضیحات را مطرح کنم.
.................................................. ....
مدافع تیم پرسپولیس گفت: بازیکنان تیم گهر بعد از بردن تیم دایی، حالا میخواهند ما را هم شکست دهند.
امیرحسین فشنگچی اظهار داشت: مقابل فجر جوان بازی را مانند 2 بازی قبلیمان بسیار با انگیزه و با قدرت شروع کر
دیم و این موضوع که ما در 3 بازی گذشته در 20 دقیقه اول گل زدهایم نوید میدهد که روزهای بسیار خوبی در انتظار پرسپولیس خواهد بود.
وی افزود: در دیدار مقابل فجر از اشتباهات آنها استفاده کردیم و با زدن 2 گل بازی را کنترل کردیم، البته در ضد حملات فرصت های بسیار خوبی داشتیم که بر اثر بدشانسی آنها را از دست دادیم، اما قطعاً در بازیهای آینده همه چیز را دوباره جبران خواهیم کرد.
وی در مورد شرایط پروویچ، همبازی جدیدش در پرسپولیس نیز گفت: این بازیکن صربستانی بسیار خلاق و خوب است و در آینده میتواند به پرسپولیس کمک کند. چون کمی از تمرینات دور بود و بدنش هنوز صد درصد آماده نیست اما در بازی تاثیر گذار بود.
هافبک پرسپولیس در پاسخ به سوالی که چه اتفاقی افتاده که این تیم دگرگون شده گفت: دلیل خاصی ندارد اما فشارها از روی بازیکنان کم شده و چیدمان ما در داخل زمین تغییراتی داشته است. به نظرم بازیکنان پرسپولیس در نیم فصل دوم بسیار هماهنگتر نسبت به نیم فصل اول هستند و میخواهند همهچیز را جبران کنند .
فشنگچی در مورد بازی با گهر گفت: علیرغم اینکه گهر در جدول شرایط خوبی ندارد اما بازی بسیار سختی را مقابل این تیم داریم. آنها پس از شکست دادن تیم علی دایی مقابل ما هم دوست دارند همهکار برای بردن انجام بدهند، یادم نمیرود در دور رفت لیگ برتر چقدر ما را در آزادی اذیت کردند اما شرایط تیمی ما بسیار خوب است و نباید حرکت رو به رشد خودمان را متوقف کنیم، ما محکوم به شکست دادن گهر در تهران هستیم.
وی افزود: ما اختلافی با بالای جدول نداریم و با تیم سوم جدول فاصله امتیازی مان 6 است، زیاد دور از دسترس نیست که به بالا برسیم. ما تقریباً 16 بازی دیگر در پیش داریم و قطعاً با شرایط حال حاضر به بالای جدول لیگ خواهیم رسید.
...................................
حقیقی: از خرید من ضرر نمیکنند
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم سوءتفاهم ایجاد شده بین رویانیان و فجر زودتر برطرف شود، مدیرعامل باشگاه برای انتقال من به این تیم شب و روز تلاش کرد.
به گزارش 598،رضا حقیقی در گفتو گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص اتفاقات برنامه 90 شب گذشته اظهارداشت : شب گذشته این برنامه را دیدم و احساس میکنم سرپرست تیم فجر (عاری) قصد تخریب مرا نداشت، اما فجری ها می توانستند از 600 میلیونی که از پرسپولیس بابت من دریافت کردهاند بگویند و از پول رد و بدل شده بین من و پرسپولیس چون اطلاعی نداشتند نباید حرفی میزدند.
حقیقی ادامه داد: در هیچ جای دنیا قرار نیست مبلغ قرارداد یک بازیکن فاش شود. شاید من اصلاً نخواهم بگویم که چقدر از پرسپولیس گرفتهام و در این شرایط هم نباید کسی از طرف من حرفی میزد، چون حرفهای نیست.
وی خاطرنشان کرد: سعی میکنم خودم را هرگز وارد این حاشیهها نکنم و تمام فکر و ذکرم این است که در زمین جواب یکسری افراد را بدهم و آنها را روسیاه کنم و میدانم مسئولان فجر هم با من دشمنی ندارند.
وی افزود: مسئولان فجر میخواهند بگویند ما پول نداریم و به ما رسیدگی کنید، اما این وسط کمی هم سوء تفاهم پیش آمده است.
وی خطاب به رویانیان گفت: خیلی دوست داشتم درباره سردار رویانیان پس از اتفاقات دیشب حرف بزنم، شخصاً او را دوست دارم چون برای آمدن من به تیم شب و روز تلاش کرد. شاید یک درصد هم فکر نمیکردم در نیم فصل به پرسپولیس بیایم اما رویانیان با پشتکارش همه چیز را درست کرد که به او خسته نباشید میگویم و مطمئن باشید تا پای جانم برای سردار و رویانیان میجنگم تا برخی ها که از این انتقال ناراحتند روسیاه شوند و از طرفی دیگر پرسپولیس را رو سفید کنم.
وی خاطرنشان کرد: از مسئولان فجر هم میخواهم که سوء تفاهمی که بین آنها و رویانیان پیش آمده را تمام کنند، من باز هم میگویم مطمئنم که مسئولان فجر قصد زیر سئوال بردن پرسپولیسیها را نداشتند و فقط یک موضوع کوچک، بزرگ شده است. از آقای عاری هم شناخت دارم و میدانم هرگز قصد خراب کردن من را نداشت.
.................................
مسن ترین بازیکنان لیگ دوازدهم چه کسانی هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگ برتر در دوازدهمین فصل خود بیش از هر زمان دیگری با بازیکنان مسن و پا به سن گذاشته روبروست.
به گزارش شفقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) به نقل از خبرآنلاین، در این فصل لیگ برتر 10 بازیکن بالای 35 سال مشغول فعالیت هستند و جالب اینکه اکثر آنها نیز در تیم های خود مهره های تاثیر گذار و تعیین کننده ای محسوب می شوند. از این ده بازیکن 4 نفر دروازه بان هستند، یک نفر مدافع، 3 هافبک و 2 مهاجم.
نیلسون و مهدوی کیا در پرسپولیس، طهماسبی در پیکان، عنایتی در مس کرمان از جمله بازیکنان تاثیر گذار در تیم های خود در نیم فصل اول بودند. فرهاد مجیدی 37 ساله نیز قرار است در نیم فصل دوم مشکل گلزنی استقلال را حل کند.
فهرست 10 بازیکن مسن لیگ دوازدهم تا تاریخ 11 دی به این ترتیب است:
1)هاملت میختاریان(گهر دورود): 39 سال و 37 روز
2) سهراب بختیاری زاده(صبای قم): 38 سال و 112 روز
3) مهدی ثابتی(تراکتورسازی تبریز): 37 سال و 334 روز
4) نیلسون کوریا(پرسپولیس تهران): 37 سال و 6 روز
5) محمدرضا طهماسبی(پیکان تهران): 36 سال و 287 روز
6) فرشید کریمی(راه آهن تهران): 36 سال و 236 روز
7) فرهاد مجیدی(استقلال تهران): 36 سال و 208 روز
8) رضا عنایتی(مس کرمان): 36 سال و 97 روز
9) مهدی مهدوی کیا(پرسپولیس تهران): 35 سال و 161 روز
10) محمد محمدی(راه آهن تهران): 35 سال و 102 روز
............................
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به تیمی تبدیل شدهایم که هواداران برای دیدن گل، بازی را نیمخیز تماشا کرده و حریفان از ما وحشت دارند.
عادل کلاه کج درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: هر چه جلوتر میرویم بازی های بهتر و تاکتیکی تر را به نمایش میگذاریم، بازی به بازی و روز به روز بهتر میشویم. پرسپولیس به تیمی تبدیل شده که وقتی وارد زمین میشود همه نیم خیز میشوند تا گل ببینند این خیلی خوب است که حریفان اینطور از پرسپولیس وحشت داشته باشند.
کلاه کج ادامه داد: در 3 بازی گذشته در نیمه اول 2 گل میزنیم و حتی گلهای خود را به ثانیه هم می رسانیم، در شرایط ایدهآلی قرار گرفتهایم و فقط در بازی برابر صنعت نفت به خاطر 2 اشتباه، 2 امتیاز را از دست دادیم.
وی خاطرنشان کرد: پس از بازی مقابل صنعت نفت در مقابل فجر بسیار با تمرکز و با انگیزه بازی کردیم و خوشبختانه بازی را حفظ کردیم و اشتباهات گذشته را تکرار نکردیم. در حال رشد هستیم و در 3 بازی گذشته این موضوع را ثابت کردیم، کارهای تاکتیکی و هماهنگی ها در پرسپولیس حرف ندارد و امیدوارم که روز به روز در جدول بالاتر بیاییم .
هافبک قرمزپوشان تاکید کرد: درست است به فجر 2 گل زدیم اما دویدن جوانان آنها حرف نداشت. آنها تجربه آنچنانی مقابل بازیکنان فوتبال بلد و با تجربه ما نداشتند یکی از عواملی که فجر را شکست دادیم و چند گل هم نزدیم تجربه بالای پرسپولیس بود.
کلاه کج در پایان درباره بازی با گهر نیز گفت: با توجه به 3 بازی اخیر، خیلی دوست دارم با شکست گهر باز هم به بالای جدول نزدیک شویم، متأسفانه اتفاقاتی در نیم فصل اول برای پرسپولیس افتاد که این تیم به نتایج دلخواه نرسید اما روی همرفته حالا بهترین فرصت است که همه چیز را جبران کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفتد چون ما بازیکنانی داریم که با خواستن خود هر تیمی را از پای درمیآورند.
...................................
جباری زاده: اخبار جذب ایموند زائد را رد و یا تأیید نمی کنم
مدیرعامل آلومینیوم هرمزگان خبر جذب ایموند زائد بازیکن فصل گذشته پرسپولیس را تأیید و تکذیب نکرده است.
به گزارش 598،جباری زاده مدیرعامل تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در تعطیلات نیم فصل 3 بازیکن مناسب و قابل استفاده در نقاط ضعف خود جذب کرده است و با توجه به اینکه دارای یک سهمیه آزاد در جذب بازیکن است لذا درصدد جذب یک مهاجم خارجی دیگر نیز هستیم و در آینده ای نزدیک جذب می کنیم. وی ادامه داد: از بیام نام و اطلاعات شخصی بازیکن مورد نظر اجتناب می کنم زیرا پیش از این قرار بود یک بازیکن خارجی جذب کنیم اما به دلیل رسانه ای شدن این موضوع تیم های دیگر با پیشنهاد مالی بالا بازیکن مورد نظر ما را جذب کردند. جباری زاده افزود: مطبوعات و رسانه ها اخباری از جذب ایموند زائد بازیکن فصل گذشته پرسپولیس منتشر شده است به عنوان مدیر عامل باشگاه این خبر را در حال حاضر رد و یا تأیید نمی کنم البته باشگاه قصد جذب این بازیکن را دارد ضمن اینکه تاکنون مذاکرات با این بازیکن انجام نشده است
..............................
سایت گل – پرسپولیس در آستانه بازی با گهر دورود ۵ بازیکن دو اخطاره دارد که هر کدام از این نفرات در صورت دریافت کارت زرد بازی خارج از خانه و دشوار مقابل صبای قم را از دست خواهند داد.
علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، رضا حقیقی، حسین ماهینی و علیرضا نورمحمدی این ۵ بازیکن هستند که احتمالا در بازی با گهر دست به عصا کار خواهند کرد.
البته برای این نفرات مهم این است که سه بازی با گهر، صبا و داماش را به سلامت عبور کنند تا در دربی محروم نباشند.
در این ارتباط هم یحیی گلمحمدی با این بازیکنان صحبتهای لازم را داشته تا بیهوده اخطار نگیرند و محروم نشوند.
.............................
سریعترین گل در سال 2012
بینا- روزنامه «صدی البلد» مصر گل غلامرضا رضایی به فجر را سریعترین گل سال 2012 دانست.
به گزارش ایسنا، پرسپولیس در هفته دوم دور برگشت لیگ برتر با دو گل مقابل میزبانش فجر سپاسی به پیروزی رسید.
روزنامه صدی البلد مصر که بعد از اخراج مانوئل ژوزه خبر نتایج پرسپولیس را بازتاب میدهد از گل غلامرضا رضایی به عنوان سریعترین گل جهان در سال 2012 نام برد.
این روزنامه مصری که همچون دیگر روزنامهها و سایتهای مصری این روزها خبر نتایج پرسپولیس را دنبال میکند، نوشت: پرسپولیس پس از اخراج ژوزه به خود آمده است و موفق شد با دو گل از سد فجرسپاسی بگذرد.
این روزنامه مصری در ادامه به اشتباه گل غلامرضا رضایی را که در ثانیه 12 به ثمر رسید را در ثانیه هشت اعلام کرد و نوشت: مهمترین نکتهدر این دیدار گل ثانیه هشت غلامرضا رضایی بود که به زیبایی هر چه تمامتر به ثمر رسید. این سریعترین گل جهان در سال 2012 بود. پرسپولیس فصل جاری لیگ ایران را بسیار متزلزل آغاز کرد.
................................
دو رگه ایرانی – سوئیسی در تمرین پرسپولیس
لیگ برتر - یک بازیکن دو رگه در تمرین امروز سرخپوشان شرکت کرد.
به گزارش 598 به نقل از خبرآنلاین؛بعد از ظهر امروز یک بازیکن دو رگه در تمرین سرخپوشان حاضر شد و زیر نظر یحیی گل محمدی به تمرین کردن پرداخت.شاهو معروفی که دو رگه ای ایرانی- سوئیسی است در پست دفاع چپ توپ می زند.این بازیکن که زیاد به زبان فارسی مسلط نبود هیچ حرفی با خبرنگاران نزد و پس از انجام تمرین بلافاصله درفشی فر را ترک کرد.
به گزارش بی باک به نقل از جام ورزشی، حاشیه های تیم پرسپولیس در مصاف با تیم صنعت ساری مازندران بدین شرح می باشد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به بدنساز خود لقب فرانکی یکی از شخصیت های فیلم های هالیودی را دادند.
* حدود 30 هوادار بازی را از نزدیک تماشا می کنند. آنها به شدت بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند اما نکته جالب این بود که هواداران پرسپولیس لقب جدیدی را به چیذری بدنساز پرسپولیس دادند و او را فرانکی نامیدند که موجب خنده بازیکنان شده بود.
* کریمی که از ناحیه همسترینگ دچار گرفتگی جزئی شده بود در رختکن حضور پیدا کرد. کادر پزشکی اعلام کرد این بازیکن برای بازی مقابل گهر مشکلی ندارد.
* قاضی به طور اختصاصی به دور زمین با فشار بیشتر دوید.
* نیلسون در نقش مربی بود و دروازه بانان پرسپولیس را تمرین داد.
* پخش ماسک در تمرین پرسپولیس نیز از نکات قابل توجه بود. در شرایطی که یحیی گل محمدی نیمه اول را با ماسکی که بر روی صورتش زده بود می دید. کریمی هم دقایقی از این ماسک استفاده کرد اما پس از مدت کوتاهی آن را از صورتش برداشت. این ماسک به دلیل آلودگی هوا به بازیکنان داده شد.
* محسن بنگر از سوی تماشاگران تشویق شد. این بازیکن به دلیل نیمکت نشینی اش ناراحت است.
* یکی از نکات جالب در ورزشگاه درفشی فر نصب بنری 30 متری با عکس عادل کلاه کج است که به زبان اهوازی ورود این بازیکن را به پرسپولیس تبریک گفته اما روی این عکس کلاه کج عدد 6 را با دستانش نشان داده بود که افرادی که این پلاکارد را آورده بودند معتقد بودند جوابی برای فرهاد مجیدی که در هنگام عقد قراردادش با استقلال عدد 4 را نشان داده است.
تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس برابر تیم ملی اسلواکی پیروزی شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر از کوالالامپور، تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس که در رقابت های
بین المللی مالزی شرکت کرده است عصر دوشنبه در دومین بازی خود با نتیجه 3 بر یک از سد تیم اسلواکی گذشت.