سلام
کسپرسکی با هرچی هم مشکل داشته باشه با دانلود و دانلود منیجر و سرعت دانلود و اینها اصلا مشکل نداره،
حالا چه اتفاقی میفته که اجرا نمیشه؟! یه کم شفّاف بگو.
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.
Printable View
سلام
کسپرسکی با هرچی هم مشکل داشته باشه با دانلود و دانلود منیجر و سرعت دانلود و اینها اصلا مشکل نداره،
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.
[QUOTE=polestar98g;7240656]سلام
احتمال داره کرکی که واسه دانلودمنیجر استفاده کردی اون مشکل داره.[/QUOTE
والا خودمم نمیدونم چش شده!
ولی الان هرکاری میکنم دیگه اجرا نمیشه!
اگه نسخه ی خاصی از دانلود منیجر هست که با کسپر مشکل نداره ممنون میشم لینکش رو برام بذاری!
راستی من همین الان کسپر رو آپدیت(آنلاین) کردم الان کلیدش پریده هیچکدوم این کلیدهایی هم که توی سایت هیت جواب نمیده! الان باید چیکار کنم؟
نقل قول:
Skin ی براش نیومده؟
مثل نسخه 2012 که بتونیم بهش Key بدیم؟
بابا قبلا وقتی کسپرسکی آپدیت میشد خودش خود به خود از آپدیت ها بک آپ می گرفت که این کار باعث دوباره کاری نمیشد اما الان باید از برنامه جانبی استفاده کرد که اگه چند وقتی ازش استفاده نکنیم باید مدت زمان زیادی رو اجازه بدیم وصل بشه به اینترنت تا آپدیت کنه بک اپ رو که این خیلی بده.
فری دانلود منیجر خیلی خوبه ضمن اینکه احتمالا شما موقع اولین اجرا دستور بلو ک کردن دادید یا اینکه جزء برنامه های غیر قابل اعتماد فایروال معرفی کرده اید.
شما اگه با 2013 این مشکلات رو دارید مثل من دانگرید کنید به 2012 که باگ و مشکلاتش بیشتر رفع شده و بمراتب بهتره.
ضمناً دوستان یک خبر داغ دست اول :
کاسپرنیوز به نقل از لابراتوار کاسپرسکی، Roadmap و نقشه ی راه آینده ی این شرکت را اعلام کرد که از همان ابتدا موجب حیرت و تحسین کارشناسان شد.
بنابراین خبر، شرکت کاسپرسکی تحولات اساسی در ویروس کش KIS خود را در دستور کار قرار داده که تا سال 2017 اعلام و معرفی شده است.
این تحولات بقدری شگرف است که حیات و آینده ی شرکت های امنیتی اروپایی و امریکایی را از هم اکنون به لرزه انداخته است.
با اعلام این خبر که موجب ایجاد سونامی و شوک در بازار شد، بهای سهام این شرکت روسی تا 65 درصد افزایش یافت.
اساسی ترین بخش تحولات KIS را در زیر می بینید:
محتوای مخفی: KIS FOR EVER
ترول بامزه ای بود :27::31:
این شوخی بود نه ؟ :دی
فک کنم کسپر سال 2018 هم عکس کره زمین رو بزنه، نه ؟ :دی
من خودم کسپرو خیلی میخوام ولی این عکسا خیلی **** هستن !!!
سلام دوست عزیز کسپری از این پست شما متوجه شدم یه کسپری اصیل هستید چون با وجود اینکه کسپر 2013 داری باگ هست به انتی ویروس دیگه ای دانگرید نکردید برگشتید به نسخه قبل (البته شاید من اشتباه میکنم و شایدشما به خاطر اینکه لایسنس ارجینال دارید از کسپر استفاده میکنید) اما به گفته خودتون دارید 8 سال با کسپر زندگی میکنید (البته شاید کلا دارم اشتباه میکنم)نقل قول:
خوشبختانه کسپر از اون دسته انتی ویروسها نیست که فقط روکش عوض کنه و بیاد جای چندتا ایکون تغییر بده و بگه این نسخه خیلی بهتر از اون قبلیه
اگه مشکل شما پوسته انتی ویروس هست که فکر کنم رو اینترنت باشه
اگه باگ هست اینجا بفرمایید شاید راهکاری برای این مشکل وجود داشته باشه و همچنین میشه به عنوان باگ به شرکتش گزارش داد تا هر چه سریعتر رفع بشه پس هنوز باگهای وحشتناک انتی ویروسهای دیگه رو ندیدی:31:
میدونم توقع شما از کسپر زیاده حق دارید چون همه ما توقعمون زیاده و اگه یه اشتباه کوچیکی بکنه تعجب میکنیم
اما اگه نگاهی به تستهای فایروالها بندازی میبینی جهش خیره کننده از 28 درصد در نسخه 2012 به 86 درصد درنسخه 2013 وجود داشته در ویندوزهای 64 بیت میتونی با انتی ویروسهای دیگه که سالهای داره میگذره و هنوز هیچ حرکتی برای بهبود این نقایص انجام ندادن رو ببینی
قابلیهای زیادی برای تراکنشهای مالی و جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات در نسخه جدید گنجانده شده و برای جلوگیری از بهره برداری از نقاط اسیپ پذیری نرم افزارها راهکار اندیشیده شده کلا این نرم افزار بهینه شده بهینه شدن اپدیتها شما اگه توجه کرده باشیدنحوه پاکسازی مخربها چقدر فرق کرده و سریعتر شده چون عملیات شناسایی و پاکسازی با هم انجام میشه اما در نسخه قبل اینجوری نبود
این نسخه برای مقابله با تهدیدات حتما داره جواب میده که تغییراتی که شما انتظار داشتید در اون انجام نشده حتما مشکل خاصی نداره اصولا وقتی مشکل خاصی وجود داشته باشه شرکتها دست به تغییرات میزنن البته همه شرکتها این کار نمیکنن
باگهای نرم افزاری هم داره مثلا با یاهو مشکل داره اما به مرور رفع میشه شما فعلا از همون نسخه قبل استفاده کنید شاید تا روزهای اینده مشکلات برطرف بشه راستی شما نگفتید چه مشکلاتی داشتید؟
یکی از بدترین مشکلات این ورژن 2013 اینه که برای ماهایی که از رایگانش استفاده میکنیم و باید دائما به دنبال کلید باشیم پیش اومده
در نسخه های قبلی وقتی میخواستیم کلید بدیم بعد از سعی کردن برنامه به اتصال به سرور خودش و قطع بودن اینترنت صفحه دیگری می امد و کلید میدادیم و وقتی ان کلید بلاک بود با زدن دکمه back دوباره به لیست کلیدها بر می گشتیم و کلید دیگر رو امتحان میکردیم
در این نسخه هر دفعه که میخواهیم کلید دیگری رو امتحان کنیم اول دوباره به باید به سرور وصل بشه و تا بتونیم کلید بعدی رو بدیم و هر دفعه حدود 10 ثانیه زمان میبره
ای کاش برنامه ایی بود که میشد باهاش کلیدهای بلاک شده رو فورا تشخیص داد