7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟:n16:
Printable View
7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟:n16:
ماتیر مدل 80 فکر کنم بتونی پیدا کنینقل قول:
سعی کن حداقل از نظر فنی سالم باشه
قطعاتش هم هست.
سلام
ماشین منRD مدل 81 یشمی با کارکرد 140000 -- فرمون هیدرولیک و کولر (که بهش اضافه کردیم خودممون )هستش
اولا میخواستم بینم چند میارزه ماشین؟؟
ثانبا با 3 تومن پول بیشتر چه گزینه هایی رو میتونم تهیه کنم؟
مرسی
RD مدل 81 در صورت سالم بودن و بدون تصادف ---->5.800.000نقل قول:
با 3 ملیون هیچ گزینه ایی ندارید مگر خودروهای از رده خارج
دوستان من هرچی یه نمایندگی ها سر زدم فقط پرایدexبا se داشتن میگن که اس ایکس دیگه تولید نمیشه یخاطر نداشتن
ایربگ که نیرو انتظامی نمره نمیکنه حالا نمیدونم exبگیرم یا بازم بگردم.از طرفی یکی از دوستان توسایپا کار میکنه میگه مدلهای جدیدش قطعات بسیار لیکیفیت تر از از قبل شده بخاطر گرانی وتحریم اگه صفر بخری فردا باید بری تعمیر گاه نمیدونم تا چه اندازه صحت داره.
درود خدمت دوستان و اساتید
خرید mvm 110 سه سیلندر تا 10 میلیون برای مصارف شهری و ظرفیت حداکثر 3 نفره رو پیشنهاد میکنید؟
آیا ارزش خرید داره ؟
دوو ماتیز چطور؟ قطعاتش پیدا میشه ؟
ممنون
درمورد کاهش کیفیت متاسفانه باید بگم درست است ، به طور مثال 111 صفر دیدم که تودری به شکل افتضاحی ساخته و بسته شده ، داشبورد و کنسول وسط سمت دنده پیلیسه دارد ، به طوری که لوازم پلاسکو که تشت ، سبد و دمپایی تولید میکنند با کیفیت ترند و این ماشین 18 ملیون تومان قیمت دارد که ظلم بسیار بزرگ و شدیدی در حق یک انسان استنقل قول:
برای مصارف شهری بله ماشین خوبیهنقل قول:
ارزش خرید داره
دوو ماتیز مورد مناسبی فکر نکنم بتونی پیدا کنی
میتونی بگردی
قطعاتش هست
دوست عزیز حالا به نظر شما EXباقیمت 8/15بخرم.من تو بحث خرابی های ماشین مخصوصااز مدل پراید چیزی ندیدم.اگه نقصها وکیفیت بیشتر ظاهر باشه بازم بهتره تا موتوری.نمیدونم چقدر پرایدهای الان کیفیتشون نسبت به قدیمیتر ها اومده پایین.با ان اوصاف به به نزدیکترین نمایندگی زنگیدم گفت SXندارن حلا چرا از تو سایتشون بر نمیدارن یا اطلاع رسانی نمیشه بماندتحوی فوری هم ندارن گفت شاید 10الی15روزه بتونم براتون ردیف کنم.اگه تحویل فوری بشه با100تومن بیشتر بگیری بهتره چون به اینا اعتباری نیست فردار میبینی بیشترازیکماه شدو زد قیمتش رفت بالاتر وگفتن باید فلان قدر دیگه بریزی.نقل قول:
حالاشما واقعا اطلاع دارید که SXتولیدمیشه یانه آخه پراید چیه که ایربگ داشته باشه .یه سئوال دیگه میشه ایربگ پراید رو هم مثل خودرو های خارجی خاموش کرد.
من هرچی قیمت 131SXمدل 90گرفتم بهم قیمت 14تا 5/14دادن خوب بابا اگه قرار باشه هرکسی نه تنها من 5/14بده از بیرون ماشین مدل 90بگیرن 1تومن بذارن روش 92بگیرن که خیلی بهتره من اینجای قضیه رو متوجه نمیشم یکی به من بگه علتش چیه؟؟؟!!!
یه سئوال دیگه برای خرید خودروی صفر بغیر از پولی که به حساب نمایندگی واریز میشه هزینه دیگه ای هم باید پرداخت یعنی من رو بیشتراز8/15حساب کنم .مثلا برای پلاک یا هر چیزدیگه ای ....؟؟؟
پلاک و خود نماینگی میده یا نه باید تعویض پلاک حتما بری .کارت سوخت چی اون چطور میاد.
باتشکر.
نقل قول:
شما همون مدل EX رو بخرید و اگر بتونید زود تحویل بگیرید بهتر است ، از نظر فنی پراید مشکلی نداره چون چیزی برای خراب شدن نداره .
پراید به علت ارزونی نهایت مدلی 500 تومن ازش کم میشه ، برای خیلی از پراید سوارها یک ملیون تومان مبلغ زیادی هم هست .