aziz khodet eghdam konنقل قول:
khodeshon zang mizanan rahnamaey mikonan
sry english neveshtam:sq_25:
Printable View
aziz khodet eghdam konنقل قول:
khodeshon zang mizanan rahnamaey mikonan
sry english neveshtam:sq_25:
سلام دوستان خوبین من ثبت نام کردم ولی اون قسمت که نوشته بود که عکس های مدارکمو ارسال کنم رو اولش نزدم گفتم از مدارک اسکن کنم بعد بفرستم ولی الان اون قسمت رو تو سایتش نمیتونم پیدا کنم که مدارکمو ارسال کنم میشه منو راهنمایی کنین تو کدوم قسمت هست؟
راستی پول رو هم هنوز نریختم چون نوشته اگه مدارک ارسال نشه فعال نمیشه واسه اون نریختم
والا مدارک فکر نمیکنم نیازی بهش باشه.نقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیر ؛ اما خب من که هیچ مدرکی تحویل ندادم ؛ فروردین ماه که ثبت نام کردم ؛ فقط و فقط فرم رو پر کردم و بعد از اون یوزر و پسورد پیامک میشه که بعدش باید پرداخت رو انجام داد.
فروردین کی و الان کی :دی هنوز که هنوزه هیچ مدرکی ازم نخواستند. حالا با این وجود شما با پشتیبانی تماس بگیر ؛ باید داخل حساب کاربری و از زیر منو ها ؛ مدارک رو تغییر/ارسال کرد.
من خودم این مورد رو قبلا پرسیدم و گفتن که نیازی به ارسال مدارک نیست :sq_1:نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها سرعت شما هم طرفای ساعت 8 یا 9 میاد پایین یا نه؟
این سرعت واقعا منو پیر کرده!!!!!!!!
هی بالا پایین میشه
شما راهکاری چیزی ندارید
میخواید یه بار تنظیمات رو با هم چک کنیم؟مثلا فرق میکنه که تنظیمات اولیه رو از طریق cd مودم انجام بدیم یا از طریق سایت؟
یا بعد از کانفیگ کردن تنظیمات احتیاجی به تنظیمات دیگه نداره؟
الان این سرعت فعلی من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید چقد پایینه!!!!!!:sq_3:
نقل قول:
جالبه ، چه پینگ خوبی دارید طاها جان :) :دی
اینم تست الان من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ مشکلی توی دانلود ندارم.
به هیچ کدوم از اینها که گفتی ، ربطی نداره عزیز. به پشتیبانی گفتی الان؟ آخر مزه ی زیر زبونشون چیه؟
آره فقط پینگش خوبه!چون من خیلی پینگ واسم مهم نیست!!!
میگم میخوای من پینگمو با سرعت شما طاق بزنم!!!:sq_2:
اینقد زنگگگگگگ زدمممممم که نگو!!!!!!!!:sq_17:
هیچی میگه الان اوج مصرفه!کاربرا زیاد شدن!مخابراتتون مشکل داره!مشکل از وندوزتونه!
به هر کی که وصل میشم یه نظر کاملا تخصصی میده!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی اگه تو یه اتاق یه خط داری که اسپیلیتر بستیم سرشو باقی قضایا و یک تلفن دیگه تو یه اتاق دیگه باشه باید به اون یکی تلفن هم اسپیلیتر بسته بشه یا تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا این پینگ چشه چند روزه !؟ گاهی خیلی میره روی اعصاب.
:دینقل قول:
پینگ من هم اونقدر اذیت نمیکنه ؛ فقط نمیدونم چه بلایی دارند سرش میارند. سرعت دانلود هم واسه خودم مهمه :دی :)
شما از کدوم شهر هستی طاها جان ؟ فقط توی این بازه ی زمانی مشکل داری؟
پشتیبانی رو باز هم میگم ؛ نباید بهش امیدی داشت :دی
والا اسپلیتر رو من روی همون پریزی زدم که میاد واسه ی تلفن و اینترنت ؛ فکر هم نمیکنم بیش از این دیگه نیاز باشه. البته ما پریز دیگه ای هم نداریم :دی
برای هر تلفن یه اسپلیتر نیاز هستنقل قول: