دوستان من نمیتونم بیام تو سرور!اول یه ارور داد که ورژن ناهماهنگه!
الآنم دیگه توی لیست سرورا ندارمش!
ورژن 1.6 مخصوص FNG رو هم از سایت دان کردم و با اون میرم ولی توی لیست نیست!
Printable View
دوستان من نمیتونم بیام تو سرور!اول یه ارور داد که ورژن ناهماهنگه!
الآنم دیگه توی لیست سرورا ندارمش!
ورژن 1.6 مخصوص FNG رو هم از سایت دان کردم و با اون میرم ولی توی لیست نیست!
منم مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارم .
یه سوال : وقتی میرم تو سایت ddrace.info چیو باید دان کنم ؟چنتا هست برا دانلود که البته هیچکدوم هم نمیشه :(
من میخوام یه سرور ddrace یا بلاک یا iddrace درست کنم برا تمرین خودم ، اگه شما فایلشو دارین ممنون میشم بدین بهم :)
بابا member کنید دیگه 4روزه رجیستر کردم هیچکس نمیاد ممبرم نمی کنه :|
اقا منم سرور block رو ندارم !
.................................................. .................................................. ....
.................................................. .................................................. ....!؟!؟؟
ولی دیگه ریشه bot از تو fng برچیده شد . باید ببینیم بوت جدید چی میاد بگیریم lol :دی :39:
امیدوارم کسی ناراحت نشه انتقاد سازندس :دی
(این پست ویرایش شد اگه به کسی توهین شده بود شرمنده عذر خواهی میکنم.)
HaDi
سلام.من بعد از یه هفته از مسافرت برگشتم.رفتم تو سرور.کیکم کردن. رفتم تو یه سرور دیگه کیکم کردن. :( قضیه چیه؟
الآن چه جوری تو FNG بازی میکنید؟!اصلا ندارمش تو لیست!
یکی جواب بده!
دوست عزیز برای مسابقه و استفاده نکردن از بوت باید کلاینت fng رو از صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و با اون کلاینت وارد بازی شوید
مثه بچه ادم میرفتیم بازی میکردیم دیگه........این عن بازیا چیه؟ رجیستر کن ممبر کن.......شورشو در اوردین......بچه شدین؟
دانلود کردم ولی توی لیست سرورا FNG نیستش!نقل قول: