این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید
این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید
دوسته من تو 55 متری عمار یاسر با او یارو هیکلی سیبلی اسمش فکر کنم طباطبایی هست حرف زدی دیگهنقل قول:
دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
حالا باز بیا زیر پوستی فحش بده و اظهار فضل کن آقای عقل کل نابغه!
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
بهترین که در کار نیست ولی بدترین شاتلهنقل قول:
یکی از بچه ها رفته گرفته و الان حسابی پشیمون شده
احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا:27:نقل قول:
ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین
هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن :18:
وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن
وقتی کار برهایی مثل بعضی از دوستان خودشون نیمخوان که این طرح باهش و از ترس این که همینی رو هم دارند از دست بدهند و مخالف این طرح هستند از شرکتهای فروش چه توقعی داریم که سود سر شارشون رو از همین راه دارند کسب میکنند!نقل قول:
صدور بیانیه یا هر چیز دیگری هم اگر باشه برای خودشون نیست برای همه هست گفتن نکات فنی باز کردن زاویه های بسته برای کسانی که اشراف کامل ندارند و گذاردن وقت برای دیگران خود خواهی نیست.
چرا کسانی که نا راضی هستند چوب اتهام به جای نشانه رفتن به سمت کار بران موافق به سمت شرکتهای ارایه دهنده خدمات نمیگرند؟ چرا حتی زمانی اندک برای پر کردن شکایتشون توی سایت سازمان تنظیم نمیگذارند(حتی اگر امیدی ندارید. راه حل بعدی ارایه مستندات شکایت به سازمان تنظیم و عدم رسیدگی اون به بازرسی کل کشور هست )؟؟ و...
دوست دارید بشینید و ببینید که حقتون رو نمیدهند و شما هم لبخند رضایت رو لبتون نقش ببینده که از پیش بینی جانانه کمال لذت رو بردید؟؟
کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
کاربر خوب و مهربوننقل قول:
تغییر قابل تامل برای اینترنت کشور به نظر شما خوب نیست؟؟؟
اینترنت ما رو شرکت های ارایه دهنده خدمات تامیین میکنند نه آدمهای موافق این طرح!!! چرا این سوال رو از اونها نپرسیدید؟؟؟
چشم همه به واقعیات کشور باز هست و اونهایی که از این وضع سود میبرند خوب میدوند که با کمی وارد کردن دلهره حتی میتونند کلمه حداکثر 1 به 10 رو از اون قانون حذف کنند!!! در صورتی که این ضریب اشتراک قانونی و برای همه سرویس های اشتراکی از اول بوده !!!
به نظر من رو کسی کم نشده چون زور آزمایی و رو کم کنی در کار نبوده. کسی که منطقش از اجرا شدن این قانون پر رو شدن عده ای است به نظر من بهتره کمی باز تر فکر بکنه و محدوده فکر خودش رو به کل جامعه کاربران اینترنت تغییر بده کلیه دوستانی هم که سعی در روش کردن موضوع برای کاربران دیگه داشتند قصدشون بهبود وضع خودشون نبوده اونها به همه کاربرهای اینترنت فکر میکردند.
بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون