با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم
Printable View
با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم
با دستور shutdown /s /f /m \\ computer nameنقل قول:
میتونی اینکار رو انجام بدی مثل اب خوردن یه برنامه ای هم هستش اسمش remshutdn.exe هست میتونی دانلودکنی دارمش اینم لینکشکد:http://www.4shared.com/file/62016710/455cb73/remshutdn.html
دستوره که کاری نکردنقل قول:
نرم افزار هم وقتی می خواهی باهاش کامپیوتر دیگه را خاموش کنی ارور میده که نمیشه!
نباید چنین باشه اول ببین میتونی اون سیستم رو Ping کنی یا نه ؟
دستور ؟ Shutdown رو همینطوری بنویس کل سویچ های اون دستور رو برات میاره یه تستی بکن
راستی اینو بایستی تو CMD می نوشتی ها !
اون برنامه هم همین الانش دارم ازش استفاده میکنم ، میتونی از ارور یه تصویری بذاری ؟
آره در cmd نوشتمنقل قول:
با نرم افزار که میرم این ارور را میده
coonection failed
maybe you have no administrative right to selected computer
do you wish to logon to this remote computer now
وقتی میگم اره یه پنجره واسه یوزر و پسورد میاد.اما من هر یوزر و پسی که میزنم میگه غلطه.با اینکه اصلا اون کامپیوتر پسورد نداشت.براش ساختم بازم میگه غلطه
شبکه ad hoc ساختم وایرلس
اما ping نمیکنه
خوب اگه PIng نداری ، اول اینو حلش کن بعد
راستی Domain هستی ؟
با سلام
من يك فايل رو در شبكه بين چند كامپيوتر به اشتراک گذاشتم.مي خوام تنظيمات permission , security را طوري اعمال كنم كه فايل مورد نظر قابل حذف نباشه اما قابل ويرايش و ذخيره كردن باشه.
لطفاً کمکم کنین
1. اولا درایوت باید ntfs باشهنقل قول:
2. باید simple file sharing رو غیر فعال کنی برو tools > folder option > view از اونجا تیک گزینه آخر یعنی simple file sharing رو وردار
3. رو فولدری که میخوای شیر کنی رایت کلیک کن برو به properties بعد برو به تب security بعد advance رو بزن دکمه edit رو بزن تیک full control رو وردار تیک modify بزن و تیک delete رو وردار
ممکنه کامپیوتر طرف مقابل توی group policy اش این قابلیت رو غیر فعال کرده باشه واسه همین command کار نمی دهنقل قول:
مشکل اینجاست که این روش رو کامپیوتر های Workgroup کار نمی کنه.نقل قول:
راهی هست که بشه رو این نوع شبکه فایل رو شیر کرد؟