فرانک ریبری: من می توانم به خوبی مسی باشم
ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد اگر در رقابت های فصل آینده مصدوم نشود، ثابت می کند که از لیونل مسی بهتر است.
ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد.
با این وجود این ستاره سابق المپیک مارسی معتقد است می تواند به خوبی ستاره آرژانتینی باشد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اگر به آمادگی کامل برسم و با مربی رابطه خوبی داشته باشم، آنگاه می تواند به سطح مسی برسم. بی تردید می توانم چنین کاری را انجام دهم.
در اولین فصل حضورم در بایرن، واقعا فوق العاده بودم. با این وجود مسی نشان داد که می تواند چنین فرمی را در 4-3 سال متوالی حفظ کند.
اریک آبیدال در مورد بازی های او چیزهای زیادی به من گفت. او گفت که مسی از نظر ذهنی فوق العاده است و همیشه آرامش اش را حفظ می کند."
ریبری همچنین در مورد یوپ هاینکس گفت:" با یوپ هاینکس، من همیشه احساس می کنم اتمار هتسفلد سرمربی تیم است. این شباهت زیادی با هم دارند. هاینکس هم مانند اتمار زیاد با بازیکنان صحبت می کند و به آنها اجازه می دهد در زمین آزاد باشند. چیزی که من به آن نیاز دارم تا نشان دهم از چه توانایی هایی برخوردارم."
عذرخواهی ژاوی از آرسنالی ها: قصد بی احترامی به کسی را نداشتم
ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، از باشگاه آرسنال به دلیل اظهارات اخیرش در مورد فابرگاس عذرخواهی کرد با این وجود مطمئن است که این ملی پوش اسپانیایی در همین تابستان به باشگاه کاتالانی خواهد پیوست.
ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
ونگر اعلام کرد ژاوی به باشگاه آرسنال بی احترامی کرده اما ژاوی تاکید کرد که قصد ناراحت کرده توپچی ها یا مربی شان را داشته است.
او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" من بسیار متاسفم. قصد من ناراحت کردن ونگر یا آرسنالی ها نبود.
فابرگاس بی تردید بازیکن آرسنال است و با آنها قرارداد دارد.
من قصد ندارم با کسی وارد جنگ لفظی شوم زیرا اساسا بیهوده است. من تنها به دنبال حضور فابرگاس در بارسا هستم زیرا می دانم او دوست دارد به اینجا بیاید.
به نظر می رسد امسال آرسنالی برای فروش او مثل سال قبل سخت گیر نیستند. همه چیز به توافق دو باشگاه مربوط می شود زیرا او قرارداد دارد و بازیکن آرسنال است اما من خوش بینم که او امسال به نوکمپ خواهد آمد."
گواردیولا: «خرید یک مهاجم در تقدم قرار دارد.»
پپ گواردیولا تصدیق کرد با وجود اینکه علاقه وی برای جذب یک مهاجم بیشتر از جذب یک هافبک بود، باشگاه برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچز (اودینزه) و سسک فابرگاس (آرسنال) متمرکز شده است؛ او همچنین اظهار کرد که تیمش مثل همیشه، برای ارائه بازیهای خوب مشتاق است.
پپ گواردیولا در اولین کنفرانس خبری خود در فصل 2011/12، درباره ترکیب تیم خود صحبتهایی ارائه داد. «با توجه به اینکه تعداد بازیکنان تیم ما در پست هافبک بیشتر از پست مهاجم هستند، خرید یک مهاجم در اولویت قرار دارد.» الکسیس سانچز و سسک فابرگاس تنها بازیکنانی هستند که گواردیولا صراحتا به نام آنها اشاره کرد و خوشامد گویی خود را درصورت پیوستن این دو بازیکن به بارسا اعلام کرد: «با توجه به گفته های آندونی - زوبی زارتا - سرمایه کافی برای خرید این دو بازیکن وجود دارد و ما برای به حقیقت پیوستن این امر تلاش خواهیم کرد.»
ویژگی های الکسیس
گواردیولا این بازیکن شیلیایی را این طور توصیف کرد که «او بسیار جوان است و می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند، و در هنگام دفاع و بازپس گیری توپ، مدافع خوبیست، سر بالا بازی می کند، می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و به من گفته شده که شخصیتی دوست داشتنی دارد.»
هر اتفاقی برای بویان که دوست دارد در جایی دیگر فوتبال بازی کند، بیفتد، الکسیس بیشتر از او بازی خواهد کرد؛ تیم بیشتر از همه چیز به یک بازیکن تراز اول در خط حمله احتیاج دارد. «در تیم بارسا ب هافبکهایی وجود دارند که در صورت نیاز میتوانند کمک حال تیم باشند؛ برای به دست آوردن هر چیز باید پول خرج کنیم، اما به یک مهاجم احتیاج فراوانی داریم.»
سسک، سازگار با تیاگو
او درباره سسک گفت: «سال پیش هم او را می خواستیم، اما آرسنال پیشنهاد ما را رد کرد؛ امسال آنها خواستار انجام این معامله هستند و ما برای رسیدن به توافق دوطرفه تلاش خواهیم کرد و تا آخرین لحظه دست از تلاش بر نخواهیم داشت.»
گواردیولا اشاره کرد که کاملا با تیاگو سازگار خواهد شد؛ «خط میانی پایه و اساس تیم ماست و هرگز در این پست بازیکنان خوب زیادی در یک برهه از زمان وجود نداشته اند؛ من هرگز به این امر فکر نکرده ام که در خط میانی از یک یا چند بازیکن به خصوص استفاده کنم. تیاگو آینده امید بخشی دارد؛ ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد و دقایقی را به او اختصاص خواهیم داد تا بتواند توانایی های خود را به نمایش بگذارد و سسک هم می تواند ما را در اجرای تاکتیک های متنوع یاری کند. یک فصل طولانی پیش رویمان قرار دارد.»
یک تیم جمع و جور
گواردیولا در مورد فعالیت های مابین بازیکنان و باشگاه این چنین برداشت کرده است که «سسک باید هر آنچه که آرسنال از او می خواهد را انجام دهد؛ قبلا گفته بودم که او به دلیل نگرانی از حاد شدن مصدومیتش تیم آرسنال را همراهی نکرد و زمانی که به سلامتی کامل برسد، برای تیمش بازی خواهد کرد. تنها کاری که ما برای آن تلاش می کنیم این است که اجازه او را از آرسنال بگیریم... زمانی که به فهرست بازیهای تیم نگاه می کنم، از تعداد بالای بازی ها وحشت زده می شوم؛ به تیم بزرگتری نسبت به تیم فعلی نیازمندیم و باید یک تیم جمع و جور داشته باشیم. باشگاه طی این مدت، فوق العاده کار کرده است.»
او در مورد همین زمینه اظهار کرد که پویول و آبیدال بهترین بازیکنان وی هستند؛ از اینکه کاپیتان تیم دوباره به سلامتی کامل رسیده است، خشنود و راضیست و در مورد بایکنان حاضر در کوپا آمه ریکا گفت که «آنها به کمی استراحت نیازمندند و هر زمان که بتوانند به تیم ملحق خواهند شد؛ دوست دارم دو یا سه هفته تعطیلات اضافی داشته باشند، و آخرین فرصت آنها برای حضور در تمرینات هشتم آگوست می باشد.»
انتظارات یکسان مثل همیشه
گواردیولا همچنین در مورد بازگشت به کار صحبتهایی ارائه داد: «اولین سال حضور من در این تیم با چهارمین سال یکسان نیست. انگیزه ها تغییر کرده اند، ما کمی آرام تر هستیم اما من مثل همیشه به کار خود علاقه دارم و بازیکنان هم مثل همیشه مشتاقند تا فوتبال زیبا به نمایش بگذارند ... همواره جا برای پیشرفت وجود دارد، همواره چیزهای زیادی وجود دارند که ما می توانیم در اجرای آنها بهتر کار کنیم. اگر در مورد این چیزها فکر نکنیم، هیچ علاقه برای ادامه کار باقی نخواهد ماند.»
گواردیولا مدال طلای پارلمان را در 8 سپتامبر دریافت خواهد کرد.
همانطور که توسط رئیس پارلمان کاتالونیا، نوریا ده گیسپرت اعلام شده بود، جوزپ گواردیولا به عنوان یکی از اعضای روز جشن ملی کاتالونیا مدال طلای پارلمان را دریافت خواهد کرد.
نوریا ده جیسپرت در نیمروز سه شنبه این جمله را بیان کرد و اظهار داشت که جوزپ گواردیولا تحت حمایت کامل پارلمان قرار گرفته است.
این جایزه به سرمربی بارسا داده خواهد شد «به دلیل حرفه اش به عنوان یک ورزشکار نخبه، به خاطر موفقیتی که به عنوان یک سرمربی به دست آورده که به سود کاتالونیا و مردمش نیز می باشد.» وی در ادامه افزود: «کارهایی که او انجام داده بسیار قابل تقدیر است روحیه ورزشکاری، کار تیمی، تلاش و کسب موفقیتهای شخصی. تمام اینها نه تنها برای یک فرد بلکه برای همه بسیار ارزشمند می باشند.»
این جایزه از سال 2000 به افرادی تعلق میگیرد که مردم به او علاقه و توجه بسیاری داشته باشند. نام جوزپ گواردیولا به لیستی که همچنین شامل نامهایی چون: شامل کشیش دزموند توتو، میگل باتلوری وابسته به یسوعیون، ارنست لوچ اقتصاد دان، فرانسسک وندرل نماینده سازمان ملل، یوردی ساوال موسیقی دان، مونتسرات تروتا رئیس بنیاد سندروم دان، ادولف پرز اسکویول برنده جایزه نوبل، گروه ستز جوگز، روسر کاپدویلا (تصویرگر) می باشد، اضافه میشود.
مترجم: مسعود مسکنی / FCBarcelona.ir