یکی از دوستان من نمایندگی ال جی داره دیروز از گلدایران بهش ایمیل زدن و گفتن جشنواره از 25 دی شروع میشه
متن ایمیل گلدایرانو خودم خودم دیدم
Printable View
یکی از دوستان من نمایندگی ال جی داره دیروز از گلدایران بهش ایمیل زدن و گفتن جشنواره از 25 دی شروع میشه
متن ایمیل گلدایرانو خودم خودم دیدم
کسی از جزئیات این جشواره خبر داره؟
راستی میشه با lw65100 کرایزیز 3بعدی بازی کرد؟
نقل قول:
بله شما بازی 3 بعدیشو گیر بیاری.روی کامپیوترت نصب کنی بعدش وصلش کنی به tv حالشو ببری
یکی رو میشناسم تو بانه قیمت42 اینچ lw57000 رو 1.150.000 میده ظاهرا اینجا قیمت 1.700.000 به نظر شما آیا می ارزه از بانه بگیرم
هدایای ما امروز رسید بالاخره بعد از 2 ماه و نیم تقریبا
هدایا اینا بود:
یه کنترل مجیک موشن
5 تا عینک سه بعدی که از عینکهای توی جعبه خود تلویزیون خیلی با کیفیت تره
یه مودم زاکسل 660hw
کارتون سه بعدی despicable me که یک دیسک بلوریه.البته ما دستگاهشو نداریم
یک اشتراک اینترنت شاتل هم هست که یک کارت کوچیکه و سرعتش 128 و بمدت 1 سال 2.5 گیگ ترافیک رایگان داره.البته نوشته جزو سرویسهای eco شاتله که فکر کنم شبها ترافیکش رایگانه
.................................................. .
کنترل جادویی جالبه کار باهاش بد نیست.اگه بشه باهاش بازی کرد احتمالا خیلی حال میده
دانگل کنترل مجیک موشن هم پشت تلویزیون نصب میشه.یعنی چون سیمش خیلی کوتاهه باید پشت خود تلویزیون نصب بشه
فقط موندیم این بلوری سه بعدیش رو با چی ببینیم
یه چیزی الان دیدم خیلی جالبه
از 5 تا عینکی که فرستادن یکیش lens clip هست
یعنی با گیره ای که داره میشه رو عینک طبی سوارش کرد
واسه اونائیه که مجبورن با عینک تلویزیون ببینن
خیلی هم سبک و زیباست
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
عجیبه من یه پست قبل از این بالایی زدم نوشت بعد از تایید نشون داده میشه
اما این بالایی رو که زدم سریع نشون داد
سلام دوست عزیز سایت جدا نداره ولی این ایمیلشه که میتونی لیستو ازش بگیری و در ارتباط باشی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 1700 هستنقل قول:
بچه ها که میگن25 این ماه جشنواره ال جی شروع میشه اونوقت میشه راحتتر تصمیم گرفت که بانه به صرفه تره یا اینجا
لطفا مشخصات اون بابارو برام بفرستین احتمال داره من از بانه بگیرم اینجوری که حدود 500 تومن اختلاف قیمت میشه 35 درصد که به ریسگ گارانتی تا حدی میارزه البته من 47 اینچی میخام
مرسی
آشنای یکی از فامیلای . منم نمیدونم کیه . اون زنگ زده بود قیمت گرفته بودنقل قول:
یا سلام هر کس فیلم سه بعدی خواست بگه براش بدم قیمت 25 گیگ 7 تومان 50 گیگ 14 تومان