من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:نقل قول:
مال شركت خاصيه؟
Printable View
من فكر كنم نسحه اي كه گرفتين كم حجمش كردن و دمو و صدا رو حذف كردن.متاسفانه از اين كارا زياد ميكنن.:2:نقل قول:
مال شركت خاصيه؟
همینه دیگه.....این بازی خودش رو یک dvd عرضه شده بعد اونا توی 1 cd جاش دادن
مثلا به قول خودشون توی قیمت صرفه جویی کردن و به سود کاربر هست
هیچ وقت این بازی های فشرده شده رو خریداری نکنین...همیشه یک گندی به بازی می زنن
توی این هم به احتمال زیاد کات سکنس ها و صداها رو حذف کردن
نقل قول:
آره دیگه مملکت ما اینه قانون کپی رایت که کشکه در ضمن سر همدیگه هم میخواهیم کلاه
بذاریم .:13:
نقل قول:
با سلام
منظورت رو از شرکت نفهمیدم. در هر حال اگه شرکت توزیع کننده ملاکه دقت نکردم.
شاید خیلی هم مهم نباشه.
بیشتر می خواستم ببینم مشکل مال سیستم خودم نباشه که البته بعیده.
ويرايش شد :31:
با سلام
بنده به تازگی اقدام به انجام بازی Hitman Blood Money کرده ام، ولی متاسفانه دو مشکل اساسی در بازی وجود داره:
1- در بازی قابلیت Load کردن سیو ها پس از خروج از بازی نیست ( تا اونجایی که تحقیق کردم راه حل خاصی برای این موضوع وجود نداره، ولی لطفا اگر کسی می دونه کمک کنه )
2- در بازی صدای دیالوگ های شخصیت ها اصلا شنیده نمی شه، ولی صداهای دیگه و افکت ها کاملا خوبه.
لطفا کمک کنید.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
راستی، نسخه ی بنده کپی شده ی نسخه ی شرکت Emperor از Hitman Collection آن است و نصب بازی به صورت فشرده شده است ( UHARC ).
توی پست های قبل هم به دوستان توضیه کردیم که بازی های فشرده شده رو خریداری نکنن
چونکه هر دفعه یک بلایی سر این بازی ها میاد و یک ایرادی دارن
ممکنه مشکل شما هم بخاطر همین مسئله باشه
البته من این مشکل رو توی بازی AC 1 داشتم که توی ویندوز ویستا اینطوری بود ولی روی xp مشکلی نداشت
حالا ویندوز شما چیه؟!
XP SP3
حالا می دونید نسخه ی کامل همراه با صدای دیالوگها رو از کجا می تونم خریداری کنم؟!
خيلي قديمي شده.مگر اينكه توپخونه يا وليعصر پيدا كني (پايتختم يه سري بزن)ولي حتما بازي بايد يه دي وي دي باشه نه كمتر نه بيشتر و با فروشنده هم شرط كن كه RIP شده بود پس ميبري.نقل قول:
دوست عزیز فروشگاه های اینترنتی چطور؟ مثلا ببینید این دو لینک نسخه اش کامله؟! :
لینک -لینک -کد:http://www.jiho.ir/59/advertisementfreeimage_show/682/info.html
کد:http://www.1rang.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-hitman-blood-money