تو جعبه سی دی ویندوز نداره
Printable View
تو جعبه سی دی ویندوز نداره
یعنی چی ؟؟
الان ویندوزش پریده چی ؟؟
پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
الان چیکار باید بکنیم ؟؟
یعنی چی نداره مگه هر لپ تاپی که ویندوز اورجینال داره باید سی دی ویندوزم تو پکش باشه؟!! نیست نمیزارن بر همینه میگن تا خریدی قبل پارتیشن بمدی بک آپ بگیرین و سیستم ایمیج. این پارتیشن بندیم معضلی شده!! بابا خیلی سادس قبلا یکی پرسیده بود توضیح دادم چطوری باید این کارو کرد. الان یا باید از دی وی دی خود دل استفاده کنین که ب بسم الله که روشنش میکنی ازت میخواد 2 تا دی وی دی بندازی توش تا برات بک آپ بگیره، هم میتونین از سیستم ایمیجی که باید میگرفتین قبل پارتیشن بندی _ که نمیدونم این کارو کردین یا نه_ استفاده کنین، یه راهم هست که شنیدم نمیدونم درسته یا نه ولی به نظر درست میاد و اون اینه که بری یه ویندوز Home Premium بگیری بعد با سریالی که پشت لپ تاپ زدن Genuine کنی ویندوزتونقل قول:
اتفاقاً به ذهن من رسید ! 27 گیگ بود ! هارد اکسترنالمو وصل کردم با یه دیسکی که خودم داشتم (hirent boot cd) خاستم بک آپ بگیرم توی هارد اکسترنالم ! ولی هی بازی در میاورد ! یا هاردمو نمیشناخت یا پارتیشنها رو نمیشناخت یا هنگ میکرد !
بعدش رفیقم پارتیشن مجیکو باز کرد یه سری ارور داد که گفت میخای فیکس کنم ؟ ما هم زدیم فیکس کن یه 10 15 تا ارور داد و فیکس کردیم بعد ریستارت کردیم دیدیم بالا نمیاد :دی بهمین سادگی بهمین خوشمزگی :دی
فدای سرتون ! تا وقتی کرکش هست استفاده میکنیم :دی فقط رفیقم دلش ازین سوخت که 1 شبه لپتاپشو خریده :دی
اون پارتیشن 14 گیگی به اسم ریکاوری برای همین قضیه بوده پس :دی
در هر صورت 27 گیگ رو چجوری باید تو 14 گیگ جا میکردیم :دی ؟؟
نکنه کمرپسش میکنه ؟
من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنینقل قول:
نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.نقل قول:
بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.
بابا بی خیال مگه مهمه شما لذتتو ببر منم همین سیستمو دارم گرم نمیکنه. نمیدونم رو چه حسابی این دوستمون اصرار دارن رو گرماش به هر حال زیاد مهم نیست.نقل قول:
این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه
اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...
ببین من این لپتاپ رو ندارم ولی اگه رو فول لود بره روو 100 درجه خطریه هاااا.
نهایت دمایی که به مین بورد و cpu باید وارد بشه 95 دجس اونم به زور بالای این خیلی خطرناکه