-
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:علیک سلام خوبی عزیزم
اقا مستر یادت هست اون دوره ای که مارو صندلی بودیم چقدر سوال پرسیدی حال نوبت خودته
خودت رو اماده کن که میخوام بمب بارونت کنم
فعلا این 20 سوال رو جواب بده تا بعد :blink:
1 اسمت چیه: حسين (سيد حسين )
2 خونت کجاست: همين بغل مغلا :blink: :laughing:
3 چند سال داری: هي كمي كوچيكتر از دايناسورا ( چی فک میکنی گلم ؟);)
4 رشته ات چیه :رياضي و فيزيك
5 ایا به روانشناسی علاقه داری:حيلي زياد
6 چقدر پی سی ورلد رو دوست داری
: اولاش خيلي زياد
7 چرا دیشب مسواک نزدی
:چرا زدم اتفاقا
8 روزی چند ساعت پای کامپیوتری
:سابقا از 24 ساعت مي تونم به جرعت بگم 18 ساعت . يعني تمام زقتي رو كه خواب نبودم . تو سايبر بودم
9 من فکر کردم تو خداحافظی کردی چی شد برگشتی
:بله خدا حافظي كردم . الانم بر نگشتم قرار بود . كار هاي نا تمومم تموم شه بعد . هنوز مونده . براي انكه روشن ش يه سر به انجمن معرفي نرم افزار بزني مي فهمي چه قولي دادم ... ;)
10 تا حالا بن شدی
:بله . مهران عزيز بنم كرد(اول خواست 3 روز بن شم شد ساعت 9 همون شب ازاد يديم :blink: :laughing: . اونم به خاطر دوستان گلم بود كه هوامو داشتن )
11 تا حالا شده تو شب بری قبرستون
:بله . زياد . اما نه الان حد اقل 3 سال تا 6 سال پيش . امروزها نم يرم . چون سرو كارم نمي ره كه بم دهمون (قربرستونش واقعا قبرستونه )
12 اگه یه بری تو حموم یا دستشویی بعد یهو اب و برق قطع شه
هیچی این اتفاق واسم افتاده . اگه حالم خوب باشه شنگول باشم عین خیالمم نیست . وای به روزی که حال نداشته باشم . اون موقع بلا به دور هر کسی بیاد نزدیکم خدا رحمت کنه رفته گانتونو :evil: :laughing: . اره اگه حالم خراب باشه دیوونه میشم
13 از کدوم اسمایلی بدت میاد
: اسمايليه . straight face یا هوو مسنجر و اون خنده ی ملیح که نیشش تا پس کلش بازه
14 خودت رو در دو کلمه وصف کن
:در یک کلمه گرگوری :blink: :laughing:
15 یک جمله فلسفی بگو
: همیشه اون چیزی که به نظر میاد اون چیزی نیست که به نظر میاد و دنیا اینه ... ;)
16 دست بزن داری
:اره . ولی دعوایی نیستم
17 به نظر تو دنیا خیلی بزگه یا ما خیلی کوچکیم
: نه ئنیا خیلی بزرگه و نه ما خیلی کوچیک ... بستگی داره ...
18 اگه بخوای خودکشی کنی از چه روشی استفاده میکنی ؟اگه بخوا منو بکشی چی
: قرص خواب اور م یخوردم . تو رو بستگی داره چیکار باهم کرده باشی . اگه خیلی بد باشه گردنتو میبرم . وگرنه کتکت میزدم . نمی کشتمت . شایدم زیر دست و پا میمردی ;) :laughing:
19 اگه پی سی ورلد تعطیل بشه میای بریم یه فروم دیگه با هم بزنیم
: مشخص نیست ... ولی شاید . احتمالش هست
20 اگه مدیر میشدی اولین کاری که میکردی چی بود
: هیچی . کار بدی نمی کردم :blink: :laughing:
21 اگه من مدیر بشم و تورو بن کنم چکار میکنه
: دستت و می بوسم می گم مرامت و عخش است :laughing:
خب این سوال های مقدمه بود بخاطر همین بی مزه است ولی نگران نباش نمیزارم بیکار بمونی
لطف میکنی
واقعیتشو بخوای من الان در گیر شکایتم . به این خاطر بود که خوب حس و حال مزاح و نداشتم و نتونستم کمی بهت حال بدم ... خیلی گلی . منتظر سوالات هستم
-
بهروز جان من 80 کیلو بودم . الان خیلی لاغر کردم . )این دو ماه اخیر بس که کار داشتم (
-
1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟
2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟
3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟
4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟
5-نظرت درباره مافيا چيه؟
6-نظرت درباره بهروز چيه؟
7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟
8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟
9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟
10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟
11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟
13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟
14-تيم محبوبت؟
15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟
16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟
17-اگه يه روز بفهمي سعيد رونالدو واسه هميشه بن شده چي؟
18-اخرين كتابي كه خوندي؟
19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ يا
20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟
-
شنا بلدي؟
تا حالا شده حيواني را بكشي؟
به چه رنگي علاقه داري؟
اين جمله را سه بار تكرار كن
الاغه با علاقه زد تو سر كلاغه ............
-
[QUOTE=saeid_ronaldo]1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟ پسر فهمیده ای هست
2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟پست عشق و عاشقیش که چجوری از عشقش طرفداری میکرد
3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟خوبن . بعضی هاشون فهمیده و بعضی هاشون هم عقده ای
4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟اشکال نداره اینو بعدا بگم ... . عجله دارم ... ولی در 3 کلمه 1.اتش 2.درد 3.فراموشی5-نظرت درباره مافيا چيه؟پسر خوبی بود . تو کارش مسعولیتشو به نحو احسنت انجام میداد . قابل تحسین
6-نظرت درباره بهروز چيه؟پسر خوبیه . فقط کمی کم تجربه میزنه . درست میشه انشالله
7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟. برام فرقی نمی کنه ... نزدیکانمو نم یگم چون اگه بگم مجبور میشن دروغ بگن )با این سوالایی که من میکنم ( :blink: ;) :laughing:
8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟خوب کاری نمی کنم چون نم یتونم بکنم . چون باید برم :sad:
9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟. حالا بماند . اینو بگم بیشتر از این نبوده که من در حق خدام و والدینم بدی کردم 10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟ خدا . اگه انسان باشه پدرم
11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟ اگه به بیراهه نره هیچ وقت قفل نمیشه ...12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟ هیچی یا حالم بهعهم می خوره ه رچی خوذدمو بالا میاره )اگه سوسکرو من خورده باشم ( و گرنه هیچی کاری نمی کنم . می گم اتفاقا پروتیین خوبی بود :blink: :laughing: 13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟ تامل نمی کنم . این کار و میکنم 14-تيم محبوبت؟ روزی ریال مادرید بود . اما وقتی مربیش عوض شد . و مورینتز رفت منم فراموشش کردم ... تیم ملی اسپانیا و المان
15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟ . هر کدوم جای خودش رو دارن . مثل اینه که بگی خربزه یا هندوانه :blink: . خربزه جای خودش هندوانه جای خودش . من دلم هوای خربزه کنه . برم هندوانه بخورم که اون هوس خربزه خورن که از سرم نمی ره که ;) (فکر کنم با این حرفم گرفتی که ما چقدر با مقایسه های نادرستمون روزهامونو می گذرونیم . هر چیزی جای خودشو داره ... اینو یکی از معلمام بهم یاد داده بود همین پارسال )
16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟هیچی گفتم . کار بدی نمی کنم . میرم دنبال کار خودم ... به کار های دیگه ام میرسم 17-اگه يه روز بفهمي سعيد رونالدو واسه هميشه بن شده چي؟ خوب . انچه که عیان است چه حاجت به بیان است
18-اخرين كتابي كه خوندي؟ فکر کنم رمان من روبوت بود که سال 76 خریدم و تموش کردم اون موقع دوباره خوندمش
19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ ایکونهایی رو که نم یپسندم . بقیه شونو می پسندم ... 20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟تا 3 سال قبل اگه 20 نه 19 . اما الان 15 ... انشالله تاسال بعد باز میشم 20
-
شنا بلدي؟ بله . مگه میشه شمالیا شنا بلد نباشن . اما به حرفه ای برادر بزرگترم نیستم
تا حالا شده حيواني را بكشي؟ بله من وقتی خیلی کوچیک بئدم بالای 300 جوجه ی مرغ و اردک و غاز مادر بزرگم رو زنده زنده کلشونو می کندم ... این و مادرم و دیگران تعریف میکردند :evil:
به چه رنگي علاقه داري؟ ابی و سبز
اين جمله را سه بار تكرار كن :blink: :blink: :blink:
الاغه با علاقه زد تو سر كلاغه ............ :laughing: :laughing: :laughing:
-
اگه بيام شمال تحويل ميگيري؟
من گفتم اون جمله را سه بار تكرار كن تو يك بار تكرار كردي
نمره رياضي 9.56
-
بله . ما مهمان نوازيم . عزيزم ...
نه من اصلا تكرارش نكردم :laughing: :laughing: :laughing: من فقط علامت نقل قولو بر داشتم ;) :cool:
نمرهي نازك انديشي -10000 ;) :laughing: :laughing: :laughing:
ما كوچكتيم
-
تو كدام شهر هستي؟
مشكل سربازي حل شد ؟
كنكور دادي امسال يا نه؟
يك دعا بكن ؟
اگه صاحب بچه شدي اسم ايراني روش ميزاري يا عربي ؟
-
تو امضامو ببين
فعلا اره فكر كنم
اره . اسووون بود . خيلي
تو امضامه باز
هر دو ... اسم عربي . اسم اجدادمه (امامها ) اسم ايراني اسم با ابهت ... مثل كوروش يا ارش (اينو خيل دوس دارم )