نقل قول:
یعنی 3G رو ساپورت می کنه!!!
باید یکم ور بری با تنظیماتش،حتما میشه!!!!
Printable View
نقل قول:
یعنی 3G رو ساپورت می کنه!!!
باید یکم ور بری با تنظیماتش،حتما میشه!!!!
آقا من اینو از انگلیس واسم خریده بودن آن لوکش کردم الان میشه کانکت شدنقل قول:
حالا برنامه ای واسه این مدل هست : zte mf112 dongle بشه باهاش اس ام اس فرستاد و سیگنال رو نشون بده ؟؟
نقل قول:
شما زمانی که برای سیم کارت رمز گذاشته باشی lock میشه
اگه برای سیم کارت رمز گذاشتی رمز رو غیر فعال کن تا بتونی کانکت بشی:46:
موفق باشید:11:
من روی سیم کارت رمز نگذاشتمنقل قول:
روی این مودم یک سیم کارت روی بسته اش بوده کلا واسه همون اپراتور خارجیش کار میکرده و دیگه هیچ اپراتوری رو کار نمیکرد حالا آن لوکش کردم درست شد حالا نرم افزاری می خوام واسه فرستادن اس ام اس واسه این مدل : zte mf112 dongle چون خود نرم افزارش لوک هست نمیشه استفاده کرد لطفا کمک کنید
حجت جان دلبندم لوک look نه لاک lock درستشه:31:
حالا اینو یه چک بکن ببین رو مودمت جواب میده یا نه:کد:http://www.4shared.com/file/wYKFt5iq/SMS_Caster_standard_edition_36.htm
آقا بالاخره مشکلات حل شد از همگی ممنونم
آخر چه کار کردی برادر؟
بگو بقیه هم اگر همچین مشکلی پیش اومد بدونن چی کار کنن
این برنامه هه کار کرد؟
این برنامه که مرتب کار کرد
من مودمم رو یکی از دوستانم از انگلیس خریده بود از three mobile و lock بود رفتم توی یک سایت خارجی و دستگاه رو unlock کردم که هر سیم کارتی روش جواب بده و الان خوب کار میکنه . هزینه unlock هم 7 یورو شد .
با سلام
الان من اینترنت GPRS ایرانسل استفاده میکنم میخواستم ببینم میشه از اینترنت ایرانسل خروجی wireless و WIFI گرفت با مودم و با گوشی چجوری باید اینکار رو کرد ؟
ایا این مودم وایمکس این خروجی رو میده میشه یه عکسی از این مودم ها بزارین ؟
میشه از GPRS برای این مودم ها استفده کرد ؟
با تشکر
من فکر کنم باید یک acess point بخرید بعد با اون اینترنت رو share کنید که ارزش نداره شما برید یک مودم adsl بخرید و adsl هم استفاده کنید بعضی از مودم های Adsl این امکان رو دارن که می تونید اینترنت رو Share کنید و برای گوشی هم استفاده کنید سرعت gprs ایرانسل که فعلا خیلی پایین هست و تازه طرحاش هم نسبت به adsl گرون هستنقل قول: