این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟نقل قول:
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟
Printable View
این 15 تومنی چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟نقل قول:
عکسی از اون مدلی که مد نظرته داری؟
به خدا همين كول پد رو اينجا 7 تومن ميفروشننقل قول:
عکسشو که پیدا نکردم ولی تک فن و با پایه های فلزیه.خیلی کم صدا و عالیه.این مدل که من خریدم به نظرم خیلی خوب خنک نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان!
بلاخره خریدمش !:31: میخوام از تمام دوستان بخاطر راهنمایی هاشون تشکر کنم ! :10:حتما سوالاتم رو درباره ی این لپ تاپ خوب از تون می پرسم ! منتظرم باشید !!!:21: راستی این هم کانفیگی که خریدم ، اگه حال کردید نظر بدید!:5:
سی پی یو:intel core i5-460M 2.53-2.8GHz
رم:4GB DDR3
هارد:500GB 7500RPM
کارت گرافیک:ATI Radoen HD5470
نمایشگر: LED 15.6"HD720+TL
950000تومان+گارانتی زیگورات
سلام دوستان
من چهارشنبه لیست قیمت سایت زیگورات رو چک کردم یه کانفیگ جدید برای 5010 معرفی کرده بود که cpu اون core i5 460M بود و هارد اون رو زده بود که دور بالا است. ولی کارت گرافیک رو همون 5470 معرفی کرده بود. پنجشنبه رفتم و اون رو خریدم. ولی چون ویندوز روش نصب نبود نتونستم مشخصاتش رو کامل چک کنم. (فقط تو بایوس cpu و رم و هارد رو چک کردم.) روی برگه گارانتی نوشته که گرافیکش ATI 5470 است. ولی وقتی تگ رو تو سایت دل چک کرد نوشته بود:
ATI Mobility Radeon(TM) HD 550v - 1GBالان که سایت زیگورات رو دیدم نوشته که کارت گرافیکش 4650 است.
سوال اول: با این مغایرت تو کارت گارانتی و سایت دل چه کار کنم. آیا زیگورات پاسخگو است؟
سوال دوم: فرق گرافیک 550v و 4650 و 5470 چی است و کدوم بهتره؟
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سلام abbas777
شما هم لطفا گرافیک رو چک کن و مدلش رو بگو.
با تشکر
از دیروز همه ی 85 صفحه حرفاتونو خوندم:27:چه تجربه های پیچیده ای دارین.
و بسیار به اطلاعاتم افزوده شد.مرسی.:) ولی آقا جان من هنوز موندم چه کنم.:44:
جمع بندی من اینه:
دل گرافیکش عالیه,سرعتش عالیه, خیلی داغ میکنه,با وایرلسش آدم مشکل داره, ledش خیلی خوب نیست,اگه از زیگورات نخری بهت قاچاقی و سر هم شدشو می ندازن,ویندوزشو بدم فروشنده بندازه چون دردسر داره(من خودم آخه وارد نیستم خیلی) و درایورهاشو هم از تو درایو c ذخیره کنم که داشته باشم,ویندوز 64 بیتی نصب کنم,:rolleye: و اینکه ایسر ممکنه باهاش مشکل داشته باشم و به خوبی دل نیست!
همین؟ دیگه نظری ندارین؟ یعنی دیگه بقیش اوکی ِ ؟:33:
4650 'گرافیک خوبیه ولی قدیمی شده و احتمالا تو بازیهای جدید کم میاره.در کل 5470 بهتره.نقل قول:
حتما پیگیر این مغایرت باش.یه ملیون تومن پول دادی.باید جواب بدن
این کانفیگی که 950 زده که گرافیکش 4650 هست نه 5470نقل قول:
مزیتش cpu corei5 460 و هارد 7200 دور هستش!!!
یه لیست کامل از کانفیگها و رنگهای مختلف این مدل در بازار ایران رو میخواستم ممنون
توی لیست درایور های 5010 ، درایوری برای گرافیک 4650 وجود نداره!نقل قول:
اگه توی ویندوز نوشته 550v پس گرافیکش همینه ، چون این درایور برا 5010 توی سایتش هست!
مطمئن نیستم که 550v از 5470 ضعیفتر باشه اما تکنولوژیش قدیمی تر هست
شما برو به تاپیک هایمربوط به گرافیک و ببین کدوم قویتره
درضمن زیگورات اگه تو گارنتیش هرچی نوشته مشخصات لپتاپ هم باید همون باشه، حتما این مورد رو پیگیری کنید ظاهرا اشتباه کردن
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
کانفیگ شما هم احتمالا ati 550v هستش و زیگورات اشتباه نوشته، از داخل ویندوز چک کنید که 5470 هست یا نهنقل قول: