تو شهر ما جفتش مضخرفه و اشغاله تو زير زمين يه ساختمون كلنگي قراره امتحان بديم و سر امتحان آية الكرسي و حمد و سوره رو قبلش بايد بخونيم و براي سلامتي فلان كس :2: بايد صلوات ختم كنيم كه يه وقت ساختمون خراب نشه تو سرمون :27:نقل قول:
Printable View
تو شهر ما جفتش مضخرفه و اشغاله تو زير زمين يه ساختمون كلنگي قراره امتحان بديم و سر امتحان آية الكرسي و حمد و سوره رو قبلش بايد بخونيم و براي سلامتي فلان كس :2: بايد صلوات ختم كنيم كه يه وقت ساختمون خراب نشه تو سرمون :27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام بچه هانقل قول:
حقیقت اینه که نمیخوام قضاوت کنم. چون خودم نه ازموناش رو دادم نه مشاوره نه کلاس ... .
ولی راستش اکثر دبیرهایی که براشون سی دی اموزشی پر میکنن و تو استدیو ضبط میشه دبیران
برتر تهران هستن. میتونم نام ببرم کسانی که دبیران سابقه دار(!) نیکان(تاپ ترین مدرسه ی پسرانه تهران
که رتبه های تک رقمی و دو رقمی زیاد داره) و دبیرای انسانیش دبیرای انسانی دبیرستان صبا و ... ، هستن.
من تقریبا نیمی از دوتای کنکوری امسالم تقریبا 14و15 نفر گزینه دویی بودن.
بچه ها اونا خیلی راضین. هرچند که من به دلایل خودم گزینه دو نمیرم
ولی اینا خیلی تعریف میکنن مخصوصا از جزوات و ... .
5،6 تاشون سال دویی بودن میگفتن خیلی گزینه 2 کشیده بودشون بالا.
هم بخاطر جوی که داره هم بخاطر خدمات اموزشی.
من که جمعا 2 تا نصفه برنامه ی تلویزیونیشون رو بیشتر ندیدم.دیگه الله اعلم :20:
گفتم نظر موافق هم باشه:11:اینم از این.
نقل قول:
اول از همه من به محتوای درون کتاب توجه میکنم .بعد که خوشم اومد میرم ببینم که نویسندش کیه.
اگه تجدید چاپ شده باشه مگه چقدر فرق داره ؟
الان قیمتها واقعا خیلی زیاده. نامردها خیلی دارن پول تو جیب میزنن.
نسبت به گذشته ی خودمون آره. ولی هیچ جای دنیا کتاب کمک اموزشی به ارزونی ایران نیست.نقل قول:
به طرز رویایی ایران ارزونه. اگر یه تبدیل ساده با ارزش پول خودمون بکنم انگار شما بری یه کتاب کمک اموزشی شیمی بگیری
80 تومن پولشو بدی! البته انقدر هم به کتاب کمک اموزشی نیاز نیست.
این ضعف کتب درسیمونه که این شرایط رو به وجود اورده.
اول محتوا و سایقه ی کتاب یعنی اینکه در تعریفش چه گفتند.(هرکس تعریف میکنه ازش بپرس که چرا فکر میکنه این کتاب تعریفیه؟ چون ممکنه ملاک هاتون با هم فرق داشته باشه)نقل قول:
اگر هم هیچی ندونم و هیچی از کتاب نشنیده باشم به نویسنده بعد انتشارات.
:11: درسته با این تبصره که تو چه شرایطی درس خونده.یکی برای خوب درس خوندننقل قول:
از ازمونای مدرسه سربلند بیرون بیاد کافیه.یکی مدرسه نداره بره...
دوستان من یه نکته به شما بگم اونم اینکه :
کسایی که می گن فلان جا خوبه فلان جا بده.
کسایی که می رن قلم چی اگه بتونن رتبه زیر 1000 و چه بسا زیر 500 بیارن خیلی خیلی خوبه و می تونن امیوار به رتبه های خیلی خوب باشن.
قبول دارین این رتبه های برتر کنکورکه میارن تو تلویزیون خیلی مغرورن. واقعا جو دانشگاهی مثل شریف خیلی مغرورانه و بد.
همه قول بدین که انشا الله ما رو بردن تو تلویزیون مغرور نشیما:31::31::21::21::21:
یعنی چی؟؟؟؟؟
یعنی تو قلمچی رتبه زیر 1000 یا رتبه زیر 500 کشوری؟
میتونه امید داشته باشه به رتبه خوب؟
رتبه اول کنکور گفته من از هیچ کلاس خصوصی استفاده نکردم
واقعااااااا چی بگه ادم
رفته حلی درس خونده بعد میاد میگه...
ای کاش مدارس خاص مثل چیزی که گفتین از کادر آموزشی خاص هم استفاده کنــهنقل قول:
نقل قول:
اشکان اسماعیلیو نمیدونم.
ولی گزینه جوان رتبه 6 رو آورده بود ، ریاضیو 100 زده بود !
فیزیک 88 ، شیمی 92....
سامان اشکان اسماعیلی از بچه های علامه حلیه :دی
کلا امسال علامه حلی ترکونده تو کنکور :دی :دی