-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا غصه نخورید
بیاید بغل عمو خودم دلداریتون میدم:دی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
من نمیدونم آخه این چه حرکتی بود نوئر موقع خوردن گل کرد.یکی بیاد برای من توضیح بده
کد:
http://www.goal.com/iran/photo/gallery?id=101475
-
و باز هم امید به آینده روشن
-
هیچکس به تعویض های اشتباه و ... لو اشاره نکرده !! واقعا آخر تعویض بودن .
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟
-
نقل قول:
هیچکس به تعویض های اشتباه و ... لو اشاره نکرده !! واقعا آخر تعویض بودن .
راستی این تیم با میانگین سنی 24 چرا از 75 به بعد یهو افتاد پایین ؟
من هم تو این مساله موندم
شاید از آب و هوا باشه ؟!
خیلی تیمها رو دیدم زود خسته میشن ؟
-
چرا اشاره نکرد؟
اگه اوزیل بیرون نمیومد گلا رو زده بودیم
بعد اینکه مسعود بیرون رفت همون 2تا موقعیتی هم که برای لوکاس میداد و اونم زارتی میزد بیرون نتونستیم بسازیم
کم آوردنشون هم به نظر من به خاطر 10 نفره بودنشون بود چون مثل سگ داشتن میدویدن تا هم گل بزنن هم جبران کمبود بازیکن رو بکنن:دی
کاکائو هم که کاری نکردش
-
مهاجم تيم فوتبال آلمان: حماقت کردم
"لوکاس پودولسکي" مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان از دست دادن ضربه پنالتي که منجر به شکست تيمش مقابل صربستان در گروه چهارم جهاني جهاني 2010 شد را "حماقت" خواند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم "يوآخيم لاو" در ديدار با صربستان در حالي که پس از اخراج "ميروسلاو کلوزه" 10 نفره به بازي ادامه مي داد، يک گل خورد و با وجود فرصت هايي که پيدا کرد نتوانست نتيجه را تغيير دهد.
در اين بازي پودولسکي هم که 39 گل ملي در کارنامه دارد، نتوانست ضربه پنالتي که براي آلمان به دست آمده بود را به گل تبديل کند تا بازي حداقل با تساوي تمام شود.
وي در اين باره گفت: همه ما ناراحتيم. فکر نمي کنم پنالتي بدي زده باشم، اما واکنش دروازه بان حريف خيلي خوب بود. اگر گل زده بودم، يک امتياز گرفته بوديم. اين شکست به خاطر اشتباه من بود.
مهاجم تيم کلن افزود: نيمه دوم خوب بازي کردم و شانس هاي بيشتري نسبت به نيمه اول داشتيم. شايد من به تنهايي فرصت زدن سه گل را پيدا کردم. مقابل استراليا همين فرصت ها را به گل تبديل کرديم. فوتبال همين است. يک روز قهرمان مي شوي و روز ديگر برعکس.
پودولسکي همچنين با انتقاد از تصميم داور براي اخراج کلوزه، تصميم داور را سخت گيرانه دانست.
تيم آلمان اکنون پس از دو بازي، سه امتيازي است و براي صعود به دور دوم جام جهاني به پيروزي در آخرين بازي خود در گروه مقابل غنا نياز دارد.
-
از دیروز داشتم می مردم بیام اینجا تاپیک رو بخونم :41:
واقعا :18: بهت زده شدم این بازی رو دیدم....
حقش نبود...
آلمان انگلیس ایتالیا فرانسه و اسپانیا.....وای وای وای
جام قشنگی نیست:2:
-
باخت دیروز تقصیر همه بود. از داور تا خود بازیکنا و مربی. دیگه هم نباید خودمونو سرزنش کنیم.
چیزی نشده که . به امید قهرمانی...
-
-