آره n61jq-jx014v
به نظر شما امرتات ویندوز غیر اورجینال رو این لپتاپ ریخته؟حالا چیکار کنم؟
Printable View
آره n61jq-jx014v
آره n61jq-jx014v
دوستان اگه سفارش بدیم مدل n61jq سفید رنگ پیدا میشه؟؟؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
- اول از همه به خودم یه خسته نباشید میگم که حدودا بعد از 3 روز به صورت پاره وقت مشاهده 84 صفحه از این تاپیک رو به اتمام رسوندم :27:(از این ایکون خوشم اومده !)
- با اینکه در فرومهای مختلفی در زمینه برق و کامپیوتر و اتومبیل و.. عضو هستم ، این اولیت تاپیکی هست که کامل میخونم و خیلی جالب بود برام ! از پست اول که شروع به خوندن کردم 100 بار تصمیمم عوض شد و سر دوراهی گیر کردم و دوباره یه تصمیم گرفتم و دوباره عوض شد..:45:
1000 جور حرفهای ضدونقیض توی این تاپیک زده شده که دمار از روزگار خواننده این تاپیک در میاره ! اما در نهایت با آنالیز پستها و بررسی شواهد و مدارک میشه به نتایج نسبتا خوبی دست یافت(خدارو شکر) !
- یکی از نکات مهمی که میشه متوجه شد این هست که از این نوت بوک N61JQ ، پسوندهای مختلفی وارد شده که هر کدوم برای خودشون داستان دارن ! مثلا 014 - 061 - 010 که میتونید با خوندن تاپیک به داستانهاشون پی ببرید.(معمولا تمام اطلاعات متفاووت و مسائل و مشکلات برمیگرده به همینها).
در نهایت به این نتیجه رسیدم که این نوت بوک یک گذینه مناسب برای خرید مناسب نسبت به قیمت میباشد ! امکانات زیادی رو بهتون میده که توی این قیمت هیچ نوت بوکی میشه گفت نداره !(بلوری + USB-3.0 + گرافیک خوب). :21:
اینم لینک نوت بوک چک برای Review های این نوت بوک :
- نکته جالب اینکه توی این تاپیک دل آدم میگره ! یدونه عکس هم کسی نمیزاره :41:کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61Jq.28270.0.html
(از سایت نوت بوک چک) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مربوط به اون مسئله ای که روش دعوا شده بود :(از منبع معتبر :این Rate زیاد مهم نیست)
-در نهایت از دوستانی که اطلاعاتشون رو در این فروم به اشتراک گذاشتن تشکر میکنم.
-راستی میتونین برای عبور از میلترشین :31: از پسوند ir بجای com استفاده کنید.(برای من که اینطوره)
تا برنامه بعد خدانگهدار :exclamati
چرا تو قسمت گرافیک زده 2775؟
مگه 5730 یه گیگ نیست ؟
پایین عکس در قسمت Gerafik یه چیزایی نوشته.نقل قول:
ولی مهم اینه که توی سایت اسوس گفته :
نقل قول:
Video Graphics & Memory : ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
نقل قول:
دوست عزیز نگران نباش .منم یه دفعه اینجوری شدم. یه دفعه والپیپرم پاک شد و گوشه سمت راست زد که شما قربانی فروش غیر مجاز ویندوز شدید و از این حرفها ...
برای این کار روی my computer کلیک راست کن و properties رو انتخاب کن بعد برو پایین صفحه و اون علامت جنیون رو کلیک کن که بره به قسمت genuine سایت مایکروسافت، یه پچ رو باید دانلود کنی بعد از نصب اون مشکلت حل میشه و میگه که ویندوزت اورجیناله...
البته من خلاصه گفتم ...:31:
دوستان g51jx مشکلی نداره؟ کسی تا حالا مشکلی ازش نشنیده؟ کانفیگ و ظاهرش که عالیه!
خیلی از n61jq باید بهتر باشه.البته قبول دارم تو این رنج قیمت n61jq تکه...
سلام مهرداد جاننقل قول:
بله 1G رم داره و بقیش رو هم ویندوز Share میکنه.:46:
پچ رو هم دانلود کردم ولی درست نشد
زنگ زدم امرتات میگه روی سریn ویندوز نصب نیست!!!!
کسی راه دیگه ای به نظرش نمیرسه؟