نقل قول:
مپ رو نشون نمیده
Printable View
نقل قول:
مپ رو نشون نمیده
سلام
آرمين بيا آيديت رو بگو ببينم...
به جمع آنلايني ها خوش اومدي
با هم بريم يه دوري بزنيم :10:
بريم كازينو خنده بازار :27:
هر چند فكر كنم الان اولاي كار باشي تو آنلاين
آرش مگه می تونیم همدیگه رو ببینیم؟ یعنی PC یا کنسول فرقی نداره؟ فکر نمی کنم به هم ربط داشته باشن ها ولی به هر حال گیمر تگم که پروفایل بازیمه همین یوزمه یعنی Spaniuly یاهو آیدیم هم همینه...نقل قول:
زیاد بهم نچسبید از یه طرف هم حالم گرفته شد 11 میلیون زبون بسته رو چند رو قبل خرید کازینو الکی خرج خرید فروش ماشین کردم اگه داشتم اون ماشین لعنتی کازینو رو عین آب خوردن می تونستم بخرم... کلا زیاد نچسبید بهم آخه ریسینگ چه ربطی به پوکر و کازینو و قمار بازی داره؟
فكر نكنم تو ماهيت قضيه فرقي داشته باشه چون قضيه سرور آنلاين هستش
من كه با دوستان كه با Pc ميان مشكلي نداريم و ماشينا و كاركترهاي همديگرو ميبينيم :10:
مسنجر ادت كردم بيا اونجا حرف ميزنيم و تست ميكنيم
اره چون من برخی رو اد می کنم ولی حتی به ریکوئیستم جواب نمیده اینا احتمالا نسخه PC هستن و شبکه لایو که نیستن بیان ریکوئست رو بخونن یه ادد ریکوئست بکن ببینم میاد یا نهنقل قول:
اونایی که نسخه PC بازی میکنن، تو هاوایی بارون میاد یا نه...؟
سلا م من تازه بازی رو گرفتم مبشه طریقه ی بازی آنلاین رو کامل واسم توضیح بدین ؟ سرعت اینترنت چقد باید باشه؟چقدر هزینه داره؟
یه پچ هست که اومده و این مشکل رو حل کرده تو دانلود نکردی مگه کیوان من دانلودش کردم هفته پیش و حل شد اون دو تا عکس های هوای بارونی حدود 194 مگ بود اگه اشتباه نکنم اسم پچ هم دیتا پک ضروری 1 هستنقل قول:
مسخره ترین بازی بود که در عمرم بازی کردم.... حیف اون 2000 تومنی که دادم به این بازی... بازیش یک ذره هم هیجان نداشت... کنترل ماشین ها هم که افتضاح بود....
پچ واسه واسه PC یا کنسول...؟نقل قول: