تست کردم جواب ندادنقل قول:
Printable View
تست کردم جواب ندادنقل قول:
سلام بنده تلوزیون مدل 42pdl7906h/12 دارم سفارش اروپاست.
خود به خود خاموش شد و هنگام روشن شدن تصویر مجددا ریست میشه یعنی پشت سره هم خاموش میشه روشن میشه میخواد بیاد بالا دوباره خاموش میشه و همین پروسه ادامه داره من فکر میکنم از ایپرام باشه... ولی مطمئن نیستم و نمیدونم باید چه کاری کنم اگر کسی هست که بنونه کمکم کنه ممنون میشم.تشکر.
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین 2 تا مدل موندو ، خواهشا راهنماییم کنینPHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
با تشکر
سلام دوستان قصد خرید تی وی اسمارت دارم ترجیحا 50 اینچ و بالاتر
بودجه از 3 تا 4 میتونم هزینه کنم ممنون میش اگر کسی با فیلیپس کار کرده بگه چه مدلی بگیرم ایا خریدش ارزش داره چون کیفیت تصویر خیلی برام مهمه
سلام من دنبال جدیدترین مدل فیلیپس در سایز 32 اینچ هستم که علاوه بر امکانات روز ، ----S2 و ----T2 داخلی هم داشته باشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان کسی میدونه تو مدلهای سری 6 زیرنویس srt فارسی رو چجوری میشه اجرا کرد
دوست عزیز مشکلت حل شد ؟ من تمام این مراحل رو رفتم ولی کار نکرد
با سلام ، دوستان من تازه عضو انجمن شدم و یه سوالی دریاره تلویزیون فیلیپس داشتم
من یه مدل 55PUS7809 دارم که از نظر کیفیت تصویر حرف نداره و خیلی عالیه 4K هستش ولی یه مشکلی که داره وقتی کانالهای ----- رو بالا و پایین میکنم صدای تلویزیون کلا قطع میشه و واسه برگشت صدا tv رو خاموش و روشن میکنم تا مجددا صدا پخش بشه . میخواستم ببینم کسی به این مورد بر خورده و میتونین راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن