سلام دوستان
نظر من درباره این گوشی بعد از 2 ساعت کار باهاش
صفحه نمایش خیره کننده و واقعا غیر قابل مقایسه با هر صفحه نمایشی که دیدم
تاچ بی نظیر مثلا بگم که 8910 تاچ خیلی خوبی داشت اما این اصلا با اون قابل مقایسه نیست
سرعت اینترنت هم بر خلاف اون کلاس 10 که دوستان میگفتند, مشکل ایجاد نمیکنه ما یه فایل 4 مگی رو تو حدود 10 دقیقه گرفتیم
این با همون ایرانسل بود کمتر از چند ثانیه ما آنلاین می شدیم
در مورد آفیس و پی دی اف بسیار سریع و قوی بود اما در مورد زیپ فایل مشکل داشت و نیاز به نرم افزار داره
صدای گوشی از لحاظ بلندی نمره ی خوب, رو به بسیار خوب رو میگیره
هندزفری خودش زیاد جالب نیست اما کیفیت داخلی گوشی بسیار خوب و افکت های بسیار جالبی داره و من نمره عالی بهش میدم
ما با هندزفری 8510 که باس بسیار بیشتری داره تست زدیم و من نمره عالی رو تو این زمینه بهش میدم
در مورد فیلم هر فیلمی که بهش دادیم خوند اما تو بعضی Mkv ها صدارو پشتیبانی نمیکرد و کمی افت فریم داشت
تنظیمات جالبی تو پلیر داشت از قبیل تنظیم رنگ ها و فیت کردن و ...
تقریبا همه جا جستجو در اختیار شماست و از لحاظ جستجو هر حرفی که چه در اول اسم فایل و در هر کجای دیگه باشه به راحتی
میشناسه برنامه های زیادی رو همزمان در حال اجرا گذاشتیم و با گوشی شروع به بازی آسفالت کردیم در حالی که داشتیم با
اینترنت دانلود می کردیم بدون نقص گوشی به کارش ادامه داد
بلوتوث بسیار سریع حتی با ورژن های پایین تر از خودش و خیلی جالب و خوب بود و نمره فوق عالی رو بهش میدم
روی هر فایلی که بخواهین کمی انگشت رو نگه میدارین و با میانبر امکانات در اختیار قرار داده میشه سیستم عامل از سیمبین و
ویندوز موبایل بسیار بسیار بهتره و بسیار روان و شناوره مثل این که واقعیت داره اون چیزی که میبینین و دارین کار میکنین
من حیرت زدم بیشتر از اونی که فکرش رو میکردم بود و باید بگم BRAVO SAMSUNG
در پایان تاچ و صفحه نمایش این گوشی باعث میشه اگر نقص های کوچکی داره اصلا به چشم نیاد
اگر سوالی دارین من در خدمتم چون تو همین دو ساعت چیزی که خواستم فهمیدم
به نظر من بادا با این شروع دنیا رو میتکونه تو نسخه های بعدی
در ضمن من گوشی رو به عنوان یه گوشی بدون مارک نقد کردم نه از دید این که سامسونگیم