فروشگاه اینترنتی به چه کسانی میفروشه به اونا که کارت اعتباری داشته باشن شما یه جا معرفی کن تو ایران کارت اعتباری بفروشن و قانونی باشهنقل قول:
خانه ز بن بست ویران است ...........
Printable View
فروشگاه اینترنتی به چه کسانی میفروشه به اونا که کارت اعتباری داشته باشن شما یه جا معرفی کن تو ایران کارت اعتباری بفروشن و قانونی باشهنقل قول:
خانه ز بن بست ویران است ...........
دوستانی که اورجینال می خوان پ خ بدن راهنمایشون کنم از کجا بخرن
قیمت 55 الی 70
کلا هم کمیاب هست
بعدم شما ها عادت کردید واسه هر بازی 3-4 تومن میدید نهایت الان زورتون میاد این قدر بدید وگرنه همه جای دنیا چطوری زندگی میکنن پس ؟!
فکر کردید اونا همه بازی هایی که میاد مثه ما همشو می خرن ؟ نچ
ماهی 1 یا نهایت 2 تا می خرن شایدم 2 ماه یه بار هم از سرور های اصلی لذت می برن هم از درس و مشق نمیوفتن !
الان mass effect رو تموم می کنی میگی ایول برم bioshock رو هم بگیرم در نتیجه همش میشه بازی ! و وقتی برای درس نمی مونه
سلام
ميگم اين بازيو ميشه با هتاماچي بازي كرد
آخه خيلي با يد كار انجام داد تا بتونيم توسط x-fire بازي كنيم(با توجه به پست اول)
آدرس سایت خارجکی هست واسه اینکه ببینیم کرک جدید اومده یا نه؟
یعنی دیگه Call of Dyty Multiplayer تعطیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:خدایی ضد حال خوردم:41:
نه گمون نکنم تعطیل شه.باید منتظر بمونبم تا کرک جدید.من که معتاد شدم بهش
آقا جواب مارو ندادين
داداش هاماچی برای بازی با یک شخص خاص هیت نه اینکه همینجوری بیای بازی کنی.من ندیدم کسی با هاماچی این بازی رو انجام داده باشه.فعلا هم که کلا درش تخته شد
من یه راه خوب واسه انلاین بازی کردن پیدا کردم !
یه سفر برید دوبی ببنید سی دی ارجینالشو بهتون میفروشن ؟ چون اونجا کشور پیشرفته ای هست و از محرومیت اقتصادی خبری نیست ...
اگر میفروختن فقط یه پله دیگه پیش رو دارید !! اونم اینه که مامورین امام زمان تو فرودگاه ایران سی دی رو به خاطر غیراخلاقی یا غیرمجاز بودن ازتون نگیرن ...!!
دیگه بقیشم که همه میدونید :31:
امتحانش مجانیه تازه یه سفریم میرید چیه همش خشک شدین جفت مونیتور بابا :31:
البته یه راه دیگه هم باز میشه که یه کم پیچیده تره ...
اونایی که میخوان ارجینال بگیرن چند نفری پولالشونو بگذارن رو هم (فکر کنم تعداد ما بالای 10 نفر بشه) بدن یه نفر بره اونور آب براشون بخره بعد که اومد بچه هایی که پول دادن بازیو به ترتیب نصب میکنن میدن نفر بعدی
اونی که خارج میره هم فکر میکنم بتونیم همینجا پیدا کنیم
البته بازم میشه کاری خیلی ارزونتر کرد اونم کرایه کردن سیدی بازی از کسیه که ارجینالشو داره اونم باز میشه خودم دیدم یکی میگفت ارجینال دارم => Inter