آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟
Printable View
آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟
بله UDK بدون هیچ پیش نیازی رو 7 نصب می شه.اگه بزنی که خیلی خوبه مخصوصا که اگه سیستمت ساپورت کنه می تونی با 64 بیتیش هم کار کنی اونوقت.نقل قول:
اگه نتونستی 7 بزنی هم بگو یه فکری بکنیم.:8: فعلا.
یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
ممنون محمد جان
خواهش می کنم.نقل قول:
نخیر 7 تمامی اونا رو تو خودش داره، فقط مونده تو ورژن بعدی ویندوز خود UDK هم بیاد.:21:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برو توهمون سایتی که پرنس جان فرمودن، بعد همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون کلمات Eat3D, Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر می کنم 9 تا بشه. همش رو هم میشه قیمت یه اون دی وی دی ها که گفتی.
اگه هم می خوای معطل نشی، اینارو که سفارش دادی، می تونی یه سریشو از اینجا بگیری رایگان:
کلا زمانی که به دستت رسید، برای شروع اول باید بشینی پای سریه 3DBuzz: UDK ، بعدش هم Gnomon: UDK، بعد اینا دیگه فرقی نمی کنه چی کار کنی.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
فعلا بای.:8:
tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
به قول خودت:
فعلا بای:8:
باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم
خوبه. پس زودتر راه بیفت که داره سرمون شلوغ میشه.:20:نقل قول:
نه بابا رنجنامه کجا بود، اون همه کش دادم مطلبو واسه اینکه بچه ها یه تکونی به خودشون بدن، اگه نه من اگه اینجا رنجی بکشم که زرتی:31: ول می کنم میرم، رنجنامه لازم نیس.نقل قول:
در مورد بچه ها که امیدوارم حق با شما باشه. قضیه ی رفتن هم، خودم که دلم نمی خواد، ولی بستگی به کارام داره که چطور پیش بره.
فقط یه مسئله: اون فعلا بایت منو کشته.:39:
تا بعد.
راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی
ویندوز سون بگیری گیم استودیو دیگه نداری ها:21:نقل قول: