سوال 2 الف :
x=-9 و x=3
سوال 2 ب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 ج
سوال 2 الف :
x=-9 و x=3
سوال 2 ب
سوال 2 ج
نقل قول:
خیلی ممنون از کمکت
ولی من چیز زیادی نفهمیدم
یه کم توضیح میدادی در مورد سوالا
مثلا سوال 2 فقط جواب اون دوتا رو نوشتی یه کم توضیح بده اگه میشه
باز هم ممنون
توی سوال اول فقط باید a رو طوری تعیین کنی که زیر رادیکال نامنفی باشه.نقل قول:
زیر رادیکال هم توی هر دو قسمت A و B یک معادله درجه دوم هست. شرط همواره مثبت بودن معادله درجه دو، اینه که :
دلتا منفی باشه و a (ضریب x^2) مثبت
دو تا نامعادله به دست میاد و حل میکنی و حدود a رو پیدا میکنی.
(ولی توی کسر A حواست باشه که رادیکال توی مخرج نباید صفر بشه. که این مورد رو هم اگه بررسی بکنی هیچ وقت صفر نمیشه. اگه ضرب دوریشه رو بررسی کنیم هیچ وقت صفر نمیشه و به a بستگی نداره. ضرب دوریشه = c\a)
توی سوال دوم هم قسمت الف ) دامنه تابع میشه اعداد حقیقی به جز عوامل صفر کنندهی مخرج که اگه معادله |x+3|-6 = 0 رو حل کنی دوتا x به دست میاد !
قسمت ب ) زیر رادیکال باید عدد نامنفی باشه. میدونیم قدر مطلق همواره مثبته. ولی اون منفی پشت قدر مطلق کار رو خراب کرده !! پس فقط باید کاری کنیم که عبارت داخل قدرمطلق صفر بشه که x=3 به دست میاد و هر عدد دیگهای جز این بزاریم یه عدد مثب جواب قدرمطلقه و زیر رادیکال میشه «منفی + عدد مثبت» که میشه منفی :31::31:
قسمت ج ) مخرج کسر خودش اتحاد مربع دوجملهایه تجزیهاش میکنی میشه x+3 به توان 2 و یه توان دو دیگه هم داره که میشه به توان چهار و صورت هم توان چهار داره و با فرجه 4 رادیکال میره و میشه x-3 روی x+3 که دامنه میشه اعداد حقیقی به جز عامل صفر کننده مخرج که عامل صفر کننده مخرج هم -3 هست و فکر کنم اشتباه نوشتم :31: میشه R-{-3}
نقل قول:
خیلی ممنون
الان فهمیدم چی شد
ولی اون سوال دوم قسمت الف رو هنوز نفهمیدم اون معادله هه چیه؟
معادله قدرمطلق رو چه جوری حل میکنن؟
برای حل معادلات قدرمطلق از این استفاده میکنیم:نقل قول:
پس در این سوال داریم:
سوال 3:
به صورت مربع کامل درمیآوریم
یعنی برای رسم نمودار تابع g کافی است نمودار f را 1 واحد به سمت پایین و 2 واحد به سمت چپ منتقل کنید.
خیلی ممنون از شما
واقعا عالی بود
خیلی ممنون
دوستان اگه راه حل نهایی پسند این ۳ تا رو بگید ممنون می شم٬ جوری که ۲۵ صدم هم کم نداشته باشه. البته اگه موند برای بعد یکشنبه دیگه لازم نیست.
صفحه ۳۰ دیفرانسیل پیش ۱
سلام. بچه ها يه سوال.
حساب ديفرانسيل 1 اسونتره يا 2؟؟؟
ميخوام يكيشو الان تكماده بزنم و يكيشو خرداد پاس كنم. به نظرتون كدومشو الان تكماده بزارم و كدومشو ببرم خرداد؟؟؟
بستگی به آدمش داره ... ممکنه شما در درک مفاهیم مثلا سری مشکل داشته باشی ... یا دیفرانسلیت خوبه باشه !!!نقل قول:
ولی به طور کل به نظر من 2 سختتره ... گستردگی مطالبش خیلی زیاده ...
سلام
واقعیتش یه سوال گسسته هست که بدجور حالمو گرفته و دیگه مطمئنم نمی تونم حلش کنم... واسه همین از دوستای زرنگ و باهوش پیش دانشگاهی و دبیرای گسسته (حالا اگه باشند تو فروم!) می خوام اگه می تونن بهم کمک کنن... نمی دونم چطور بگم که حل این سوال چقد واسم مهمه. حالا اگه تونستید بگید سوال رو کجا مطرح کنم ممکنه یه چیزی دستگیرم شه. ممنون
اینم سوال :
ثابت کنید مجموعه راس ها و یال های هر گراف ساده را ی توان با "دلتا بزرگ +2 "رنگ متفاوت رنگ امیزی کرد طوری که هیچ دو عنصر مجاوری همرنگ نباشند . (دلتا همان بزرگترن درجه در گراف است)