لطفا اگه اطلاعي داريد درباره اين فيلم بگيد
لطفا اگه اطلاعي داريد درباره اين فيلم بگيد
دوست گرامي خودتون يه ذره اطلاعات بهمون بدبد! انيمشن بود يا فيلمي بود؟ از چه شبکهاي پخش ميشد؟ يه شمهاي از داستانش رو بگيد اگه يادتونه! و اينو از کجا ميدونيد که بعد جنگ جهاني دوم ساخته شده تا بهتر بتونيم سرچ کنيم!نقل قول:
يك فيلم سياه و سفيد بود كه اگه اشتباه نكنم برنامه كودك كانال يك نشون ميداد اونموقع دوتا كانال بيشتر نداشتيم درست يادم نيست اما يه پسربچه بود كه پدرومادرشو در جريان جنگ احتمالا جنگ جهاني دوم از دست داده بود يا گم كرده بود اين فيلم حتما توي آرشيو صدا و سيما هست اما اين كه چطور به اون دسترسي داشت يه سواله صدا و سيما سايتي يراي اين كار نگذاشته؟؟
دمت گرم اطلاعات جالبي بودند
:20:ببخشيد منظورتون دقيقا چه اطلاعاتي هستش؟؟؟؟ آخه دوست عزيزمون هم اطلاعاتش کمه يا ميشه گفت يادشون نميياد که من هم متاسفانه مثل ايشون!!!!!نقل قول:
تا اونجايي که ميدونم نه نذاشتن:41: شما هم يه جستجويي کنين شايد چيزي نصيبتون شد که در اختيارمون بزاريد!نقل قول:
يه سواله صدا و سيما سايتي يراي اين كار نگذاشته؟؟
سلام.
بچه ها میگم کسی یادش میاد اون هیولاهه توی چوبین اسمش چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برونكانقل قول:
==============
پل كوچولو هم يك سريال مزخرف بود كه من از ديدنش متنفر بودم
يك پسر كوچولو كه از پرورشگاه فرار ميكند و با يك مرد اشنا ميشود و با هم دنبال خانواده پل كوچولو ميگردن
دوست گرامي شما که يادتونه نميدونين اسم لاتينش چيه؟ يا فيلم ساخته چه کشوريه؟نقل قول:
راستي چرا حالا ازش متنفر بودين؟
يك سريال ايتاليايي بود شايد
همينو ميدونم كه اون زمان همه كارتونها و فيلمها قهرمانشان دنبال يكي ميگشتند
از هاچ گرفته تا كنا و سباسدين و.... حال ادم بهم ميخورد.حساب كن طرف از اينور كوچه رد ميشد و مادرش از اون طرف و اعصاب ادم را مثلا با اينكار بهم ميريختند
بيخيال بگرديد دنبال يك كارتون قشنگتر
سلام
تاپیک جالبی!من خودم هم تاپیک مشابهی را با چند تصویر از کارتون های فوق الذکر در سایت دیگری گذاشتم، که اگر دوستان مایل بودند میتوانم لینکش را بدهم.
ولی یک کارتون قدیمی بود که انگار هیچ کس یادش نیست،
منظورم این تاپیک نیست، چون من خیلی تاپیک های مشابه را در سایتهای مختلف دیده ام، ولی نه حرف و نه تصویری از این کارتون دیده ام و حتی خودم هم نامش یادم نیست!!!!
البته چندان مهم نیست،
ولی گفتم تستی کنم، شاید کسی حداقل نامش یادش بیاید!!!
یک انیمشین بود که طبق معمول یک شخصیت منفی داشت که مدام نقشه های پلید میکشید و اجرا میکرد.
دو دنیا هم وجود داشت، زمین و انسانها و یک دنیای دیگر.
هر بلایی سر یکی از اینها می آمد در ان یکی برعکسش اتفاق می افتاد.
بچه مثبت های آن دنیا با یک صفینه فلزی که شبیه داییناسور بود و همیشه کنترلش را از دست میداد و با بد وضعی فرود می امد، می امدند زمین و با بچه های زمینی نقشه های شخصیت منفی را خراب میکردند
مثلاً زمین گرم میشد، انجا سرد میشد.
یا در آب لوله کشی ماده ای میریختند که انسانها هر چه گیر می اوردند میخوردند، حتی دیوار خانه هایشان
و در عوض در آن دنیای دیگر، هیچ کس چیزی نمیخورد و همه لاغر و مردنی شده بودند
و...
کسی چیزی یا اسمی یادش می اید؟؟