سلام
منم یه دو روزی هست که مشکل قطعی دارم . باز هم باید صبور باشیم :34:
Printable View
سلام
منم یه دو روزی هست که مشکل قطعی دارم . باز هم باید صبور باشیم :34:
من تو مركز كوي ملت هستم ژدرم در اومد پينگم همش رو 1200 چسبيده
کدوم شرکتی برادر؟نقل قول:
سلام
فقط خواستم بگم که من دیشب adsl رو انلاین شارژ کردم.خیلی خوبه شما هم امتحان کنید.
بنده به نوبه خودم عرض کنم که هیچ مشکلی با شاتل نداشتم تا بحال.:20:پس شاید باید مشکل رو در جای دیگه ای جست.مخابرات منطقه.کیفیت خط ارتباطی که دارید یا ...
بهر حال انگار تا بحال شانس آوردم و از همینجا از شرکت شاتل کمال تشکر رو دارم!:27:قابل توجه میلاد خان!:27:
اینم از شانس خوبه شماست دیگه ...نقل قول:
البته منم زیاد باهاش مشکل نداره بغیر از یه مشکل دائمی ....
البته توی این 2 - 3 روز اخیر هم داره یه مقداری اذیت میکنه ولی بازم قابل تحمل تر از رفاتک هست .... :27:
راستی شما کدوم مرکز هستید ؟ :10:
راستی بچه ها اینو دیدید ...
ماله یکی از دوستامه که توی مشهد از صبانت سرویس 128 میگیره ...
با سرعت 120 - 140 دانلود داره .... :8:نقل قول:
سلام دوستان
امشب معجزه شدo ... مرکز گلستان هستم ( شاتل ) سرعت چسبیده 55 k ... کلی داون کردم ... مثل اینکه درست شده واقعا ! :D
ایول... یه گلستانی پیدا شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا دوست عزیز شاتل برای گلستان چطوره؟؟؟!!!! شما کدوم ناحیه هستید؟؟؟!!!! اگر می شه پیش شماره تلفنتون چنده؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این گلستان که بیشترش فیبر نوری شده ستم شده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
امشب معجزه شدo ... مرکز گلستان هستم ( شاتل ) سرعت چسبیده 55 k ... کلی داون کردم ... مثل اینکه درست شده واقعا ! :D
می گم دوستان من اصلا با اینترنت کار نکنم باز reseived و send کار می کنه... از کجا می تونم بفهمم چه برنامه ای داره کار می کنه؟؟؟ً!! ویروسی هست یا برنامه ای داره اپدیت می شه؟؟؟؟؟ انتی ویروس من nod 32 که تقصیر این بدبختم نیست چون هر موقع نگاه می کنم در حال اپدیت نیست... چکار کنیم adsl که به من نمی دن تا یه چند وقت دیگه اینم سرعت dial up رو می گیره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]