بچه ها میگم کسی آقای پوراشرفی رو میشناسه؟:دی
ممنون/:5:
Printable View
بچه ها میگم کسی آقای پوراشرفی رو میشناسه؟:دی
درسته فقط از این نظر که سر کنکور برای رعایت جوانب احتیاط باید اعمال را در ذهن انجام ندهیمنقل قول:
سلام. فكر نمي كنم مردم به اين زودي ها به يك تازه كار اعتماد كنن. به نظر من امسال ريسك نكنيد و از كمك كساني كه تجربه دارن استفاده كنيد. اگه هم كيفيت آزمون ها بهتر باشن، تعداد شركت كنند هاش به كانون نمي رسه.نقل قول:
من از هر کی سوال میکنم میگه اول سنجش دوم گزینه دو...
اوه اوه .. خیلی زوره بگن سنجش بهترینه! :27:نقل قول:
من از هر کی سوال میکنم میگه اول سنجش دوم گزینه دو...
اول کانون بعد گزینه دو
یکی بگه چندم مهر ازمونهاش شروع میشه؟نقل قول:
من میخوام به شما یه پیشنهاد بکنم :نقل قول:
اگر از الان شروع کنید ضرر نکردید ولی در اینده ضرر میکنید ، حتما می پرسید چرا ؟
این کتاب ها رو شما در طول سال شاید 3-2 باری خوندیش ، توی تابستون هم میخونید ، این میشه 5-4 بار
حالا وقتی به کنکور رسیدید حالتون از کتاب درسی بهم میخوره برای همین سراغ کتاب نمیرید :46: خلاصه این که بی رمق میشید ، البته صلاح مملکت خویش خسروان داند :31:
برای محاسبه ی بدون ماشین حساب باید تمرین کنید ! اصلا سعی کنید توی این یک سال به هیچ وجه از ماشین حساب استفاده نکنید حتی سر امتحان اخر سال ! این طوری هم اعتماد به نفستون افزایش پیدا میکنه هم تسلطتون :27:نقل قول:
درباره ی هیجان زده شدنتون هم باید بگم طبیعیه ! تقریبا یه جورایی همه بار اول که تست میبینن این طوری میشن ، اگر یه چند روزی رو مدام تست بزنید ( البته قبلش مطالعه ) براتون عادی میشه
حمیدرضا ؟ ::21:نقل قول:
یا اونی هست که من میگم یا مشاورت هست :31:
كانون خيلي برنامش نزديك بهمه وتند تند امتحان و اگه نرسي ديگه روحيتو از دست ميدي،در ضمن تو بايد تابع برنامش باشي و ديگه خودت نميتوني برنامه واسه خودت بريزي،راستي:
-آيا واقعا رتبه هاي برتر به كانون ميرن يا فقط يك نوع تبليغ و سود جوييه؟
-چرا هميشه عادت كردين تعصبي رفتار كنيد؟
-چرا امسالو ريسك نكنيد؟
-آيا انتخاب هاي بهتري نميتونيم داشته باشيم؟
و چرا كانون؟؟؟؟؟؟
نه اتفاقا من ازوناییم که عاشق درس خوندنم . ولی از تکلیف بدم میاد فقط :دینقل قول:
من میخوام به شما یه پیشنهاد بکنم :
اگر از الان شروع کنید ضرر نکردید ولی در اینده ضرر میکنید ، حتما می پرسید چرا ؟
این کتاب ها رو شما در طول سال شاید 3-2 باری خوندیش ، توی تابستون هم میخونید ، این میشه 5-4 بار
حالا وقتی به کنکور رسیدید حالتون از کتاب درسی بهم میخوره برای همین سراغ کتاب نمیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه این که بی رمق میشید ، البته صلاح مملکت خویش خسروان داند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم . برای اینکه میخوام بعدا از خارج از کشور پذیرش بگیرم باید حتما معدلات و رتبات و مدارکم در بالاترین و بهترین سطح باشن .
برای همین فقط شریف ...
:دینقل قول:
حمیدرضا ؟ :
یا اونی هست که من میگم یا مشاورت هست
همونیه که تو میگی...
این عجب آدم باحالیه ها..
من باهاش کلاس گرفتم..درس دادنش هم عالیه:دی
کلا خیلی باهاش حال میکنم!