وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟
به همین خاطر مجبورم زمانهایی که استفاده نمیکنم از برق بکشمش.
Printable View
وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟
به همین خاطر مجبورم زمانهایی که استفاده نمیکنم از برق بکشمش.
نقل قول:
برا منم همینطوره .. خودش روشن میشه باید از برق بکشمش همیشه .. وقتی هم که استندبای هست دستگاه به نظرم یه کم زیادی داغ میشه , برا همین وقتی کاری ندارم همیشه از برق می کشم !
:20::20:
دوست عزیز می تونی زحمت بکشی یه عکس از جعبه اون بگیری تا من ببینم مال من هم اصل هست یا نه؟
اون شماره که گذاشتم چطور؟ چه معنی میده؟ مشکلی نداره؟
مدل لایو پلاس منوی ترکی داره؟
نگران نباش چیزی نمیشه.لازم هم نیست از برق بکشی.من بیشتر از یه ساله از برق نکشیدمش.مشکلی هم پیش نیومده.تنها مشکلش گرم شدن دستگاه هست.نقل قول:
راستی مدل شما چیه؟خیلی وقت پیش یه جایی خونده بودم که قراره حل بشه.فکر کنم تو نسل 2 حل شده.(مال من نسل 1ه)
نقل قول:آره ظاهرا همشون اینطوره. توی این دو تاپیک زیر هم همین موضوع مطرح شده و کاربرها گفتن که در فیرمویر بعدی حداقل یک آپشن Enable/disable بزارن تا بشه Auto turn on رو غیر فعالش کرد ولی سرانجامی نداشته !نقل قول:
کد:http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Ideas/Ability-to-disable-auto-power-on-when-WDTV-LIVE-is-plugged-in/idi-p/4803
کد:http://community.wdc.com/t5/General-Discussions/Does-Live-Plus-Auto-Power-On/td-p/28149
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
اون شماره مشکلی نداره ، شما باید سریال نامبر رو چک کنی . (اونی که روی دستگاه و زیر بارکد برچسب روی جعبه و کارت گارانتی نوشته شده)نقل قول:
فعلا فرصت ندارم عکس بذارم. شما عکس جعبه ات رو بذار .
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نسل 1 و 2 اش رو از کجا باید تشخیص داد ؟نقل قول:
آخه اینجوری نمیشه که چون گاه و بیگاه برق میره و دوباره که میاد خود به خود روشن میشه و همینجوری ساعت ها الکی روشن میمونه و مستهلک میشه.:13:
با سلام به دوستان اخرین نرم افزار بتا مدل live قابلیت پخش rmvb رو داره یا نه؟
نقل قول:
نه .. همچین قابلیتی اضافه نشده بهش هنوز .....
مدل جدید پلیر وسترن آر ام وی بی رو هم ساپورت می کنه .. چند صفحه قبل توضیحاتشو نوشتم ..
WD ELEMENT PLAY
:20::20::20:
درود بر همگی
من یه PORTABLE DVD PLAYER خریداری کردم
می خواستم ببینم کار اصلی دستگاه HD Media Player چیه؟
آیا به تلویزیون، PORTABLE DVD PLAYER و کامپیوتر وصل می شه؟
البته از مشخصات PORTABLE DVD PLAYER
USB 1.1 Interface هست.
لطفا توضیح بدین، با تشکر و قدردانی.
سلام دوستان،نقل قول:
پس از پیگیریهای تلفنی و مداوم ،با مسوولین سایت چاره و همچنین سازگار به این نتیجه رسیدند که خود شرکت سازگار اشتباه کرده و یک دستگاه wdtv را که هنوز گارانتی نکرده را داخل یک جعبه دیگه که شماره سریال آن گارانتی شده گذاشته.!!! البته مسوولین سایت چاره رفتار منطقی و مسوولانه ای از خود نشون دادن و گفتن که اگه می خواین دستگاه را بر گردونین تا یکی جدید براتون بفرستیم یا اینکه شماره سریال دستگاهتون را بدین تا براش کارت گارانتی سازگار را صادر کنیم که من هم برای راحتی گزینه دوم را انتخاب کردم. حالا تا ببینیم کی صادر میشه
در رابطه با ظاهر جعبه هم متوجه شدم که دستگاههای جدید کمی شکل جعبه تفاوت داره که مشکلی نیست.
و نکته دیگه که از تو انجمن سایت wdc پیدا کردم اینه که دستگاهی که شماره p/n آن با فرمت WDBAAN0000NBK هست مطمئناً دارای سرعت بوت بالاتری است در مقایسه با WDBAAP0000NBK و احتمالاً مشکلات مربوط به power هم نداره. البته این دو دستگاه از لحاظ سخت افزاری و فرمویری هیچ فرقی با هم ندارند. پس کسانی که هنوز نخریدن اگه بتونن WDBAAN0000NBK را گیر بیارن یه کوچولو بهتره که فکر نکنم هنوز اومده باشه.
در ضمن مدل لایو gen1 و gen2 نداره.
کلاً دستگاه توپیه.
مخلصیم.
كشف ؟!! داداش ما اينو تو كاتالوگ دستگاه خونديم !ببخشيدانقل قول: