دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟
Printable View
دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟
این بخاطر همون توجه هست... توجه نکنید، برطرف میشه...نقل قول:
ولی درد دوم احتمالا همون زخم اولیه روده اس، خودم چندین بار برام پیش اومده و انگار معده داره به قلب فشار وارد میکنه... درد شدید تو قسمت مرکزی قفسه سینه... به دکتر مراجعه کنید.
به نظر من که "از چند نفر شنیدم" دلیل خوبی برای استفاده نیست مگر اینکه دکتر براتون تجویز کرده باشه. خود درمانی نکنید.نقل قول:
حالا باید بنویسی صدای چیز؟ :n27: چه چیزای عجیبی :n29:نقل قول:
کلون = روده ... کلنوسکوپی: عکسبرداری از روده... اطلاعات بیشتر هم گوگل در خدمتت هست :n16:
سلام . برنامه ایی در من و تو نشان می داد که برای جلوگیری از نفخ معده یه ماده ایی درست کردن که زمان مصرف حبوبات ، از اون چند قطره استفاده می کنید و نفخ حاصل نمی شه . اسمش متاسفانه متوجه نشدم . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره از این ماده و اینکه آیا ایران هستش ؟
مرسی
نقل قول:
خونه هم میشنوم اما خیلی کم،بیشتر جاهای خاص حس میکنم زیادتر شدنش هم بخاطر تلقین خودمه،انقد استرس و ترس دارم که صدا بده و آبروم بره که آخرشم این اتفاق میفته :(
دوستان قبلا تو پست هام گفتم الانم میگم از لحاظ گیاهی مشکلتون خیلی بهتر میشه درمان کرد
حتما به پست های چند صفحه قبلم توجه کنید شاید شما هم مثل من حالتون خیلی بهتر شد، امتحانش چه ضرری داره؟!!!
سلام دوستان من 6سالی بود که درگیر این مرض بودموحدوددو سال پیش با این فروم آشنا شدم،وراه حل های مختلفی رو تجربه کردم از گیاهی ها بگیرین تا...!
الان حدود یه سال شایدم بیشتر هست که تحت دکتر روانپزشک دارو مصرف میکنم و خدارو شکر وضعیتم از 100شاید 98باشه.یعنی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی خوب.پست های قبلی من رو بخونین حتما....مخصوصا آخرین پستام
دوستانی که IBS دارن ممکنه دکتر بشون یه دوره مصرف سیگار رو پیشنهاد کنه . تجویز خیلی موثری هست !!
میشه دوباره بگین؟ :n03:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کمی هم از لحاظ اعصاب به خودت برس مثلا برو پیاده روی تو خیابون، توی جاهای اروم کمتر برو که استرسم بهت نیاد، مشغول یه کار شو(مهم نیست چی باشِ) فقط ذهنت رو مشغول کن خودت تاثیرش رو میبینی
اگه هم دانشگاه میری یه ترم مرخصی بگیر و به خودت برس، از داروهای گیاهی هم که نوشتم حتما استفاده کن، چای ریشه زنجبیل و چای زیره سبز و چای رازیانه و ... واسه صدای شکم خیلی خوبن در کل مهم نیست چه بیماری داشته باشی وقتی به چیزی زیاد فکر کردی سرت میاد به خصوص بیماری روده و معده که کلا با اعصاب ادم ارتباط خیلی نزدیکی دارند
من دانشجو بودم اما نمیتونستم به خاطر استرس این صدا سر کلاس بشینم،میخوام دوباره کنکور بدم و قبلی رو انصراف دادم...حالا بازم استرس دارم اصلا کل زندگیم شده استرس جاهایی که ساکته مثل جلسات امتحان...واقعا غصه م میگیره :n28::n30:نقل قول: