نه دوست عزیزنقل قول:
دل برندی نیست که بشه این حرف رو در موردش بگید!
زیگورات هم گارانتی معتبری هست برای دل
نه دوست عزیزنقل قول:
دل برندی نیست که بشه این حرف رو در موردش بگید!
زیگورات هم گارانتی معتبری هست برای دل
سلام من لپ تاپی می خوام برای برنامه نویسی با ویژوال استودیو و وبگردی و کارهای عادی به نظرتون این مدل دل برای من مناسبه؟ ضمنا از نظر وزن و مقاوم بودن چطوره؟
وقتی میخوام یه dvd رایت کنم ، لپتاپم dvd رو میسوزونه ، اما برای cd درست کار میکنه ، کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
1510dell بهتره يا1520?
Inspiron1525 قدیمی شدنقل قول:
الان 1545 بهتره
dell studio xps 1640
سلام دوستان.من چند وقت پيش يكدونه 1320 با باتري 9cell خريدم.اوايل حدود 4 ساعت باتري داشتم.ولي جديدا عمر باتريش كم شده.مي خواستم بدونم كه ممكنه باتري مشكل داشته باشه؟
و اينكه 1320 با باتري 9cell حدودا به طور استاندارد چند ساعت باتري داره؟درضمن اينم بگم كه اداپتور من 65w هستش.
با باتری 9 سل باید 4 ساعت - 5 ساعت کار کنه ( در حالت نرمال ) ، بستگی به روش و متد استفاده شما دارهنقل قول:
اگه زیاد شارژ دشارژ کردید ممکنه طول عمرش تموم شه ، در ضمن باتری های لپ تاپ چون در داخل بطور سری بسته میشن اگه یکیشون خراب شه روی بقیه سل ها هم تاثیر منفی میزاره ، چون 9 سل هست زودتر از 6 سل از کار میفته ( باتری 9 سل دارای 9 باتری داخلی هست که ولتاژ مورد نیاز رو تامین میکنن )
ربطی به آداپتور نداره
من شايد كلا 4-5 بار شارژكردمش.كار سنگيني هم باهاش نكردم.فقط اينترنت و نصب چند تا نرم افزار.
با اين حال شايد 3 ساعت هم نگه نميداره.طوري كه بايد حداقل 4 ساعت شارژ داشته باشه.
پس ممكنه كه باتري خراب بوده؟؟ اگه اينطوره برم پيگيري كنم.اخه تا يه ماه باتريش گارانتي داره.
باتری رو خارج کرده بودی یا روی لپ تاپ بود و همیشه فول شارژ؟نقل قول:
یک بار کالیبره کن شاید بهتر بشه
پیشنهاد من برای استفاده بهتر از باتری:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4135625#post4135625