فایل زیرنویس رو انتخاب کنید و بکشید داخل پلیر یا با فایل فیلم همنامش کنید یا لودش کنید (Alt+O)...نقل قول:
اگر هم نمایش نداد یکبار Alt+x رو بزنید.
اگر پخش DVD منظورتونه، از طریق منوی DVD زیرنویس دلخواه رو انتخاب کنید.
Printable View
فایل زیرنویس رو انتخاب کنید و بکشید داخل پلیر یا با فایل فیلم همنامش کنید یا لودش کنید (Alt+O)...نقل قول:
اگر هم نمایش نداد یکبار Alt+x رو بزنید.
اگر پخش DVD منظورتونه، از طریق منوی DVD زیرنویس دلخواه رو انتخاب کنید.
پخش dvd مد نظرم بود.منوی dvd نمیاد و فیلم شروع میشه چطوری به منو برگردم.با سپاسنقل قول:
نرم افزار من از صبح این ارور رو میده و وقتی قیلم یا فایل صوتی ای باهاش باز میکنم هیچ کدوم از دکمه ها عمل نمیکنند ؛ نرم افزار هنگ میکنه
آحرین ورژنش هست ، ویندوزمم سون ِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تو پخش بعضی از فایل های flv مشکل دارم صدا داره ولی تصویر نداره
و تا اونجای که من شنیدم میگن کیفیت km بیشتر از s player هست ولی برای من اینطوری نیست
در جدیدترین ورژن تصاویر تار پخش میشن در بعضی ورژن های قبلی هم همینطور بود.
مجبور شدم ورژن جدید رو کاملا پاک و ورژن ماقبل اخر رو نصب کنم.
چرا تار پخش میشه کدک خاصی باید روش نصب بشه؟
اگه منوی dvd رو میخوای بیاری :نقل قول:
وقتی فیلم رو نشون میده برو توی DVD Controls و Title menu رو بزن .
واااااااااای خواهش میکنم یکی مشکل منو حل کنه ! با kmp خیلی راحت بودم نمیتونم پلیر دیگه ای نصب کنم :n03:
سلام.
دوستان یه سوال داشتم
یه جا خوندم میشه با کدک CoreAVC.Professional کیفیت فیلمها رو افزایش داد. خواستم ببینم واقعا این کدک همچین کاری میکنه ؟ مثلا رزولوشن یه فیلم رو افزایش بده و به HD برسونه؟
ممنون.
دوستان یک مشکلی در پلیر کامپلیر دارم که از محیط عکس گرفتم و با فلش مشخص کردم .مشکل من اینه که به جزئ پلیر کنترل اصلی پلیر یک پلیر فرعی دیگه تو کامپلیر به وجود اومده کسی میدونه باید چی کار کنم حذف بشه ؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال : 1-چجوری میشه در kmplayer تصویر رو زوم کرد؟ 2 - چجوری میشه تنظیمات kmplayer رو به حالت پیش فرض اولیه دراورد؟