این چه وضعی هست من لینک میرم بعد به جای این که کد رو نشون بده میگه عضو نیستید حالا ما مشکل داریم نباید این قدر من رو اینقدر دست بندازی من نخواستم میرم یه جایه دیگه
این چه وضعی هست من لینک میرم بعد به جای این که کد رو نشون بده میگه عضو نیستید حالا ما مشکل داریم نباید این قدر من رو اینقدر دست بندازی من نخواستم میرم یه جایه دیگه
سلام. شما میتونید به وژن GEN-C for HEN5.03 اپدیت کنید و توضیحاتشم تو این تاپیک هستنقل قول:
سلام
من psp3000 ورزن 5.03mhu دارم این رو میشه اپدیدتش کرد یا نه ممنون میشم اموزشش رو هم بزارید
البته کپی خور کردن رو بلدم ولی در رابطه با اپدیدش هیچ چیزی بلد نیستم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
شما با مدیران صحبت کنیدنقل قول:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:
سلام دوستان بنده یه psp 3001 واسه دوستم گرفتم
که ورژنش 5.03 میخواستم بدونم که آخرین و بهترین را برای کپی کردنش چیه چون بنده این پی اس پس رو با یه چیک هن قدیمی و cfw 3.60 کپی کردم ولی هر دفعه که کپی خوریش می پره پیر میشم تا این چیک هن لعنتی رو اجرا کنم اصلا چیک هنی هست که اینقدر پوست ما رو نکنه.
سلام. کپی خور ناقص همین مشکلاتو داره دیگه
سلام ..
آقا من یه psp3000 دارم با برنامه ChickHEN R2_CFWEv3.60_Enablepops کپی خور کردمش ..
ورژن فریمور هم 5.3 هستش می خوام ببینم که فریمور جدیدی واسه کپی خور کردنش اومده یا نه ؟؟ آخه بعضی از بازی ها فریمور جدید می خواد ..
لطف میکنین .. مرسی از همگیتون ..
سلام.نقل قول:
اخریش هست GEN-C for HEN5.03 دیگه
یه سوال
psp من 2003 هست اسم باتریشم 3.6v 1200mahَ(پک خود اسلیم) این میتونه این اپدیتای جدیدو بگیره؟؟بعدا اگه یه باطری بخرم با قابلیت پاندورا شدن میشه اونو با این دستگاه استفاده کرد؟؟
سلام.نقل قول:
یه سوال
psp من 2003 هست اسم باتریشم 3.6v 1200mahَ(پک خود اسلیم) این میتونه این اپدیتای جدیدو بگیره؟؟بعدا اگه یه باطری بخرم با قابلیت پاندورا شدن میشه اونو با این دستگاه استفاده کرد؟؟
دوست عزیز شما اول مشخص کنید دستگاه شما کپی خور دائم هست یا موقت چون سری 2000 هم موقت داره هم دائم. بعد بریم سر اپدیت کردن و اینکه ایا پاندورا لازم هست یا نه
موقته ، راهی هست دائم بشه؟
نه رفیق نمیشه کاریش کرد. خوب حالا اپدیت الانش چی هست؟نقل قول:
موقته ، راهی هست دائم بشه؟
الان کلا یه چیکن روشه!!!
سلام من می خوام بعد کنکور (12 تیر) psp بخرم . اولا می خوام بدونم فرق بین psp 3000 و psp 2000 چیه ؟؟؟ ثانیا به نظرتون تا اون موقع psp 3000 -- کامل میشه ؟؟؟؟ ( اگه لطف کنین قیمت هاش رو هم بگین ممنون میشم):20: