سرعت دان 256 داتک چند هست !؟
Printable View
سرعت دان 256 داتک چند هست !؟
با توجه به مرکز مخابراتی سرویسهای خوبی داره و کمتر از میزان طبیعی نمیده و قطعیش هم در حد صفر است.نقل قول:
سرعت 256 باید 32 باشد که خب من ندیدم که شظ 30 کمتر بشه.
من مرکز مخابراتی توحید هستم ! به نظرتون لایزر بگیرم یا داتک !؟
دوست عزیز اینو خودتون باید تصمیم گیری کنید. نهایت کار ما اینه که کمکتون کنیم !نقل قول:
شما با توجه به نیازهایی که دارید میرید تحقیق میکنید که کدام یکی از این شرکتها سرویس مورد نظر شما را ارائه میدند و قیمتهاش را سبک و سنگین میکنید و یکی از سرویسها را انتخاب میکنید. بعد تحقیق میکنید که کدام شرکت در مرکز مخابراتی شما قویتر عمل میکنند و خوب ساپورت میکنند. بعد تماس میگیرید با شرکت میپرسید که پورت خالی برای مرکز مخابراتی شما دارند یا نه ! و بقیه ی قضایا .....
سلام خواهشا جواب بدید !
من وفتی از گوگل پینگ میگیرم Lostam 6% هست ... در صورتی که باید 0 باشه ...
من داتک دارم
چیکار کنم ؟
من واقعا بد شانسم شاتلم میگه مرکز مخابراتتیون (پاسداران) اصلا پورت خالی نداره تا 3-4 ماه آینده هم خالی نمیشه چون مخابرات قرار نیست پورت بده نمیدونم چیکار کنم انگار زورکی باید از داتک استفاده کنم. دوستان سرعت من در ساعات اداری خیلی بده بقیه دوستان سرعتاشون چطوره.
رانژه کردن خط چقدر طول میکشه ؟
چون شنیدم داتک طولش میده !
والا خدارو شکر که من مشکلی ندارمنقل قول:
شما یه سری به شرکت دیگه بزن ببین اونا پورت خالی ندارن؟
برای من دو هفته طول کشید .این طول کشیدن بستگی به مرکز مخابراتتیون دارهنقل قول:
تو ساعات اداری معمولا افت سرعت رخ می ده....( تو سرویس های بدون محدودیت عادی است...)کاریش معمولا نمی شه کرد:46:نقل قول:
دوستان من برای ورود به پس سی مشکل دارم طوری که fail to connect میزنه.البته بعد چند بار رفرش درست میشه.فکر کنم امروز اینطوری شده و بعدا مشکل حل بشه اما فعلا که داره اذیت میکنه
با بعضی از سایت های دیگه هم همینطوری رفتار میکنه و بعضی دیگه رو به راحتی باز میکنه.میخواستم ببینم مال شما هم الان اینطوریه؟