نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
آخه آقای طالبی تاکید کردن که اول نیمه متمرکزها بعد متمرکزها
چندبارم ازش پرسیدم همینو گفت
گیج شدم باز
Printable View
نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
آخه آقای طالبی تاکید کردن که اول نیمه متمرکزها بعد متمرکزها
چندبارم ازش پرسیدم همینو گفت
گیج شدم باز
من فکر میکردم شیراز چون مراکز غیر انتفاعی هنر داره بهترهبهدم سوره هم اونجا دانشگاه داره اما از جهتی هم شنیده بودم کاشان رتبه بالاتری میخواد انگار.گیج شدم کدومو بزنم بین شیراز و کاشان و شهر کرد موندم که کدومو اول بزنم و کدومو بعدش. البته یه سوال دیگم داشتم اینکه هنر های دیجیتال دامغانو قبل این سه شهر بزنم چطوره؟:worried:نقل قول:
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم هنر های دیجیتال دامغان سطح بهتری داره
اول باید نیمه متمرکز ها رو بزنی بعد متمرکز ها رو .اگه سیستم سازمان سنجش روی یک رشته متمرکز شما رو قبول کنه از شما عبور میکنه ولی اگه نیمه متمرکز قبول بشید سیستم ادامه میده تا یک رشته ی متمرکز هم قبول بشیدنقل قول:
نمیدونی تا چه رتبه ای میپذیره؟من با 417 زیر گروه چهارم به نظرت میتونم بیارم دامغانو؟نقل قول:
نمیشه ریسک کرد.بزن دیگه. اگه قبول نشی چیزی رو از دست نمیدی که.اگرم قبول بشی که مبارکنقل قول:
این سایت یه بدی داره نظرات خیلی متفاوته یکی میگه با زیر 100 نمایش نمیاری یکی میگه با 3000 هم پارسال قبول شدن یکی میگه نهایت 200 یکی میگه شیراز خوبه یکی میگه کاشان کلا آدم استرس میگیره فکر میکردم رتبم خوب شده اما این سایت با رتبه زیر 100 همه از بس نا امیدن کلا میترسم اصفهانشم بزنم در صورتیکه قبلش میخواستم همه تهرانو بزنم اما الان فقط 5 تا تهران میزنم برا متمرکز .پارسال رتبم شده بود 5000 راحت تر انتخاب رشته کردم .اینم از مزیت های رشته هنره که گزینه دو برا زبان انتخاب رشته رایگان گذاشته اما هنرو اصلا به حساب نیوورده حتی سنجشم من شنیدم انتخاب رشته مجازیش برا هنر افتضاحه.نقل قول:
کاملا باهات موافق هستم.همه نظرات خودشونو میدن و این خودتی که باید در اخر انتخاب کنی.اگه با رتبه ای که اوردی قرار باشه تهران قبول بشی میشی پس خیلی به تناقض گویی ها توجه نکن.این نکته رو هم در نظر داشته باش که نظرات لزوما نباید همسو و موافق باشن.به نظر من به ترتیب علاقه ای که داری شروع به انتخاب رشته کن .اینطوری چیزی رو از دست نمیدی که.بالاخره اون رشته ای که با رتبت همخونی داره قبول میشی.نقل قول:
در مورد رشته هنر من همیشه میگم که توی ایران الان همه ی رشته های هنری مثل بچه ی یتیمی هستن که هیچ جایی تحویلش نمیگیرن
نقل قول:
درکت میکنم چه استرسی داری این روزا:10:
آره سنجشو که اصن حرفشو نزن
چرا انقدر کم تهرانو زدی آخه؟؟
ببین من که مشاوره کردم بهم گفتن اصن اینطور فکر نکن که چون رتبه م زیاد شده یا چون سنجش یه چیزای دیگه اورده فلان چیزا رو نمیزنم
من اصن نمیخواستم عکاسی بزنم ولی گفتن اگه نزنی و بعد بفهمی قبول میشدی بدتره ... گفتن بزن اگه نشد ضرر که نکردی ... شاید شانس یهو حال کرد و قبول شدی
هرچی علاقه داری رو بزن
اینکه مثلا یکی با 3000 قبول میشه و یکی با 200 شاید واسه تکمیل ظرفیت باشه یا شایدم اون رته عملی باشه که اون 3000 عملیش توووپ بوده باشه
هنوز چار روز وقت داریم بازم از همه کمک بگیر
ولی زیادی هم نباید درگیر جزییات شد.انتخاب رشته یه روال عادیه که باید طی بشه.هر چند کل درس خوندن و خود کنکور برای من راحت تر از انتخاب رشته بود.نقل قول: