سلام دوستان
ببخشید این بازی نسخه 2dvd اصلیشه یا 3dvd?؟
یه فروشگاهی رفتم نسخه 3 dvd رو داشت
Printable View
سلام دوستان
ببخشید این بازی نسخه 2dvd اصلیشه یا 3dvd?؟
یه فروشگاهی رفتم نسخه 3 dvd رو داشت
همون سه دی وی دی اصلش هست
برو بچ این deep road همین دو تا جا رو داره ؟ کل اینا رو زیرو رو کردم ولی اون چیزی که باید پیدا کنم پیدا نشد !
کد:http://xs.to/image-33CE_4B6556DA.jpg
منم بلاخره بازی را تموم کردم با 76 ساعت play time البته با حساب همه DLC ها
کلا بازی حتی از اون چیزی که توقع داشتم هم بهتر بود !
تیکه های oghren به wynne خنده دار ترین قسمت بازی بود :31:
الان میرم با یک نژاد دیگه و انتخاب های مختلف از اول بازی کنم :8:
اگر منظورتون پیدا کردن anvil در ماموریت a paragon of her kind هست که فعلا وسط راه هستین وقتی بری جلو تر دو سه تا دیگه مکان تو همون نقشه باز میشه.نقل قول:
پس چرا خود سایت P30WORLD نسخه 2 DVD رو گذاشته برای فروش؟! :13:نقل قول:
من Arl eamon رو خوب کردم
ماموریت های مربوط به جنگل و الف ها رو تموم کردم
circle of magi دو تا ماموریتش مونده که فک نکنم الان وقت انجامش باشه
denerim 3 تا مونده که اصلا دیگه نمیشه نمیشه رفت جلو چون محله هایی که نیازه باز نشده
orzammar هم که این deep road ناقصه و نمیشه ماموریت ها رو رفت
خو من الان چه کنم !؟
دوست عزیز شما اگر می خوای بازی زودتر تموم بشه که باید ماموریت های blight رو بری که ماموریت اصلی بازی هستش.البته فکر کنم اینو احتمالا می دونستی:46: ولی فقط اینو بگم که دنریم جز ماموریت اصلی نیستش و شما بعد از اینکه الف ها و جادوگرها و کوتوله ها و... رو متحد کردید تازه باید به اون جا با earl eamon برای Landsmeet برید.الان شما به نظر من اول اون circle of magi رو برید که نسبتا راحتر هستش بعد ماموریت orzammar رو تموم کنید.اگر دقیقا بگی در orzammar چه کارهایی انجام دادی و چه مکان هایی در deep road رو رفتی من میتونم بهت کمک کنم که چی کار کنی.نقل قول:
البته دوست عزیز من خودم 3 دی وی دی رو گرفتم و شاید 2 دی وی دی اون هم مشکلی نداشته باشه ولی از من می شنوی اگر غیر از سایت خودمون میخوای بخری نسخه 3 دی وی دی اونو بخری شاید مطمئن تر باشه:46:نقل قول:
پس چرا خود سایت P30WORLD نسخه 2 DVD رو گذاشته برای فروش؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی aban366 مثل اینکه توضیح درباره این بازی میخواست.اگه بخواد می تونم درباره کلا سبک نقش آفرینی توضیح بدم و همین طور درباره این بازی توضیح بدم ولی به نظر من اول صفحه اول این تاپیک رو کامل بخونه چون خیلی توضیحاتی مفیدی درباره این بازی هستش.
نه اتفاقا اصلا قصد زود تموم کردن ندارم ! 50 ساعت رفتم تازه هر چی ماموریت بود هم برداشتم !نقل قول:
دوست عزیز شما اگر می خوای بازی زودتر تموم بشه که باید ماموریت های blight رو بری که ماموریت اصلی بازی هستش.البته فکر کنم اینو احتمالا می دونستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی فقط اینو بگم که دنریم جز ماموریت اصلی نیستش و شما بعد از اینکه الف ها و جادوگرها و کوتوله ها و... رو متحد کردید تازه باید به اون جا با earl eamon برای Landsmeet برید.الان شما به نظر من اول اون circle of magi رو برید که نسبتا راحتر هستش بعد ماموریت orzammar رو تموم کنید.اگر دقیقا بگی در orzammar چه کارهایی انجام دادی و چه مکان هایی در deep road رو رفتی من میتونم بهت کمک کنم که چی کار کنی.
فعلا فقط مونده orzammar رو متحد کنم که اونم به خاطر محدودیت توی نقشه ی Deep Road نمیشه کاریش کرد
http://xs.to/image-33CE_4B6556DA.jpgمن این دو تا جا رو دارم الان !
Circle چی می خواد دقیقا ؟ من اونجا رو کامل نجات دادم ولی هنوز دو تا ماموریت مونده که زیر و رو کردم circle رو ولی چیزی پیدا نشد
الان تو orzammar باید برم دنبال paragon که اونم تو deep road پیدا نکردم
کار خوبی داری می کنی مخصوصا اگر درجه سختی روی easy نباشه هر چی بیشتر پیشرفت کنی بهتر هستش.تازه حتی اگر 100 ساعت هم مثلا حداکثر طول بکشه تا آخرش بری ولی باور کن بعد از اون حداقل یه دو سه بار دوست داری تا آخرش بری حتی اگر به این سبک علاقه نداشته باشینقل قول:
نه اتفاقا اصلا قصد زود تموم کردن ندارم ! 50 ساعت رفتم تازه هر چی ماموریت بود هم برداشتم !
دوست عزیز امیدوارم این چیزی که من فکر کنم انجام نداده باشی که خیلی فکر کنم بد بشه.اولا بگو که اون واین رو که اول این ماموریت باهاش رو به رو میشی رو که نکشتی؟بعد تا آخرین طبقه رفتی و غولش رو کشتی؟اگه غول رو کشته باشی و با یه نفر آخرش مواجهه بشی که اسمش دقیق یادم نیست ماموریت تموم میشه و شما جادوگرها رو متحد می کنید.نقل قول:
Circle چی می خواد دقیقا ؟ من اونجا رو کامل نجات دادم ولی هنوز دو تا ماموریت مونده که زیر و رو کردم circle رو ولی چیزی پیدا نشد
الان شما دو تا جا براتون بازش ده و فکر کنم دو سه تا جا دیگه باید باز بشه که من متاسفانه دقیقا یادم نیست چه جوری بازی میشه ولی یه کمکی میتونم بهت بکنم.شما اولا اون اوگرن رو که پیدا کردین و به گروهتون پیوسته درسته؟بعد شما اون جاهایی که رفتی رو دقیق بگرد چون من یادم هست که از یه جا از نقشه به جای دیگه راه داشت.شما اگه میشه عکس نقشه اون دومین جا از deep road و همین طور عکس ماموریت هایی که در orzammar باید انجام بدی رو بذار تا بتونم کمکت کنم.نقل قول:
فعلا فقط مونده orzammar رو متحد کنم که اونم به خاطر محدودیت توی نقشه ی Deep Road نمیشه کاریش کرد
http://xs.to/image-33CE_4B6556DA.jpgمن این دو تا جا رو دارم الان !
یادم نیس ولی کلا تو پارتیم Wynne رو ندارم حالا یادم نیس خودم زدم کشتمش یا نهنقل قول:
دوست عزیز امیدوارم این چیزی که من فکر کنم انجام نداده باشی که خیلی فکر کنم بد بشه.اولا بگو که اون واین رو که اول این ماموریت باهاش رو به رو میشی رو که نکشتی؟بعد تا آخرین طبقه رفتی و غولش رو کشتی؟اگه غول رو کشته باشی و با یه نفر آخرش مواجهه بشی که اسمش دقیق یادم نیست ماموریت تموم میشه و شما جادوگرها رو متحد می کنید.
آره اون Ogre هم کشتم
ماموریت تموم شده Circle هم الان با من هستش اما یادته وقتی یه نامه ای میاد که از اون باید یه جا استفاده کنی ؟ خب من هنوز از اون استفاده نکردم جایی نبوده که بخوام استفاده کنم
آره اوگرن هستشنقل قول:
الان شما دو تا جا براتون بازش ده و فکر کنم دو سه تا جا دیگه باید باز بشه که من متاسفانه دقیقا یادم نیست چه جوری بازی میشه ولی یه کمکی میتونم بهت بکنم.شما اولا اون اوگرن رو که پیدا کردین و به گروهتون پیوسته درسته؟بعد شما اون جاهایی که رفتی رو دقیق بگرد چون من یادم هست که از یه جا از نقشه به جای دیگه راه داشت.شما اگه میشه عکس نقشه اون دومین جا از deep road و همین طور عکس ماموریت هایی که در orzammar باید انجام بدی رو بذار تا بتونم کمکت کنم.
حالا باید دوباره ور برم ببینم کجای کار می لنگه