هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه
Printable View
هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه
سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.
امید جان درست راهنماییت کرد باید بری روی پل 1 پیر مرد میبینی بعد باهش حرف بزن
یک سوال :
وقتی از اون پچ 1.4 برای Fall Out 3 استفاده کردم پیامی مبنی بر اینکه Fall out is about to be updated to 1.4 version گرفتم و بعد از زدن دکمه Ok سریعا تمامی پنجره ها بسته شد بدون هیچ نوع Progress ای در درصد های اون نصب !
مشکلی هست ؟!
مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟
( هاگی نه هوگی :31::10::46:) من راهنمایی شما رو فهمیدم ولی منظورم این بود که من چجوری آدرس بدم که کجا گیر کردم آخه اگر هم بخوام عکس بگیرم همه جاش شبیه به هم هست !!!نقل قول:
من الان اینجام !! به طرف یکیشون رفتم و یه مرد سیاه پوست رو کشتم و هیچ پیر مردی ندیدمو رادیو پیدا کردم !! با رادیو کاری نمیکنه ؟؟؟
از کدوم یکی شماره برم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون شکلت یکم کوچیکتر بذار ... : دی
هاگی جان ... تو عکس اولت یه پل هست ... بالای این پل محلی است که خانواده ی اون دختره سابقا زندگی میکردن ...
حالا باید بری اون سر پل و یه مسیر خیلی کوتاه رو پیاده روی کنی تا به اون پیرمرد عشق مستی برسی
...
برو اون سر پل که به زمین وصل شده ... تا جایی که یادمه خیلی از جایی که عکس گرفتی دور نیست ....
به خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!نقل قول:
خوب برسه .. : دینقل قول:
به خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!
خیلی یادم نیست ....
ولی برو جایی که اون علامت بهت نشون میده ... بالای سرت یه پل قرار داره ... حالا فکر کنم باید بری به طرف شمال تا بتونی از اون پل بری بالا
...................
اونم یه پل هستش که وسطش خراب شده
دقیقا کجا رو میگی ؟نقل قول:
سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.
این نقشه الان هست .