global financial crisisنقل قول:
Printable View
global financial crisisنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز برای ترجمه ، به تاپیک ترجمه مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243045&page=194
ولی فکر میکنم بشه: World financial crisis
سیـــــلام ... یه سوال ... فرق Home و House چیه ؟! مثلا بخوای بگی خونه ی خالم بودی از کدوم استفاده میشه ؟!
من Global financial crisis كه دوستمون گفت رو تو سايت هاي خبري زياد ديدم فكر كنم درست تر باشهنقل قول:
نقل قول:House refers to a physical structure that u live in, but home has a broader meaning and in addition to the meaning of building, is a place where you reside and feel comfortable
e.g. the United States is the home of basketball
home is where the heart is
there's no place like home
You can't use house in the none of the above sentences
==
Back to ur question, u can use the both, but preferably use home
ُسلام
لطفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟
در موردچی هستش ؟ ( ظاهرا راهنمای فارسی هم داره ) و چرا 504 لغت ؟
به درد ما میخوره یا تافلی ها ؟
کتاب بسیار خوبیه...نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاوی 42 بخش، هر بخش 12 لغت که البته اگر بخوایید گذری به تستهای هر بخش هم بزنید لغتهای بیشتری برا یادگرفتن پیدا میکنید...
خیلی از لغتهاش در مکالمات روزمره استفاده میشه و شاید وقتی هم بخونید و مثلا یک فیلم ببینید به اهمیتش پی ببرید چرا که در هر فیلمی شما حداقل 3 الی 10 لغت هست که تو این 504 ذکر شده باشه...
کتاب بسیار بسیار خوبیه، برای تمامی زبان آموزان، نه صرفا برای کسانی که دنبال تافل و آیلتس هستند:20:
سلام من کتاب داستان انگليسي سطح شش مي خواستم از کجا مي توانم تهيه کنم؟
اگه کسي خبر داره يه سايت معرفي کنه يا جايي که بشه از اونجا دانلود کرد.
اگه کسيهم داره بذاره تا هم من و هم ديگران استفاده کنند.
با تشکر
دستت درد نکنه ... خیلی لطف کردین ... من از این سوالها که دو تا کلمه شبیه هم کاربردشون چه فرقی با هم داره زیاد دارم ...نقل قول:
House refers to a physical structure that u live in, but home has a broader meaning and in addition to the meaning of building, is a place where you reside and feel comfortable
e.g. the United States is the home of basketball
home is where the heart is
there's no place like home
You can't use house in the none of the above sentences
==
Back to ur question, u can use the both, but preferably use home
الانم میشه یه لطفی بکنین فرق Fix و Repair رو هم توضیح بدین ... ( امیدوارم فکر نکنین دارم الکی می پرسم که شما رو سر کار بزارم ... )
تا اونجایی که من میدونم فرق چندانی با هم ندارن، فقط repair رسمی تر از fix هستش:نقل قول:
از طرفی این را تو oxford میتونید پیدا کنید اگر دنبال معنی لغت fix بگردین:کد:http://www.usingenglish.com/forum/ask-teacher/12981-about-difference-between-fix-repair.html
نقل قول:
to repair or correct sth:
The car won't start--can you fix it? * I've fixed the problem.